Sektör Perdeciler
Yayınlama Tarihi 02 Kasım 2011
Telefon 0 (212) 320 85 93 Telefax: +90 (212) 320 85 94
Resmi Web Sitesi http://www.royalperde.com/list/list.asp?ktgr_id=31
ROYAL PERDE SİSTEMLERİ
EĞİN PERDE VE YAPI ELEMANLARI SANAYİİ VE TİCARET LTD. ŞTİ
Mrk: Halil Rıfatpaşa Mah. Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:8 No:1250 Okmeydanı-Şişli-İSTANBUL
Tel :+90 (212) 369 01 36 +90 (212) 369 01 37
 Tel :+90 (212) 320 85 93 Telefax: +90 (212) 320 85 94
 Faks: +90 (212) 369 71 99


ÖLÇÜ ALMA VE SİPARİŞ İÇİN HEMEN ARAYIN MÜŞTERİ HİZMETLERİ HATTI

+9 0212 369 01 36 +9 0212 369 01 37 +9 0212 320 85 93 +9 0212 320 85 94
+9 0533 950 23 9




ROYAL PERDE SİSTEMLERİ
 Kışbahçesi perdeleri imalatı ve uygulaması  Tavan Çatı Katı Perdeleri uygulamaları   Plise Perde Çatı ve düz ve yamuk pencerelerde çözüm perdesi  Motorlu stor perde uygulamaları

KIŞ BAHÇESİ PERDESİ           TAVAN PERDESİ                   PLİSE PERDE                     MOTORLU PERDE
ROYAL PERDE SİSTEMLERİ olarak amacımız mekanizmalı perde sektöründe son tüketici ve aracı uygulayıcı firmalara bayilik sistemi ile hizmet vermek. Bilinçli deneyimli ekibimizle, servis kalitesinin yanısıra, satış sonrası hizmetlerimizle daima yanınızdayız. Dilerseniz siz gelin, yada biz size adresinizde hizmet verelim. Firmamızdan ev ve ofis perdeleri, hastane, okul, fabrika, askeri birlik, laboratuvar, konferans salonları, tiyatro, sinema gibi umumi yerlere uygulanabilen özel alev almaz ürünler, Stor Perde, Dikey Perde Çeşitleri , Kumaş Dikey Perde ve Pvc Dikey Perde, Jaluzi Perde, Ahşap Perde Çeşitleri, Ahşap Jaluzi, Ahşap Stor, Sun Screen Perde, Katlamalı Perde ve Mekanizma Sistemi, Projeksiyon Perdesi, Japon (Panel) Perde, Plise Perde, Klasik, Modern kumaş ve tül  Perde ve diğer perde seçenekleri hakkında bilgi almak istiyorsanız mail adresimizden , Kontak formumuzdan veya Telefon numaralarımızdan bize kolayca ulaşabilirsiniz....

Faaliyet alanlarımız; Stor Perde İmalatı, Dikey Perde İmalatı, Sunscreen Perde İmalatı, Jaluzi İmalatı, Pvc Dikey Perde İmalatı, Projeksiyon Perdesi, Motorlu Projeksiyon Perdesi, Storlu Projeksiyon Perde, Ayaklı Projeksiyon Perde, Ahşap Stor, Ahşap Jaluzi İmalatı, Tül Perde, Kumaş Perde Modelleri Dikişi ve Uygulaması, Ev, ofis perdeleri konusunda tasarım danışmanlık ve perde montajı hizmetlerini ve perde bakım ve temizlik hizmetlerini, firmamızdan alabilirsiniz.

