Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 05 Eylül 2015
Telefon 0216 498 89 81
Resmi Web Sitesi http://www.ssesyalitimsungeri.com
Ses yalıtım süngeri

Ahmetyesevi mahallesi çamlık caddesi sema sokak no:9 Sultanbeyli
 
0216 498 89 81

Ses yalıtım süngerleri fazla sesin olumsuz etkiler yaratmaması için gereken yerlerde uygulanmaktadır. Ses yalıtımı eko, yankı için ses emiliminin fazla sağlamasını istiyorsanız bariyerli bondex sünger uygulayabilirsiniz. Sesin yoğunluğuna göre ses yalıtım malzemeleri kullanabilirsiniz. Sesin şiddetine göre yapacağınız bu işlem ortamdaki ses düzenini sağlayacaktır.

Ses yalıtım süngerleri poliüretan veya melamin yapılı köpükten oluşturulmuş ses yalıtım malzemeleri ürün grubudur. Kullanıldıkları ortamlarda akustik düzenleme, eko kesme, yankı engelleme sağlarlar. Örneğin demo'lar yapacağınız ses kayıt stüdyonuzda yankı ve eko büyük şikayetlerden biridir. Bunu akustik ses yalıtım süngeri ile engellemek mümkündür. Akustik ses yalıtım süngerleri genellikle bu amaçla kullanılmaktadır. Akustik ses yalıtım süngerleri yanmaz küflenmez ve yıllar geçse de eskimeye karşı dayanıklı ürünlerdir.

Ayrıca ses emici özellikleriylede ses yalıtımı sağladıkları deneylerle kanıtlanmıştır.Ancak gerçek bir ses yalıtımı sağlamak istiyorsanız örnek vericek olursak stüdyonuza dışardan içeriye içerden dışarıya giden sesi en azamiye indirmek istiyorsanız bariyerli bondex sünger kullanmanızı tavsiye ederiz. Akustik ses yalıtım süngerleri silikon veya solisyon Sünger yapıştırıcı ile uygulanabilir.