Sektör Hastane - Tıp Merkezleri
Yayınlama Tarihi 26 Haziran 2019
Telefon 05304426099
Resmi Web Sitesi https://eurasiahaircenter.com/
Estetik açıdan ve sağlık açısından saçlarımız, vücudumuzun en önemli kısmıdır. Erkeklerde saç dökülmesi, bayanlara nazaran daha fazladır. Dökülme ilk aşamada başın kenar kısımlarında başlar. Daha sonra başın tepe noktası dökülmeye başlar. Başın tepe kısmındaki boşlukla, yan kısımlarda oluşan boşluk zamanla birleşir. Dökülmenin en son safhasında başın üst kısmında hiç kıl kalmaz.

Şirket FUE Tekniği Kullanıyor

Baş kısmının arka bölümündeki ve yan bölümündeki saçlar ömürlüktür. Bu bölümdeki saçlar, kanser ve benzeri hastalıklar hariç, hiç bir sebeple dökülmez. Saç ekimi için başın arka kısmından saç alınmaktadır. Başın arka bölümündeki bu saçlar, üst kısımdaki saçsız bölüme nakletmektedir. Bu tekniğe FUE tekniği denilmektedir. Bu sektörde ilk zamanlarda uygulanan FUT tekniği istenilen verimi vermemişti. Bu nedenle firma en çok tercih edilen ve başarılı sonuç veren FUE tekniğini tercih etmektedir.

FUE tekniğinde başın arka kısmındaki saç köklerinin, üst kısımdaki saçın olmayan bölümüne nakledilmesi tekniğidir. Saç köklerine bu sektörde Greft denilmektedir. Fiyatlandırma işlemi greft sayısına göre değişmektedir.

Ekim Öncesi Anestezi Gerekiyor
Saç ekme işleminde kan tahlili ve saçın incelenmesi işlemi ilk aşamada gerçekleşiyor. Anestezi aşamasında, ciddi hastalıklar, kan yapısındaki bozukluklar ve kanın incelme problemi gibi konular belirleyici rol oynamaktadır. Saç ekim uzmanları yaptıkları tahlil sonucunda her hangi bir problem meydana gelmediği takdirde operasyon kararı vermektedir.