*Kış Bahçesi Perdesi; Kış bahçelerinde kullanılan perdeler genellikle güneşe dayanıklı fonksiyonel kumaşlardan seçilmelidir. Kış bahçesi perdeleri manuel sistem mekanizmalı yani elle yönetilebilir veya uzaktan kumandalı motorlu sistemle de kontrol edilebilir. Duette perdeler, plise perdeler bu mekanların vazgeçilmez ürünüdür. Tamamen güneşi veya ışığı kesen karartma perdeler de alternatif olarak kullanılabilir. Genel uygulama olarak sun screen perde tavan ve çatı uygulamalarında plise ve duette perdeler iyi sonuç vermektedir.
*Plise Perde; Plise perdeler genellikle yamuk kesim olan çatılarda en iyi çözüm perdesi olarak yararlandığımız bir materyaldir. Kumaşın akordeon körüğü şeklinde pliseli şekilde uygulanmasıyla motorlu ve elle kumandalı olarak üretilebilmektedir. Isı yalıtma özelliği olan kumaşlar, ışık geçirmeyen karartma kumaşlardan ve gün ışığını filtre eden kumaşlardan yapılabilmektedir. Ürün kataloglarımız ihtiyacınıza uygun olan çeşidi seçmenizde kolaylık sağlayacaktır.

Sun screen perde, güneşi kırarak içeri alan fonksiyonlu perde  Kumaş stor perdeler şık, pratik kolay çözüm  Kumaş ve tül perdeler, desenlerin dans ettiği dünyada  Zebra Perde, sıradışı, hem örtücü, hem aralıklarıya seyir imkanı
SUN SCREEN PERDE                STOR PERDE                     KUMAŞ VE TÜL PERDE            ZEBRA PERDE 


*Stor perde İskandinavya ülkelerinden bize hediye edilmiş perde sistemidir. Savaş yıllarında dünyada birçok ülkede karartma amaçlı kullanılmış ve sistem modernize edilerek günümüzde de çok yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Çağdaş, modern mekanların vazgeçilmez dekorasyon unsuru olarak yaşamımızda yerini almıştır. Stor perdeyi kullanarak rahat, sakin yaşanılır ortamlar yaratırsınız. Artık klasik perdenin yanında modern yapısıyla adapte olmuştur.

*Kumaş ve Tül Perde; Perdelik kumaşlar ve tüller çok çeşitli olup mekana göre cins ve özelliklerde uygulanmaktadır. Son yıllarda perde modeli olarak katlamalı perdeler çok revaçta olup kat kat duruşuyla ev ve ofislere farklı bir hava vermektedir. Tül perde tasarımları ve dikişi Grek tül Pullu, Fransız danteli, Organza, ipek, polyester, şifon gibi birçok tül grupları kullanılarak dikilir.
*Zebra Perde; Zebra Perdeler görünüm itibariyle zebra derisi deseninden yola çıkılarak isimlendirilmiş çift amaçlı, hem güneşlik ve hemde tül perde görevini aynı anda yapan işlevi ve görselliği zengin, uygulandığı mekanlara değer katan perdelerdir. Zebra perde çalışma sistemi olarak stor perde sistemi mantığıyla çalışır.


Katlamalı Perde kat kat perde keyfi Jaluzi ile ışığı istediğiniz kadar alın...  Dikey Perde ile ışığı siz yönetin, dilediğiniz kadar ışık alın Kumaş Dikey perde ile geniş renk seçeneği
KATLAMALI PERDE                      JALUZİ                             PVC DİKEY PERDE                KUMAŞ DİKEY PERDE


*Dikey Perde; Genellikle ofislerde uygulanır, pvc ve kumaş seçenekleri vardır. Ray üzerinde zincir vasıtasıyla 89 mm. veya 127 mm. kumaş veya pvc dikey şeritler 180 derece hareket ettirilerek çalışır. Kumanda ipi sayesinde perdeyi sağa veya sola hareket ettirebilir dilerseniz sağda,veya solda toplayabilirsiniz, arzuya göre ortadan ikiye sağa ve sola doğru açılım olduğu gibi ortaya doğru toplanabilme seçenekleri mevcuttur.
*Jaluzi; ithal bir üründür. Ülkemizde yerli olarak da üretilmektedir. 16 ve 25 mm. ve 50 mm. genişliğindeki alüminyum şeritlerin merdiven şeklinde dokunmuş iplere dizilerek üst kasa kısmı içinde gizli çalıştırma mekanizması sayesinde plastik çubuk marifetiyle 180 derece aşağı ve yukarı eş zamanlı hareket ettirilerek ışıkdan istediğiniz kadar yararlanma olanağı verir. Jaluzilerde renk seçenekleri düz renk jaluzi ana ve ara renkler olmakla beraber, ahşap görünümlü jaluzi çeşitleri ve üzerinde delikler bulunan perfore jaluzi adı verilen delikli jaluzi çeşidide ayrı bir seçenektir.

