Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 05 Eylül 2015
Telefon 0216 498 89 81
Resmi Web Sitesi http://www.tasduvarkaplamasi.com
Taş Duvar Kaplama

Ahmetyesevi mahallesi çamlık caddesi sema sokak no:9 Sultanbeyli
 
0216 498 89 81

Taş duvar kaplamaları görüntü ve dokusuyla doğal taş, tuğla, beton efekti verir, doğal olan ile aynı performansı gösterir, ve doğal taşın, tuğlanın veya betonun dezavantajlarını ortadan kaldırır. Taş duvar paneller sıvası bitmiş tüm yüzeylere kolaylıkla uygulanabilir. Boya ve izolasyon gibi ekstra maliyetleri ortadan kaldırır. Su ve nemden etkilenmez, bu durumlara maruz kalan bölgelere kolayca uygulanır ve bu gibi sorunları ortadan kaldırır.

Doğal taş uygulamalarında sıklıkla meydana gelen, taşın yüzeyinde bar oluşumu, bölgesel kopma ve parçalanma gibi olumsuz durumları ortadan kaldırır. İstenilen her yüzeye kolayca monte edilebilir, statiği hiç bir şekilde etkilemez ve kullanıldığı iç veya dış cepheye ekstra bir yük bindirmez, ayrıca kolay de-monte özelliği sayesinde söküm maliyetini de minimuma indirir.

Delinebilir ve kesilebilir, üzerine dekoratif amaçlı herhangi bir materyal asılabilir. Profillerden sütun ve kemer oluşturup, istenilen yerlerde gerek ara bölme duvarlar gerekse şömine, tonoz gibi uygulamalar panel kaplama ile gerçekleştirilebilir.

Taş duvar kaplamaları dübel ve vida yardımı ile çok kısa zamanda montaj yapılarak özellikle otel, spor ve sıpa merkezi, cafe restoran, mağaza gibi ticari işletmelerde dekorasyon değişikliği gerektiren mekanlar için zamandan tasarruf sağlayan pratik ve etkileyici bir çözümdür.