Sektör Düğün Salonları
Yayınlama Tarihi 18 Kasım 2011
Telefon 0216 575 60 90
Resmi Web Sitesi http://www.selaydugunsalonu.com/
SELAY DÜĞÜN SALONU

Adres: ALANALDI CADDESİ EREN SOKAK NO:6 İÇERENKÖY Ataşehir / İstanbul
Telefon: 0216 575 60 90


Kapasite: 600


NEDEN SELAY DAVET & ORGANİZASYON

   Selay davet organizasyon Köklü gelenekler, çağdaş konfor ve özenli hizmet, beklentilerin ötesine geçen davet ve toplantılar düzenlemek için birleşiyor. Titizlikle çalışan konferans servisleri yetkilileri, konferans concierge, ziyafet ve mutfak ekipleri, ses ve ışık teknisyenleri ve Teknoloji Kahyası, her ayrıntıyla tek tek ilgileniyor.

    Hayallerinizi süsleyen düğün,Selay Davet balo salonlarının eşsiz ihtişamının konfor ve kaliteyle birleştiği görkemli bir gecede sizi bekliyor . Konuklarınızın başını döndürecek bu özel gecede tüm istek ve ihtiyaçlarınız profesyonel Selay Davet ekibi tarafından karşılanırken, ayrıcalıklarını bütünüyle yaşayacaksınız . mükemmel dekore edilmiş Selay Davet’te yapacağınız Organizasyonun keyfine varacağınız düğünse, özel yıldızlarla bezenmiş gökyüzünün yalnızca siz düğün sahipleri için parıldadığını hissedeceğiniz Selay Davet konforunu konuklarınızla birlikte yaşayabilirsiniz. En mutlu gününüzün keyfini konuklarınıza benzersiz bir tecrübe yaşatmak için sağladıkları sıra dışı konfor ve sundukları eşsiz atmosferle Selay Davet & Organizasyonu tercih edebilirsiniz.

EVLENECEK ÇİFTLER İÇİN , ÖZEL İNDİRİMLİ DÜĞÜN GÜNLERİ

SELAY DAVET ORGANİZASYON DAN EVLENECEK ÇİFTLERE İNDİRİM MÜJDESİ
SELAY DAVET 2011 YILINDA FİYATLARINDA YÜZ DE 30 İNDİRİM UYGULAMASINI BAŞLATTI..
SELAY DAVET ORGANİZASYONDA DÜĞÜN ANLAYIŞINDAN VE SERVİS LERİNDEN ÖDÜN VERMEDEN EVLENECEK ÇİFTLERE YÜZDE 30 İNDİRİM KAMPANYASIYLA EVLENECEK ÇİFTLERİ MUTLU ETMEYE DEVAM EDİYOR.
SİZ DE İNDİRİMLER DEN FAYDANALANMAK İÇİN ACELE EDİN.
SELAY DAVET ORGANİZASYON FARKI İLE SALON SELAY