Taç Perde, Brillant, Ecobella, Vinaldi, Taç Linens, Brillant Perde, Perde Modelleri, Kumaş Çeşitleri, Katlamalı Perde Modelleri Perpa  Showroom'da sergilenmektedir. Bize telefonla veya e-posta yolu ile ulaşabilirsiniz. Size adresinize ürün kataloglarımızla gelerek ürünlerimizi yakından tanıma imkanı sunuyoruz.

 

 Sahne perdeleri, motorlu ve manuel  Projeksiyon perdesi  Sineklik  Koltuk örtüleri, giydirme
SAHNE PERDESİ              PROJEKSİYON PERDESİ                           SİNEKLİK                                KOLTUK ÖRTÜSÜ


*Sahne Perdesi; Sahne perdeleri günümüzde eğitim ve kültür merkezlerindeki tiyatro ve sinema salonlarında kullanılmakta olup son zamanlarda okulların konferans salonlarında kültürel etkinlikler için ayrılmış alanlarda sıklıkla kullanılmaya başlamıştır. Sahne perdeleri elle kumanda edilebilir veya uzaktan kumandalı olarak motorla çalışabilir sistemde de üretilmektedir. İhtiyacınıza uygun olan perde, uzman ekibimizce keşif ve tespit edilir.
*Projeksiyon Perdesi; Projeksiyon perdeleri 3 Stilde üretilmektedir. Genel olarak standart ölçülerde hazır olarak satışa sunulmuş bir üründür. Ancak özel ölçülere göre de üretebilmekteyiz. Duvara veya tavana monte edilebilen çeşidi ve ayaklı tipte çeşitleri vardır. Duvara monte edilebilen çeşidine Storlu projeksiyon perde, ayaklı olanına ise tripod projeksiyon perde adı verilmiştir. Ürün ışığı dağıtmayan özel bir kumaştan mamuldür. Mekanizma sistemi yaylı mekanizmadır. Her Ölçüde Özel Projeksiyon Perdesi Üretimi... Projeksiyon Perdesi, Standart Projeksiyon Perdesi, Sabit Projeksiyon Perdesi, Motorlu Projeksiyon Perdesi, Transparan Projeksiyon Perdesi...

*Sineklik; sineklikler stor sineklik, menteşeli kapı sineklik, sabit geçmeli sineklik, sürgülü yatay sineklik ve plise sineklik olarak çeşitli stillerde üretilebilmektedir. Uygulama ve çalışma şeklimiz, mekanlardan alınan ölçülere göre özel hazırlanıp montajı firmamız uzman ekiplerince gerçekleştirilmektedir. Sipariş ve ölçü keşfi için müşteri hizmetlerinden randevu alabilirsiniz.

*Koltuk Örtüleri; Değer verdiğiniz atmaya kıyamadığınız koltuklarınız bire bir ölçü alınarak giydirme koltuk örtüleri ile yeniden hayat bulur. Uzman ustalarımızın elinden prova yapılarak alınan ölçülerle koltuklarınız yeni yüzleriyle size bırakın gülümsesin. Çalışma şeklimiz, adresinizde koltuklarınızın ölçüsü alınarak kalıpları çıkartılır, kataloğumuzdan beğeneceğiniz kumaşlara göre fiyatlandırma yapılarak anında maliyeti size bildirilir sipariş onayından itibaren 5 iş günü sonunda teslimat adresinizde örtüler koltuklarınıza giydirilerek yapılır.

