Sektör Çilingir
Yayınlama Tarihi 27 Eylül 2017
Telefon 0534 245 65 95
Resmi Web Sitesi http://istanbuluzmancilingir.com/samandira-cilingi
Samandıra Çilingir

Samandıra İstanbul

Tel. : 0534 245 65 95



Samandıra Çilingir; Servisimizde mevcut olan işlerimiz arasında yaptıklarımız; Çelik kapı kilit değişimi,çelik kapı tamiri,Mul-T-Lock kilit , kale kilit değişimi, asma kilit satışı ve değişimi, kapı  emniyetli hale getirmek,çelik kapı açma,oda kapısı açma ve kilit değiştirme ,bina kapısı kilit değişimi,hidrolik satışı ve montajı, hidrolik ayarı,kapı yayı, master pas kilit,master asma kilit yapımı, master pas asma kilit yapımı, tek anahtarla birden fazla asma kilit açma,oda kapısı joker anahtar, bisiklet kilidi satış ve tamir,motor disk kilidi, çekmece kilidi, kilit sistemleri ve tamiri, dolap kilitleri,sıfırdan kilit ve mekanizma montajı gibi işler..

Günümüzün en büyük sorunlarından bir tanesi olan yani kapıda kalma, kapı arkasında anahtar unutma gibi buna benzer üzücü olaylar. Samandıra çilingir  olarak bu kötü durumdan sizleri kurtarmakta olup hızlı servis vermekteyiz. Ulaşım sağlamamız için bizlere açık adres vermeniz yeterlidir. Motorlu ekip çalışanlarımız 10'dakika'da kapınızda bulunmaktadır. Mobil  servisten ulaşım sağlayınız.

Samandıra Acil Çilingir; Servisimiz çok hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet vermektedir.Bizleri aramanız durumunda size motorlu servislerimizle maksimum 10 dakika içinde ulaşıp kapılarınıza hiç zarar vermeden kaliteli ve profesyonel ekibimizle hizmet vermekteyiz. Ayrıca her marka göbek değişimi ve her marka hırsız emniyetli göbek değişimi alarmlı göbek değişimi yapmaktayız. Ürünlerimiz garanti kapsamındadır.işinizi korsan çilingirlere teslim etmeyin. Gelen çilingire maliyeye kayıtlı mı  ? sorun ve fatura isteyin.

Samandıra Anahtarcı



Samandıra anahtarcı servisi hizmetiniz'de. Arızalı kapı kilitleri ve anahtarlarınızdaki sorunları çözüyoruz. Kapınızı açmayan anahtarlarınızı fazla zorlayarak kilidinizi de bozmayın hemen bizleri arayın ve ekip çalışanlarımız sizlere yardımcı olsunlar. Eğer kendi başınıza iş yapmaya kalkar iseniz başınıza daha büyük maaliyetler açabilirsiniz.

Samandıra anahtarcı olarak ev,oto,kasa anahtar sorunlarınıza çözüm buluyoruz. Sizlerin mağduriyetini 7/24 gidermek için vardıyalı sistem ile ekiplerimizi gece gündüz aktif olarak çalıştırmaktayız. Başınıza gelebilecek anahtar açmama sorunları için lütfen bize ulaşın ve sorununuzu profesyonelce çözelim. İstanbul anadolu yakasında tüm bölgelere servisimiz mevcuttur.



Samandıra Çilingir 

Samandıra Oto Çilingir 

Samandıra Kapı Tamiri Servisi 

Samandıra 24 Saat Açık Çilingir 

Samandıra Çelik Kapı Tamiri

Samandıra Anahtarcı

Samandıra Kasa Çilingir

Samandıra Kale Kapı Servisi 

Samandıra Kilit Değişimi 

Samandıra Dierre Kilit Servisi

Samandıra Gece Açık Çilingir 

Samandıra en yakın çilingir 

Samandıra çevresinde çilingir

Samandıra yakınında çilingir 

Samandıra acil çilingir 

Samandıra gece acil çilingir 

Samandıra gece açık çilingir

Samandıra 24 saat açık çilingir 

Samandıra mahallesinde çilingir 

Samandıra hızlı çilingir 

Samandıra uygun çilingir 

Samandıra ucuz çilingir 

Samandıra bölgesinde çilingir 

Samandıra nöbetçi çilingir 

- ÜRÜNLERİMİZ -