Sektör Çilingir
Yayınlama Tarihi 15 Temmuz 2017
Telefon 05325476315
Resmi Web Sitesi http://www.sultanbeylicilingir.com/sultanbeyli-cil
Sultanbeyli Çilingir

Sultanbeyli/İSTANBUL

TEL. : 0532 547 63 15


Sultanbeyli çilingir servisi olarak siz kıymetli müşterilerimize her türlü kilit hizmetleri ve çilingir hizmetleri vermekteyiz. 15 dakika servis garantisi ile verilen adrese hızlıca ulaşım sağlamaktayız.

Ev, büro, ofis, iş yeri ve hayatımızda yer alan diğer yapıların giriş çıkışını ve daha da önemlisi güvenliğini sağlayan kapı sistemleri ve bunun üzerinde yer alan kilit uygulamaları yüklendikleri bu önemli sorumluluklar nedeni ile büyük ehemmiyete sahiptir.

Sultanbeyli çilingir firmamız ile güvenli servis vermekteyiz. Kırılmaları, kaybolmaları yada çalınmaları durumunda büyük sorunlarla karşı karşıya bırakmakta, hayatı adeta felce uğratmaktadır. Böyle durumlarla karşılaşıldığı vakit en büyük yardımcı ve başvurulacak ilk adres Kapı Çilingir Hizmetleridir.

Sadece kapı değil, kilit sistemlerinin olduğu her yerde hizmet sunan ve kapalı olan anahtarları sahip olduğu meslek incelikleri ve gerekli elemanlarımız ile açan firmamız, üstelik bu işlemi gerçekleştirirken kilit sisteme en küçük zarar dahi vermez.