Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 16 Ağustos 2010
Telefon 0216 339 39 29
Resmi Web Sitesi http://www.tepenautilus.com
Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi




Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, adını denizlerin altında gelişmiş biyolojik hayatın başladığı çağlarda dev boyutlarıyla yaşamış ve günümüzde renkli görünümleri ve gizemiyle paleantologların büyük ilgisini çeken Nautilus’lardan alıyor.

500 milyon yıldır yaşamını sürdüren, yaşam sembolü olarak da tanımlanan ve kabuğunun kesiti mükemmeliyeti temsil eden “altın oran”a sahip olan Nautilus, Rönesans’tan bu yana da birçok sanatçıya ilham kaynağı oldu.

Kadıköy’ün tarih boyunca denizle iç içe olması, denizin de yaşamın dinamiğini, değişimi, coşkuyu, tutkuyu ifade etmesi deniz konseptinin seçilmesinde önemli rol oynadı. Alışveriş merkezinin dekorasyonunda ve mimarisinde de tamamen bu konsepten yararlanıldı.

Bir zamanlar birkaç metreye yakın boyutlarıyla denizlerin altında şato kuran Nautilus’ların adı, hayal gücüyle dünya edebiyatına damgasına vuran Jules Verne’nin ünlü “Denizler Altında 20.000 Fersah” adlı romanındaki efsanevi denizaltının adının da ilham kaynağı olmuştu.

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi Hakkında

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı’na (TİBAŞ) ait araziyi Tepe Grubu tarafından 49 yıllığına “yap-işlet-devret” modeliyle kiralanmasıyla kuruldu.

156 bin metrekarelik alana sahip Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, İstanbul’un önde gelen gözde lokasyonları arasında yer alan Kadıköy Acıbadem’de Eylül 2002 tarihinden bu yana faaliyet gösteriyor. Öncelikle Anadolu yakasının ve tüm İstanbul’un çekim merkezi olan Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, 113 mağazasıyla her hafta ortalama 200 bin ziyaretçiyi ağırlıyor.

Deniz konseptini işleyen ve ziyaretçilerini seçkin bir atmosferde ağırlayan Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, Türkiye’nin ilk ve tek tematik alışveriş merkezi unvanıyla ulusal ve özel günlerde farklı konsept ve önerilerle öne çıkıyor.

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, çatısı altında 40 uluslararası, 70’i aşkın önde gelen ulusal markayı buluşturuyor. Yüksek teknoloji ile donatılmış akıllı bir binada işlevsel ve ferah bir tasarıma sahip olan Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, 2700 araç kapasiteli akıllı otoparka sahip bulunuyor. 8 salonlu CineBonus’ta sinema keyfi, Sports International’da spor, bowling salonunda eğlence, farklı kavramlarla tasarlanan 20 cafe, fast-food ve restoran da mutfak zenginliği, bebek bakım odası, sağlık odası, ambülans servisi gibi hizmetler sunan Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, alışveriş keyfine yeni imkan ve kolaylıklar sağlıyor.

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, yalnızca üstün nitelikli ürün ve hizmetleri bir araya getiren bir alışveriş merkezinin değil, aynı zamanda bireylerin buluşma mekanı olarak hayatın tüm renklerini içeren bir yaşam alanı sunuyor. Kapılarını üstün markalara, yenilikçi etkinliklere ve “serinletici deniz esintilerine” açan Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, 2007 yılının Eylül ayında beşinci yaşını doldurdu.

Ziyaretçilerine sürekli yenilikler ve farklılıklar yaşatmayı hedefleyen Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, hayata geçirdiği farklı temalardaki akvaryumlar ile deniz konseptini, deniz yaşantısını en etkili şekilde gözler önüne seriyor ve interaktif elektronik kiaosklar aracılığı ile ziyaretçilerini deniz yaşantısı, deniz canlıları konusunda bilgilendiriyor.


Rakamlarla Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi

Açılış: 24.09.2002
Toplam kapalı alan:154.332m2
Toplam kiralanabilir alan: 51.756m2
Açık otopark kapasitesi: 361 araç
Kapalı otopark kapasitesi: 2339
Toplam mağaza: 113
Toplam fastfood-restoran: 20
Giriş kapısı: 5
Otopark girişi: 4
Panoramik asansör: 2

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi Otopark

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi'nde Rahatlık Otoparkta Başlıyor...

Yüksek teknoloji ile donatılmış akıllı bir binada işlevsel ve ferah bir tasarıma sahip olan Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, 2700 araç kapasiteli akıllı otoparka da sahip bulunuyor.

Yüksek kapasiteli otoparkıyla park sıkıntısı çekmeden alışveriş yapmanın ayrıcalığını ve rahatlığını yaşatan Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, aynı zamanda akıllı otopark otomasyon sistemiyle diğer birçok alışveriş merkezlerinden farklı olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Bu sistem sayesinde boş ve dolu alanları özel sensörler sayesinde tespit edebilen ziyaretçiler, girişten itibaren yeşil oklarla yönlendiriliyor ve kolaylıkla boş yer bulmalarını sağlanıyor. Park alanlarındaki ışıklar ise kırmızı yandıklarında park alanının dolu, yeşil yandıklarında boş olduğunu gösteriyor.

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi Ulaşım

Kadıköy ana merkezine bir dakikalık mesafede bulunan Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, tüm ana arterlerin buluşma noktasında yer alarak sağladığı ulaşım rahatlığı ile göze çarpıyor. Sadece Anadolu Yakası’nda oturanlar değil, Avrupa Yakası'nda oturan ve farklı zevkler yaşamak ve keyifli bir alışveriş yapmak isteyenler de Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde buluşuyor. Avrupa Yakası'ndan gelen ziyaretçiler deniz otobüsleri, şehir hatları vapurları ile Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’ne kolaylıkla ulaşıyor. Önümüzdeki yıllar içinde devreye girecek İstanbul’un en önemli iki toplu taşım projeleri olan Marmaray ve Anadoluray hatlarının kesişme noktasında bulunan Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, gelecekte de en kolay ulaşılan alışveriş merkezi olma özelliğini sürdüreceğini şimdiden garanti ediyor.












Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi