Sektör Düğün Salonları
Yayınlama Tarihi 10 Ekim 2014
Telefon 0 216 315 24 01
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirtrio.com
Trio Düğün Salonu


M. Kemal Mah. 3004 Cad. No:10 Ataşehir , İstanbul

Tel. : 0 216 315 24 01

http://www.atasehirtrio.com


Ataşehir Trio Düğün Salonu




Hakkımızda


    Salon Trio geçmişin deneyimi ve geleceğin inancının birleştiği noktada bugün daha güçlü ve kararlı olarak yoluna devam etmektedir. Düğün sektörüne verilen uzun yılların getirdiği tecrübe ve bilgi donanımı ile her türlü düğün, nişan, koktey, sünnet, özel toplantı hizmetlerini en gelişmiş teknoloji ürünlerini kullanarak gerçekleştirmektedir. Müşterilerine en kaliteli ve en hızlı hizmet anlayışını öncelikli olarak hedeflemiştir.

    Bağlı bulunduğu sektörde yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile Avrupa standartları çerçevesinde ürün ve hizmet sunan firmamız, konusunda uzman ve deneyimli ekipler çalıştırarak etkin bir yapılaşma sağlamıştır. Kalitesini ve güvenilirliğini içinde bulunduğu sektörün gerekli belgelerini alarak pekiştiren firmamız; saygın, istikrarlı, güçlü, ve güvenilir bir kurum haline gelmiştir. Geleceğe giden yolda geçmişten güç ve destek almanın önemi ve bilinci ile kültürel değerlere bağlı kalarak adını marka yapmayı başarmıştır. Başarının anahtarının disiplinli ve planlı çalışmak olduğuna inanır.



TRİO DÜĞÜN SALONU, ATAŞEHİR TRİO DÜĞÜN SALONU, ATAŞEHİR TRİO DÜĞÜN SALONLARI, TRİO DÜĞÜN SALONLARI, ATAŞEHİR, TRİO, DÜĞÜN, SALONLARI,