İSTANBUL DA ANADOLU YAKASINDA TOPLANTI SEMİNER KONFERANS KONGRE SALONU SELAY DAVET ORGANİZASYONU

Hayatınız boyunca hayaller kurduğunuz o günü en özel anlarla yaşamak ve yıllar sonra da tekrar o anı yaşıyormuş gibi hatırlamak için Istanbul salon selay her detayın özenle düşünüldüğü masal gibi bir düğün sizleri bekliyor...
En özel gününüzü, sizin için unutulmaz bir masala dönüştürüyor. Bu önemli gününüzün her dakikasının unutulmaz olması ve rüyalarınızın gerçeğe dönüşmesi için biz sizin için herşeyi düşünüyoruz. Düğününüzün kusursuz olması için profesyonel ekibimiz sizinle birlikte herşeyi düşünüyor ve organizasyonunuzun en ince detayını planlıyor. İstanbul un Anadolu yakasında bulunan Selay Davet ve organizasyon salonumuzun 100 kişiden başlayıp 600 kişiye kadar nişan ,düğün, sünnet , nikah, davet, kına, kokteyl, islami Düğün, iftar yemekleri, yemekli Düğün, pastalı Düğün organizasyonlarınızda veya şirket toplantılarınızda, mezuniyet, seminer, konferanslarınızda gelecek olan misafirlerinizi gönül rahatlığı ile ağırlayabilecek hotel, havuz başı ve başka düğün salonları , aratmayacak konsepti müstakil mekanı ile benzersiz bir eğlence toplantı merkezidir.
Müşterilerimize bir çok kolaylık sunarak davetin tüm yükünü onların omuzlarında alıyoruz. Kına gecelerinden başlayarak sade bayanlara , bayan dj hizmeti Yemekli düğünler de , misafir karşılamaları,Düğün davetiyeleri, Nikah işlemleri, dekorasyon, müzik tesisatı, HDV DVD jimi jip video çekimi , fotoğrafçı mız açık hava gelin damat çekimleri, dış mekan çekimleri , anında fotoğraf baskı hizmeti sine vizyon sunumu piyanist şantör, sanatçı, dj, sünnet düğünlerinde tahtırevan, görsel volkan ve havai fişek efektleri animasyon ve daha bir çok gerekli unsur , sağlanabilmekte ve davetin tüm koordinasyonu tarafımızdan yapılmaktadır Fiyatlandırmamızı maliyetlerimize göre ve ekonomik olması için değişiklikler planlıyoruz.Fiyatlarımız hazırlarken mümkün olduğunca sizin için ekonomik olması için her şeyi dahil edip full paket vermeye çalışıyoruz. Müşterilerimize düğün salonu nun fiyatı uygun , ekonomikliği yanı sıra ödeme kolaylıkları da sunuyoruz ve salon Selay da yapacakları Düğün sünnet yemekli Düğün kına toplantı konferans ve organizasyonları için ödeyecekleri rakamı bilip ekstra başka bir ödeme yapması gerekmiyor. . . . . düğün davet organizasyon


HAKKIMIZDA

Selay Davet & Organizasyon 1994 yılında kurduğumuz Çilingir Düğün Salonu şirketi ile Düğün,nikah,kına gecesi gibi tüm özel davetler ve tüm kurumsal toplantı organizasyonlarını yenilikçi modern ve kaliteli hizmet anlayışı içerisinde müşteri ilişkilerini de ilk sırada tutarak çalışmalarımızı Selay Davet & Organizasyon olarak devam etmeye …..

Çalışma prensipleri, değerleri, deneyimleri, yaratıcı ve uzman ekibi ile, çağdaş Avrupa Başkenti İstanbul’da en iyi organizasyon firması olarak vizyonunu …. Müşterilerine, ilkeleri doğrultusunda, katma değerli çözümler üreterek Gelenek görenekleri ile kültürünü kaybetmeden, kaliteli davet ve organizasyonlarını gerçekleştirmek. Nitelikli etkinlikler kazandırmak, var olanları desteklemekle misyonumuzu ….. etik kurallara bağlılık, nitelikli çalışanlar, müşteri memnuniyeti, iş ve ürün kalitesi değerlerini kaybetmeden sizlere en hizmet ve kaliteyi sunmaya devam edecektir.

Kendi davetinizde misafir olmak ister misiniz?

KURUMSAL ORGANİZASYON

Selay Davet & Organizasyon toplantı ve davet hizmetleri ile 1994 yılından beri profesyonel destek almayı tercih eden birçok şirket ve kuruluşlara hizmet Sunmuştur. Hizmet odaklı anlayışımız ile toplantılarda programın öncesi ve sonrasına Kadar tüm aşamaları kapsayan; planlama, uygulama ve geri dönüş safhasındaki Gibi detaylardan kurtarıp sizi özgürleştirir. İş başındaki çözüm ortağınız olarak, sizi geçici değil sürekli müşterilerimiz olarak Görerek her zaman yanınızda olmaya ve en iyisini sunmaya devam edecektir.


