Sektör Düğün Salonları
Yayınlama Tarihi 18 Kasım 2011
Telefon 0 (216) 335 73 68
Resmi Web Sitesi http://www.salonzigana.org
ZİGANA DÜĞÜN SALONU

Atakent Reşitpaşa cad. No:47-E Ümraniye/İstanbul

Telefon  : 0 (216) 335 73 68
Fax        : 0 (216) 335 94 63

[email protected]


2004 yılında Düğün Salonu işletmeciliğinde uzman 3 girişimcinin kurduğu "Salon Zigana", zaten var olan tecrübenin bir ürünü olarak adlandırılabilir.Sektöründe lider olma hedefi ile hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadan sarf edilen gayretler karşılıksız kalmamış ve taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamayı başaran bir mekana dönüşmüştür.
Bugüne kadar bir çok organizasyona ev sahipliği yapan Zigana Düğün Salonu, misafirlerinin teveccühleri ile her geçen gün hizmet kalitesini yükselterek alanında lider konuma yükselmiştir.--

Hem mesleki tecrübe hem de profesyonel kadronun bir araya gelmesi bu başarının en önemli sebebi olarak tanımlanabilir. Kendini her geçen gün yenileyen ve Düğün Salonu sektöründe ilklerin adresi konumuna gelen Salon Zigana kendine has özellikleri ile öne çıkıyor.

Düğün Organizasyonlarından, yemekli yemeksiz birçok etkinliğin yapıldığı "Salon Zigana"yı görmeden anlatmak pek mümkün olmasa gerek. Bu nedenle sizleri Anadolu yakasının Avrupa standartlarındaki yegane salonu olan Zigana'ya bekliyoruz...

Rüya gibi bir günü, rüya gibi bir mekanda yaşamak ister misiniz. Salon zigana lüx salonu ve 1000 kişilik kapasitesiyle size hayatınızın en güzel dakikalarını en iyi şekilde geçirme imkanı sunmaktadır.

Düğün, sünnet, doğum günü, konser, özel toplantılarda yemekli, yemeksiz seçenekleriyle bir çok kişinin tercihi olan salon ziganayı size lüx mekanın yanında güler yüzlü personeliyle de en iyi hizmeti sunmaktadır. Salonumuz merkezi bir noktadadır. İnsaların güzel vakit geçirmek için kendi araçlarıyla rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak bir çevresi bulunmaktadır.

Unutamayacağınız bir gün geçirmek istiyorsanız, sizi lüx salonumuzda en iyi şekilde ağarlamak ve bu güzel günü sonsuza dek unutmamanızı sağlamak isteriz.
 

HİZMETLERİMİZ
Düğün, sünnet, doğum günü, konser, özel toplantılarda yemekli, yemeksiz seçenekleriyle bir çok kişinin tercihi olan  Salon Zİgana , lüx bir mekanın yanında güler yüzlü personeliyle de size en iyi hizmeti sunmaktadır. Salonumuz merkezi bir noktada olup, misafirlerimizin güzel vakit geçirmeleri için kendi araçlarıyla rahat bir şekilde ulaştırılmalarını sağlamaktadır.

Salon Zigana  2600 m 'lik alanda 600 ve 1000 kişilik 2 farklı salonda; Klima havalandırma, jenaratör ve farklı dekoruyla sizlere hayatınızın en güzel dakikalarını en iyi şekilde geçirme imkanı sunmaktadır .

Salonumuzda profesyonel aşçı ve garsonlardan oluşan güçlü bir ekip hizmet vermektedir. Damak tadı konusunda uzman ve hijyen konusunda hassas olan ekibimiz, bundan önce olduğu gibi sonrasında da aynı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürecektir. Siz arkanıza yaslanın ve eğlenmenize bakın, biz sizin için gerekli tüm tedbirleri aldık.
Salon Zigana  birçok organizasyona göre hizmet verebilecek yapıdadır. Yemekli toplantı ve düğünlerinizde birçok mönü seçeneği sizlere sunulmakta ve program öncesi tercihiniz alınarak usta aşçılarımıza bildirilmektedir. Siz sadece ne istediğinizi söyleyin, gerisini bize bırakın.

SÜNNET MENÜ
KOKTEYL MENÜ II
KOKTEYL III
KOKTEYL IV
KOKTEYL V
YEMEKLİ MENÜ VI
YEMEKLİ MENÜ V
YEMEKLİ MENÜ IV
YEMEKLi MENÜ III
YEMEKLİ MENÜ II
YEMEK MENÜ I
KINA ORGANİZASYON
PASTA KOKTEYL MENÜ
KOKTEYL MENÜ I


· PROGRAMLAR
· PİYANİST ( Canlı Performans )
· HALK MÜZİK ( Bağlama, Nefesli, Çift Ritim Solist Oluşan Grup
· POP MÜZİK
· DJ

· HEDİYELERİMİZ
· SABİT SALON GİYDİRMESİ (Sandalye Masa Beyaz Saten ÖrtÜ Bağlamalar Lila
· ŞAMDAN ALTI ÇİÇEK ARAJMAN
· MASALARDA RENKLİ PUL VE TAŞLAR
· TAKİP IŞIĞI
· 10 POZ 20 ADET AİLE RESMİ
· VİDEO ÇEKİMİ
· NİKAH MASASI
· NİKAHLARIMIZ’DA KONFETİ YAĞMURU
· GELİN YOLU
· BARKOVİZYON GÖSTERİSİ ( Çiftlerimizin aile albÜmÜnden oluşan klip )
· MAYTAP ŞHOW
· MİSAFİR SERVİS ARACI
· GELİN ODASINA AÇIK BÜFE SERVİS
· ANI STANDI
· ANI DEFTERİ
· 3 ADET AFİŞ
· ÇOCUKLARA YÖNELİK ANİMASYON  (PAMUK PRENSES )
· WİRELESS