Ahşap jaluzi  Ahşap Stor Perde Japon Panel Perde ip perde
AHŞAP JALUZİ                     AHŞAP STOR PERDE                JAPON PERDE            İP PERDE

 *AHŞAP JALUZİ; Ahşap jaluziler  tamamen ithal bir üründür. İthal ahşap jaluziler farklı renk ve ebatlarda hazır olarak ithal edilmektedir. Sipariş şekli ölçü keşfi yapıldıktan sonra ve istenilen ölçüde hazırlanabilmektedir. Stok renkleri 7-8 renk ile sınırlıdır. Ahşap jaluzilerin mekanizmasının çalışma sistemi metal jaluzilerin çalışma sistemi ile aynıdır. Sadece ahşap jaluzi bantları ve ahşap jaluzinin etek kısmındaki ahşap çıta doğal ahşapdır. Ahşap jaluzide de metal jaluzide olduğu gibi, perdenin bantlarını aşağı ve yukarı hareket ettirerek ışığı istediğiniz kadar kontrol etmek için ahşap bir kumanda çubuğu vardır.
*AHŞAP STOR PERDE; Ahşap stor perdeler Uzakdoğu kökenli olup, Endonezya, Malezya, Filipinler gibi ülkelerden ithal edilmektedir. Ülkemizde de üretimi yapılmakta olup, ihraç edilmektedir. Farklı desen ve renklerde dokunarak zengin çeşit yapma imkanları mevcuttur. Ahşap yada bambu şeritlerin kumaş gibi dokunmasıyla elde edilen ürün, istenilen ebatlarda ölçüye göre özel kesim bıçaklarıyla kesilerek hazırlanır. Mekanizma sistemi jaluzi mekanizma sistemine benzer. Çekme ipini sarı tırtırlı topun sıkıştırmasıyla kilitleme yapar. Model olarak iki stilde uygulanır. Katlamalı ve rulo şeklinde üretilebilmektedir.

 Mutfak perdesi Tente, mafsallı tente Rustik Perde mekanizması
MUTFAK PERDESİ                      TENTE                             RUSTİK                     PERDE MEKANİZMASI      

   
SES YALITIM PERDESİ                                  BÖLME PERDESİ ORYANTAL RAY SİSTEMİ
 

SAHNE PERDESİ PROJEKSİYON PERDESİ PLİSE PERDE MOTORLU PERDE

Hizmet Verdiğimiz Bölgeler

İstanbul'da Rumeli Yakası, Adalar, Avcılar, Ambarlı, Esenyurt, Beylikdüzü, Hadımköy, Bağcılar, Bahçelievler, Bahçeşehir, Bakırköy, Zeytinburnu, Büyükçekmece, Yeşilköy, Florya, Basın Sitesi, Yenibosna, Sefaköy, Cennet, Halkalı, İkitelli, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Karaköy, Kabataş, Çatalca, Eminönü, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Küçükköy, Habibler, Alibeyköy, Arnavutköy, 500 Evler, Atışalanı, Güngören, Haznedar, Kağıthane, Küçükçekmece, Mecidiyeköy, Levent, Etiler, Bebek, Arnavutköy, Emirgan, Tarabya, Sarıyer, Silivri, Kamiloba, Kumburgaz, Celaliye...
İstanbul Anadolu Yakası, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Dudullu, Çekmeköy, Ataşehir, Kayışdağı, İçerenköy, Göztepe, Fenerbahçe, Kalamış, Bostancı, Bağdat Caddesi, Kozyatağı, Sahra-ı Cedid, Erenköy, Maltepe, Kartal, Pendik, Kurtköy, Tuzla, Kaynarca, Beykoz, Anadolu Hisarı, Çengelköy, Beylerbeyi, Altunizade bölgelerine servisimiz vardır.