Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 05 Eylül 2015
Telefon 0216 498 89 81
Resmi Web Sitesi http://www.taskaplamafiyati.com
Taş Kaplama Fiyatları

Ahmetyesevi mahallesi çamlık caddesi sema sokak no:9 Sultanbeyli
 
0216 498 89 81

Evinizin, ofisinizin ya da bahçenizin tasarım konusunda gözle görüldüğünde içinize huzur verecek bir yapıda dizayn edilmesi hoşunuza gider öyle değil mi? Göz zevkinizi tamamlayacak tasarımları ile yıllardır alanında uzman deneyimli ekibi ile sizlere hizmet vermekte olan dekoratif taş ekibi olarak iç ve dış mekanlarınızın duvarlarını en beğenilen tuğla ve şekillerle modelliyor, hayata başka açılardan bakmanızı sağlıyoruz. Piyasadan çok daha uygun fiyatları ile kendine oldukça geniş bir kullanıcı kitlesi oluşturmayı başaran dekoratif taş ekibimiz Türkiye’nin her iline aktif bir şekilde hizmet vermekte, ihtiyaçlarınızı anında karşılamaktadır.

Taş kaplama modellerimiz ile özellikle ofislerinizin içini gözle görülür bir biçimde dizayn ediyor, müşterilerinizin ve çalışma arkadaşlarınızın motivasyonunu artıran bir biçimde sizlere sunuyoruz. Taş duvar kaplama kategorisi altından kolayca erişebileceğiniz birbirinden farklı renkli modellerimiz ile hayat enerjinizi yükselten renk tonları ile tasarımınızı çeşitlendiriyoruz. Taş panel kaplama işlemlerinde deneyimli ekibimiz yıllardır edindiği tecrübeler ile işlemlerinizi eksiksiz olarak tamamlamakta olup göz zevkinize hitap ediyor.

Taş kaplama işlemlerinde son sınıf kaliteli malzemelerin kullanılmakta olduğu firmamız kaliteli işçilik ve her zaman müşteri memnuniyeti kıstaslarını önemsemekte olup sizlere memnuniyet garantisi vermektedir. İthal malzemelerin kullanılarak tasarlandığı duvarlarınız herkesin dikkatini çekecek. Dekoratif taş markası altında sizlere her zaman en iyi hizmeti sunmanın mutluluğunu ve kıvancını yaşıyoruz.