Sektör FAYDALI SİTELER
Yayınlama Tarihi 05 Şubat 2024
Telefon 08502412012
Resmi Web Sitesi https://uetdsbildirim.com/

Profesyonel Sevkiyat Yönetimi

YektaSoft olarak, işletmenizin sevkiyat yönetimini daha etkili ve pratik hale getirmek için özel bir çözüm sunuyoruz. UETDS bildirimlerinizi kolayca yapabileceğiniz kullanıcı dostu bir sistem geliştirdik. Ayrıca, nakliye süreçlerinizi daha kapsamlı bir şekilde ele alabilmeniz için tasarlanmış çeşitli nakliye çözümlerimiz bulunmaktadır.

Yolistik, sektörde uzun yılların deneyimine sahip uzman ekibimiz tarafından özenle hazırlanmıştır. İhtiyaç analizi yaparak ortaya çıkan bu sistem, minimum işlemle maksimum verimlilik sağlama yeteneği ile öne çıkar. Karmaşık nakliye durumlarını, kolay kullanım özellikleriyle birleştirerek profesyonellikten ödün vermeden organize edebilme yeteneğine sahiptir. Artık nakliye firmaları, sevkiyat işlemlerini tanımlamakla kalmayıp aynı zamanda diğer dinamik işlemlerini de Yolistik’e güvenle bırakabilirler. Sevkiyatlarınızı tanımlayın ve diğer tüm detaylı işlemleri Yolistik’e bırakın.

Yolistik Bulut Sistemi, tüm profesyonel sevkiyat organizasyonlarınızı detaylı bir şekilde yönetmenize olanak tanır. İş süreçlerinizi daha verimli bir şekilde yönetmek ve zaman kazanmak için Yolistik’i ücretsiz deneyebilirsiniz.

YOLİSTİK BULUT SİSTEMİ

https://www.youtube.com/watch?v=BF56E8oiTuQ