Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 08 Ağustos 2010
Telefon 0216 468 36 36
Resmi Web Sitesi http://www.teknosa.com
TEKNOSA  MAĞAZALARI, ADRES VE TELEFONLARI


Genel Merkez : Teknosa İç Ve Dış Tic. A.Ş.

Teknosa Plaza
Batman Sokak No: 18 34734
Sahrayıcedit / İSTANBUL
Telefon    :  (0216) 468 36 36
Faks        :  (0216) 478 58 11
E-Posta  :  [email protected]

Müşteri Danışma Hattı: (0212) 444 55 99


TEKNOSA HAKKINDA

 Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulan Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji ürünlerini en uygun fiyat ve en iyi hizmet kalitesi ile tüketicilere sunmayı amaçlayan bir teknoloji perakende zinciridir.

Teknosa, mağaza adedi ve bulunduğu il sayısı bakımından Türkiye’de bir ilki temsil etmektedir. 2000 yılında 5 mağaza ile faaliyete başlayan Teknosa, bugün Türkiye’nin 68 ilinde 260'a yakın mağazasıyla hizmet vermektedir. Teknosa, on yıl gibi kısa bir zamanda istikrarlı bir şekilde büyümüş; yaygınlığı, hizmet kalitesi, güvenilirliği, hızı ve ürün çeşitliliği sayesinde Türkiye’nin en yaygın teknoloji perakendecisi konumuna ulaşmıştır.

Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri Teknosa, uluslararası markaların da aralarında bulunduğu binlerce teknoloji ürününü tüketicileriyle buluşturmaktadır. “Herkes için teknoloji” felsefesini benimseyen Teknosa, yaygın mağaza ağı ile elektronikten iletişim araçlarına, kişisel bakımdan ev ürünlerine kadar her türlü teknoloji ürününü müşterilerine sunmaktadır. Teknosa, 96.000 metrekare toplam teşhir alanı ve geniş ürün yelpazesi ile yılda 60 milyonu aşkın teknoloji tutkununa farklı ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmaktadır.

163 kişilik bir ekiple faaliyete başlayan Teknosa bugün, konusunda uzman 3500'den fazla çalışanıyla hizmet kalitesini ve ürün çeşitliliğini artırmaya devam etmektedir.

Teknosa, Uluslararası Standardizasyon Örgütü (International Standardization Organization–ISO) tarafından oluşturulan kalite yönetim standardı ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni alarak teknoloji perakendeciliği sektöründe bir ilke imza atmıştır. Müşteri odaklılık, liderlik, çalışanların katılımı, süreçlerle yönetim, yönetimde sistem yaklaşımı, sürekli iyileştirme, verilere dayalı karar mekanizması, tedarikçilerle güçlü ilişkiler olmak üzere sekiz başlıkta gerçekleştirdiği uygulamalarla, sektörde en kapsamlı ISO 9001:2008 Kalite Belgesi’ne layık görülmüştür.

Teknosa standart mağaza anlayışının dışına çıkarak yeni mağaza konseptleri ile de tüketicileriyle buluşmaktadır. Eşsiz tasarımı ve dünyaca ünlü seçkin markalara ait ürün gamı ile geleceğin teknoloji mağazası olan Teknosa Etiler Mağazası ve seçkin bir çizgiye sahip Teknosa Kanyon Mağazası, Teknosa’nın yenilikçi anlayışını en iyi şekilde yansıtmaktadır. Büyük metrekareli mağaza konseptleri Teknosa Planet, Teknosa Extra ve Exxtra mağazaları da Teknosa müşterilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

Teknosa, müşterilerinin teknoloji ürünlerindeki ihtiyacını her an karşılamak amacıyla iki farklı kanal ile de hizmet vermektedir. 444 55 99 telefonla satış kanalı ve geniş ürün yelpazesine sahip internet satış kanalı www.teknosa.com, 7 gün 24 saat Teknosa müşterilerinin hizmetindedir.