20 kişiden 600 kişiye kadar farklı oturma düzeninde uygun toplantı salonları, Masalarda kalem, kâğıt, şeker, su, Günde 3 defa çay, kahve, tatlı-tuzlu kurabiye servisi, Set mönü ile öğle yemeği ve meşrubat servisi, Mevcut bulunan ve ücretsiz verilen temel ekipmanlar, Ses sistemi, barkovizyon, LCD TV, DVD/CD oynatıcı, Mikrofon, perde, yazı tahtası, Kürsü, karartma ayarlı aydınlatma, bağımsız havalandırma kontrolü, kablosuz internet, telefon.

Selay Davet & Organizasyon da oturma düzenekleri tablosu

    Salon Düzeni     Banket Düzeni     Sınıf Düzeni     Tiyatro Düzeni     Tavan Yüksekliği
Salon     900     550     500     900     5,80
Loca     80     60     50     80     3,5

Teknik Ekipmanlar

Projeksiyon cihazı ve perdesi
Bir adet Flipchart
Ses Sistemi
4 adet telsiz mikrofon
4 adet kablolu mikrofon
1 adet yaka mikrofon
8 adet Hoparlör
1 adet Laptop
1 adet masa üstü pc
Kablosuz internet erişimi

Selay Davet & Organizasyon toplantı ve davet hizmetleri ile 1994 yılından beri profesyonel destek almayı tercih eden birçok şirket ve kuruluşlara bu hizmet sunmuştur. Hizmet odaklı anlayışımız ile toplantılarda programın öncesi ve sonrasına kadar tüm aşamaları kapsayan; planlama, uygulama ve geri dönüş safhalarındaki detaylardan kurtarıp özgürleştiriyor.
İş başındaki çözüm ortağınız olarak, sizi geçici değil sürekli müşterilerimiz olarak görerek her zaman yanınızda en iyiyi sunmaya devam edecektir.

Sadece toplantılarınıza yoğunlaşmak için


SLAMİ DÜĞÜN ORGANİZASYON
İslami Düğün nedir ve nasıl yapılır?
İslami Kına gecesi nedir ve nasıl yapılır?
İslami Nişan nasıl yapılır?
İslami Sünnet nasıl yapılır?
Mevlit nasıl yapılır?

İslami Organizasyon ile yapılacak tüm aktiviteler ve hizmetler bütünüyle aynı olup farklı ad altında ve sıralamada farklılıklar yapılan davetlerdir.
Düğün, Nikâh, Kına gecesi, Nişan, Sünnet, Mevlit ve davetlerinizde bay ve bayan (harem ve selamlık) olarak ya da sadece bayanlara özel davet ve hizmet vermekteyiz.
Pastalı, yemekli, çerezli, kokteylli organizasyonlarınız için, Bayan dj, sunucular, ilahi ve ezgi sanatçıları, tasavvuf, ilahi, mehter, Semazen, tiyatro ve animasyon (palyaço, kukla, kahramanlar… ) ekibi ile sohbet programları, canlı enstrümanlar, mevlithanlar, çocuk oyun, ilahi ve semazen grubu, dini şiirler ve hadislerle anlatım ile mekân süsleme, görsel ses ve ışık efektleri, fotoğraf, video çekimi, barka vizyonu, gelin yolu ve girişi, nikâh masası, kına çerezi, kına gecesi için eğlence paketi, nişan tepsisi, nişan yüzük töreni, pasta kesim töreni, anı standı, sünnet tahtı, sünnet tahtırevanı, bay, bayan profesyonel ekip ile İstanbul Anadolu Yakasının en iyi mekânı olarak siz ve misafirlerinize unutulmaz bir gece yaşatıyor.



Genel Program Akışı

Misafir karşılaması (İlahi,ezgi,tasavvuf)
Açılış konuşması (Sunucu)
Kur'an-ı Kerim tilaveti
Kur'an ve sünnet üzere evlilik sohbeti(kısa)
İlahi ekibi (ilahi Sanatçısı, Org)
Tasavvuf Ekibi (kanun,Ney,Bendir)
Semazen Gösterisi
Tiyatro ekibi (oyun ve parodiler)
Takı merasimi (töreni)
Kapanış (sunucu)

Selay Davet & Organizasyon , İstanbul

Hizmetlerimiz