Sektör Turizm Seyahat Organizasyon
Yayınlama Tarihi 22 Ağustos 2010
Telefon numarası : 0216 336 12 32 Cep: 0535 356 04 27 Adres : Osmanağa Mh. Vişne Sk. No:26/1 Kadıköy – İstanbul ataşehirweb rehberi

RİTA ORGANİZASYON

OSMANAĞA MAHALLESİ VİŞNE SOKAK NO:26 K:1 D:1
KADIKÖY - İSTANBUL

Tel : 0216 336 12 32
Cep: 0535 356 04 27
Fax : 0216 336 12 32
e-mail: [email protected]

Açılış Organizasyonu:
 
açılışÇalışmalarımızı ve örnek süslemelerimizi yakından görüp daha detaylı bilgi alıp kararınızı daha sağlıklı verebilmeniz için ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.Dilerseniz randevu verdiğiniz takdirde biz gerekli sunumu uygun gördüğünüz yerde yapabiliriz.

Mümkün olan en kaliteli uygun fiyatta sunmayı ilke edinen firmamız,müşterilerinin memnuniyetinin ilk sırada olduğuaçılış bilincindedir.Rita Organizasyon ailesi,mutluluğunuza ortak olmaktan gurur ve mutluluk duyar.
Açılış süsleme ve aktivite hizmetleri,çeşitli işyeri ve mağaza açılışları için;

Zincir balon,papatya balon süslemesi ,palyaço temini, ilgi çekici aktiviteler yapacak animatörler,ses sitemi,logo baskılı balon dağıtımı,şişme maskot ürünler,tül ve kumaş süsleme,tutundurma çalışmaları,promosyon ürünler,broşür dağıtım elemanı hizmetleri vb.
 
YETİŞKİN ORGANİZASYONLARI

Rita organizasyon:
Rita organizasyon farkıyla düğün davet kutlamalarınızı unutulmaz kılacağınız bu özel günde Rita organizasyon heyecanınıza ve bu özel gününüzde sizlerle birlikte olmaya devam etmektedir.
Herkesin hayatının dönüm noktası olan düğünler ve o gecenin anlamını ışıltılı bir hale getirmek için çıkmış olduğumuz bu yolda sorumluluğumuzun bilincinde, tecrübeli ve dinamik ekibimizle hizmetinizdeyiz.
Sizlerin bu en önemli gecenizde kendi düğününüzde bir davetli kadar rahat ağırlanmanızı sağlamak ve o gecenin keyfini herkesten çok sizlere yaşatmaktır.

Düğün Organizasyonu:

Düğün,davet,nişan organizasyonu,düğün süsleme hizmetleri,masa süslemeleri,masa üstü canlı çiçek (Çiçeklerin ortasında fanus ve mum vardır) Düğün ve davetlerinizde masa üstü süslemeleri için masa üstü çiçekli şamdanlar veya kristal şamdanlar,masa üstü süsleme (Renklipul,payet,boncuklar ve çeşitli süsler) Gelin-Damat Masası süslemesi,nikah masası süsleme(özel tüllerle ve şık kumaşlarla dökümlü süsleme 2 adet yüksek deri gelin-damat sandalyesi + 2 adet büyük özel canlı çiçek) veya şık kristal taşlarla süslü nikah masası,gelin yolu süslemesi,gelin yolu çiçek takı süsleme,volkan ve ışık seli,havai fişek gösterisi,masa süsleme,sandalye süsleme,havuz başı düğün organizasyonları,tekne düğünü organizasyonu,kır düğünü organizasyonları,catering hizmetleri,ses sistemi kiralama,sanatçı temini,düğün yeri temini ve anlaşmalıdüğün mekanları.

