Sektör Dans - Bale
Yayınlama Tarihi 20 Ekim 2011
Telefon 0216 999 0 800
Resmi Web Sitesi http://www.vdance.com.tr/

V DANCE CLUP

Atatürk Mah. Atatürk BulvarıAta 2-3 Blok No:93 Kat:11 ATAŞEHİR/İSTANBUL

TEL: 0216 999 0 800
GSM: 0538 446 30 16



Dansa Çok Farklı Bir Bakış Açısı Geliyor:
V Dance Club İstanbul'u Dansa Davet Ediyor!

V DANCE CLUB Ataşehir, 400 kişilik şık bir organizasyon ile dans severlere kapılarını açtı. R&B, Hip Hop, Latin, Tango, Ballroom Professional, Elektro, Jazz Modern ve Break Dance gibi popüler dansların yanında Türkiye’de ilk defa Salsa Ciwing, Go-Go ve Zumba gibi dans eğitimleri de verecek olan VDANCE, düzenleyeceği konsept partiler ve workshoplar ile de dansa farklı bir bakış açısı katıyor.

8 Eylül’de kapılarını açan V DANCE CLUB Ataşehir’in, yoğun ilgi gören açılışında Dünya ve Türkiye çapında ünlü VDANCE CLUB eğitmenlerinin yaptıkları showlar ile izleyicileri adeta büyüledi. DJ Hiko ve DJ Poeta eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden açılış partisinde, hem eğitmenler hem de davetliler bol bol dans edip keyifli vakit geçirdiler.

Türkiye'de bu kadar çeşitli dans türünü bir arada bulunduran ilk ve tek stüdyo olana V DANCE, R&B, Hip Hop, Zumba, Latin, Tango, Ballroom Professional, Elektro,  Jazz Modern ve Break Dance gibi dansların eğitimlerini vermenin yanında, Türkiye’de ilk defa Salsa Ciwing, Go-Go ve Zumba eğitimleri veriliyor. V CLUBBER DANCE ile de gece hayatında boy gösterenlere gece kulüplerinde daha estetik nasıl dans edebileceklerini öğreten VDANCE CLUB, Yoga, Hamileler için Yoga ve Pilates dersleriyle de dikkat çekiyor.

Türkiye'de dans okulu kavramına yeni bir bakış getiren V DANCE' nin farklı bir çok yönü daha var!

Oldukça ferah salonlarda güzel bir manzara eşliğinde dans etme imkanı sağlayan VDANCE, dans etmeyi bilen ve bilmeyen İstanbul'daki dans sevenleri bir araya getirmeyi hedefliyor. Öğrenci kapasitesi 3000 kişi olan VDANCE’de, 600 kişilik gece kulübü kapasitesi ile konsept partiler ve dünyaca ünlü eğitmenlerden workshoplar da düzenlenecek.

Farklı dallarda da olsa dans severleri bir araya getirecek olan VDANCE’e ilk ay kayıt yaptıran öğrenciler, çeşitli özel imkanlar sağlayan V DANCE VIP Kart üyeliğine sahip olma şansı yakalıyor.