Türkiye’nin “İklimlendirme Merkezi” İklimsa, sektöründe edindiği 25 yıllık deneyim ve uzmanlığı yepyeni bir anlayışla sunarken dünyanın en önde gelen klima, kombi, buzdolabı, hava temzileme ve nemlendirme cihazı markalarını seçkin mağazalarında tüketicilerle buluşturmaktadır. Toplam 6 marka ve 100’den fazla klima ve kombi modeli sunan İklimsa, tüm Türkiye’de 194 mağazası, 200’den fazla yetkili servisi, uzman ekibi ile müşterilerine en iyi hizmeti vermektedir. İklimsa çatısı altında A enerji sınıfına sahip farklı markalar  ve modeller inverter ve R410A gazlı modeller ile General, Sharp, Panasonic, Sigma, Tronic marka klimalar, Sharp marka buzdolabı ve hava temizleme ve nemlendirme cihazı ile Beretta marka kombiler bulunmaktadır. İklimsa ve iklimlendirmeye dair her türlü bilgiye 24 saat hizmet veren, 444 55 46 numaralı Müşteri Danışma Hattı’ndan ulaşılabilmektedir.

Sosyal sorumluluk anlayışı
Teknosa, insanların kültürel ve sosyal yaşamına katkıda bulunmak ve teknoloji konusunda daha bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla; eğitim, bilim, sanat ve teknoloji alanında gerçekleştirilen birçok projeyi desteklemektedir.

Ülkemizin en köklü eğitim kurumlarından İstanbul Üniversitesi ve Teknosa, Nadir Eserler Kütüphanesi’ne teknolojik bir boyut getirmektedir. “Tarih için Teknoloji” felsefesi ile “Zamana Direnen Eserler” sosyal sorumluluk projesine hayat veren Teknosa, kütüphanedeki 100 bine yakın eserin dijital ortama aktarılması konusunda İstanbul Üniversitesi’ne teknoloji desteği sağlamaktadır.

Teknosa “Kadın için Teknoloji” sosyal sorumluluk projesiyle, Türkiye’nin çeşitli illerinde kadınlara ücretsiz bilgisayar kursu vererek kadınları teknolojiyle tanıştırmaktadır. Teknosa, “Kadın için Teknoloji” felsefesiyle, teknolojiyi kadınların hayatının ayrılmaz bir parçası haline getirmeyi, kişisel gelişimlerine, kültürel ve sosyal yaşamlarına teknoloji ile katkıda bulunmayı, İnternet ve bilgisayarın hayatlarına getireceği kolaylıklardan faydalanmalarını hedeflemektedir. Bilgisayar kursuna katılan kadınlar, 3 haftalık dönemler halinde düzenlenen kurslarda, Windows XP’de temel işlemler, İnternet kullanımı ve e-posta gönderimini uygulamalı olarak öğrenmektedir. 2007 yılının Nisan ayından itibaren Şanlıurfa, Trabzon, Van, İzmir, İstanbul, Kars, Ankara, Samsun, Afyon, Diyarbakır, Denizli, Hatay, Erzincan, Rize ve Nevşehir illerinde gerçekleştirilen Ücretsiz Bilgisayar Eğitimi’nde 6000’den fazla kadın bilgisayar kullanmayı öğrenmiştir.

Teknosa 2007 yılından bu yana  Futbol Milli Takımlar Teknoloji Tedarikçisi olarak Milli Takım’a ve Türk futboluna destek olarak, teknolojik altyapı sağlamaktadır. Bu alanda son bir gelişme olarak Eylül 2008’de Türkiye Basketbol Federasyonu ile de işbirliğine gidilmiştir. Gerçekleştirilen işbirliği kapsamında Teknosa hem Basketbol Türkiye Kupası’na ismini vermiş hem de  Basketbol Milli Takımlar Teknoloji Tedarikçisi olarak, Türkiye Basketbol Milli Takımları’nın teknoloji ürünlerine yönelik ihtiyaçlarını karşılamaya başlamıştır. Bu çalışmalar ile lider konumunu, Türkiye’nin lider takımılarıyla özdeşleştirmeyi ve Millilerin uluslararası alandaki başarılarına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Teknosa, sosyal sorumluluk bilinciyle, teknoloji perakendeciliği alanında kariyer yapmak isteyen gençleri eğitmek ve hızla büyüyen sektöre nitelikli işgücü yaratmak amacıyla Teknosa Akademi’yi kurmuştur. Geleceğin teknoloji perakendecilerinin yetiştirildiği Teknosa Akademi’de; çalışanlara perakende sektörü ve ürünler hakkındaki  yeniliklerin aktarılması ve yönetim, mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri ile kişilerin yetkinliklerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Sektöründe Türkiye'nin ilk eğitim kurumu olan Teknosa Akademi kurulduğu günden bu yana 8000'in üzerinde mezun vermiştir.

ÜRÜNLERİMİZ







    Mp3 Çalar





KAMPANYA, BİLGİ VE SERVİSLER


    Kampanya