Sektör Düğün Salonları
Yayınlama Tarihi 18 Kasım 2011
Telefon 0 216 462 21 93
Resmi Web Sitesi http://www.sophiacengelkoy.com/
Sophia Çengelköy Düğün Salonları

Adres:           Bosna Bulvarı No:152/2A Çengelköy/Üsküdar

Telefon:        +90 216 462 21 93

Faks:            +90 216 462 21 92

E-posta:        [email protected]


Thedora


Çengelköy'de 500'lü yılların ikinci yarısı... İmparatoriçe Theodora'nın yeğeni 9. Justinos'un hüküm sürdüğü yıllar. Yeni İmparatoriçe ise güzeller güzeli Sophia... Güzelliği kadar zekasıyla da dikkatleri üzerine çeken İmparatoriçe, zamanını ayna karşısında değil, çalışarak geçirir. İsteği, halkın kendisini de en az teyzesi Theodora kadar sevmesidir. İşe, Çengelköy'de kurulan Ta Metanias Manastırı'nın inşaası ile başlar. Sarayı da manastıra oldukça yakın olan Sophia'nın Çengelköy sevgisi giderek daha da büyür ve bunu yeni çalışmalar izler.

Bir koyu çevreleyen Çengelköy, insana huzur veren sessizliği ile büyülemiştir Sophia'yı. Boğazın sert  rüzgarları bile buradaki güzelliklere karşı koyamaz ve hafif bir esintiye dönüşürler. Sophia'nın rengini boğazın derin maviliğinden alan gözleri, baharın müjdecisi erguvanların rengidir artık. Bir Çengelköy aşığı olan İmparatoriçe Sophia'nın bıraktığı izler, tarihin derinliklerinde gizli kalmış olsa da, adı bugün Sophia Çengelköy ile günümüze ulaşıyor.

 

Sophia 1

900 kişilik banket düzeni, 1100 kişilik resepsiyon ve 1300 kişilik tiyatro düzeni kapasitesi ile iddialı organizasyonlarınızı ferah bir ortamda gerçekleştirmenizi sağlıyor. Modern iç tasarımını teknolojinin son olanakları ile birleştiren bu salon, bir davet mekânından beklenilenden fazlasını sunuyor...

 

    1134 m2 kullanım alanı (37,8x30x6,78) ve 98 m2 salona entegre fuaye alanı
    Davet öncesi hazırlık için kullanılacak birbirinden bağımsız 4 kulis odası
    Akustik tavan özelliği ile granit kaplı mekan zemini
    Reji Kontrol Odası (Ses, Işık ve Görüntü Masası)
    Ses Sistemi (Horn Loaded özellikli Acoustic Line serisi hoparlör sistemleri, 40 kanal canlı müzik ses mikseri ve amplifikatörler, telsiz ve kablolu mikrofonlar,Rcf aktif sahne monitörleri, Dj Setup ve mikseri, yedek sistemler ile 20 kişilik orkestralara cevap verebilen rakipsiz teknik altyapı)
    Işık Sistemi (Trust Sistemi üzerinde Rgb Led Par-64 aydınlatmalar,Rgb Led şov aydınlatmaları, Moving Head Robotlar, Takip Spotu, Cam Pist altında Rgb led şov aydınlatması, Fiber Optik yıldız efekt ışıkları, Gizli aydınlatmalar)
    Multivizyon Sistemi (Reji-görüntü masasına entegre 4x4 m projeksiyon perdesi ile 5600 ansilumen projeksiyon cihazı)
    Görüntüleme Sistemleri (Jimmy Jib kamera, 2 adet yüksek çözünürlüklü robot kamera, 1 aktüel kamera ve resim seçici sistem ile çoklu kamera çekimi ve görüntü mixeri)
    Sis ve konfeti makinaları
    Dijital İklimlendirme Üniteleri
    Taşıyıcı raylı sistem ile "Cinderella Masal Arabası ve çok özel şovu


Sophia 2


350 kişilik banket oturumu, 500 kişilik resepsiyon ve 500 kişilik tiyatro düzeni kapasitesindeki Sophia 2 özgün tasarımı ile farklı bütçelere farklı alternatifler sunarak unutulmaz organizasyonlara  kapılarını açıyor...

 

    522 m2 kullanım alanı (34,8 x 15 x 3,34) ve 63 m2 salona entegre fuaye alanı
    Davet öncesi hazırlık için kullanılacak birbirinden bağımsız 3 kulis odası
    Akustik tavan özelliği ile granit kaplı mekan zemini

    Ses Sistemi (Horn Loaded özellikli Acoustic Line serisi hoparlör sistemleri, 24 kanal canlı müzik ses mikseri ve amplifikatörler, telsiz ve kablolu mikrofonlar, Rcf aktif monitörler,Dj Setup ve mikseri, yedek sistemler)
    Işık Sistemi (Rgb led sahne ve şov aydınlatmaları, gizli aydınlatmalar)
    Multivizyon Sistemi (2000 ansilümen projeksiyon cihazı)
    Görüntüleme Sistemleri (Multivizyona entegre tek ya da isteğe göre çoklu aktüel kamera çekimi)
    Sis ve konfeti makinaları
    Dijital İklimlendirme Üniteleri