Sektör Bilgisayar - Elektronik
Yayınlama Tarihi 28 Nisan 2022
Telefon 08503070712
Resmi Web Sitesi https://www.senatech.com.tr/
İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve olanak sunan, yaşam kalitelerini arttıracak ve kendini sürekli geliştiren Senatech girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyoner ruhuyla 2014 yılında kurulmuştur. Yenilenmiş telefon ve ikinci el telefon hizmeti sunmaktadır.

Yenilenmiş telefon, ikinci el satılmak istenen telefonların bir takım testlere tabii tutularak eksik ya da hatalı özelliklerinin tespit edilmesi ve bu işlemlerin titizlikle giderilmesi, sıfır gibi tüm özelliklerinin çalışır hale getirilmesiyle satışa sunulan telefonlara denir.

Yenilenmiş telefon özellikle son yıllarda sıklıkla tercih ve merak ediliyor. Peki, nedir bu yenilenmiş telefon? Günümüzde cep telefonu kullanımı oldukça fazla. Pek çok işlemi kolaylıkla yapmaya yardımcı olan telefonlar aynı zamanda farklı avantajları da kullanıcıya sunuyor. Cep telefonları farklı markalar tarafından geliştirilerek kullanıcılara sunuluyor. Telefonlar sıfır ürün olarak satışa sunulduğunda orijinal kutusuyla birlikte satılıyor. Kullanıcılar telefonu herhangi bir nedenden dolayı kutusundan çıkarıp yeniden satmak isteyebiliyorlar.

Üstelik yenilenmiş telefonlarda 12 ay boyunca Senatech garantisi sunuluyor.