Düğün Organizasyonu Süsleme Hizmetleri Paket Programlarımız:
• Masa süslemesi.
• Masa üstü aranjman canlı çiçek (çiçeklerin ortasında fanus ve mum vardır) veya çiçekli şamdan.
• Masalara pul ve renkli süsler serpiştirilmesi.
• Sandalye süslemesi (sandalye giydirme beyaz parlak örtü ile arkası renkli cam organze fiyonkla bağlı)
• Gelin yolu süslemesi (Giriş takı + sarmaşıklı ve let ışıklı yollar + 2 adet yol kenarı ferforje şamdan + canlı çiçek + mum + 2 adet volkan + sis makinesi ve kırmızı halı)
• Gelin-Damat masası veya nikah masası (Tüllerle ve şık kumaşlarla süslü 2 adet yüksek deri gelin damat sandalyesi + 2 adet büyük özel canlı çiçek)
• Alanın tül ve kumaşlarla süslenmesi.
• Anı kürsüsü ve anı defteri.
• Volkanlar (Gelin yolu ve dans sahnesi)

Yaz Düğünü Organizasyonları:

Düğün organizasyonları için en çok tercih edilen mevsim yaz mevsimidir.Yaz düğünleri düşsel güzellikler taşıdığı için bir başka tat bırakır.Tarihi mekanlarda,hoş bir restaurantta,kırda veya teknede yaz düğünü için de hizmetinizdeyiz.Yaz düğün için genelde düğün ortamı olarak açık bir alan tercih edilir ama bu durumda,yağmur sürprizini de unutmayın.

Kır Düğünü Organizasyonu:

Kır düğünü yapmayı planlıyorsanız ve aklınızda fazla bir yer yoksa kır düğünü için tüm detaylar ve çeşitli yer seçenekleri ile hizmetinizdeyiz.Kır düğünleri diğer düğün mekanlarına göre daha samimi,doğal bir ortam yaratılmasını sağlar.

Tekne Düğünü Organizasyonu:

Mavi sularda mutluluğa yelken açacağınız bir tekne düğünü düşünüyorsanız tekne tekne kiralama dahil tüm detayları ve süslemeleri sizin için organize edebiliriz.Teknede düğün artık bir lüks değil herkesin zevkine cevap veren bir ihtiyaçtır.Düğün için tekne bulmak,en uygun fiyatta tekne kiralama bizim işimiz.Siz sadece kiralık tekneler arasında bir tercih yapın,tekne süslemesini ve düğün organizasyonunu da bize bırakın….


ÇOCUK ORGANİZASYONLARI
Profesyonel animatörlerimiz çocukların yaş, cinsiyet, karakter ve isteklerine uygun en güncel yaratıcı ve kendilerini geliştirip aynı zamanda güzel vakit geçirecekleri oyunları seçmektedirler...

Mikado,bocha, paraşüt, hazine avı, twister, mantar toplama, koca ayak, hava futbolu, mini golf, bilgi yarışmaları, t-shirt boyama, bilim adamı, mumya, kostüm yarışmaları, gibi 100'e yakın oyunumuz bulunmaktadır.

Sizin için düşündük...

Konsept tabak, bardaklarınızı biz getirelim, evinizi süsleyip balon şişirelim, pastanızı biz yaptıralım, catering hizmeti verelim, çocuklara özel sandalye ve masalarınızı getirip evinizi brelim.
 

Noel Baba Hediye Servisi:

NOEL BABA SERVİSİ 99TL!!! - NOEL BABA HEDİYE SERVİSİ - YILBAŞI 99 TL

Her yılbaşı döneminde siz müşterilerimize Noel Baba Servisi ve diğer istekleriniz için hizmet vermekteyiz. Genişleyen organizasyon piyasasında kalitesinden ödün vermeyerek yoluna devam eden Noel Baba Servisi her zaman kendini yenilemektedir ve kaliteli hizmetlerine devam etmektedir.

Sevdiklerinize ve müşterilerinize bizimle mutluluk ulaştırın!
    
Kısaca Hizmetlerimiz

- Noel Baba Hediye Servisi
- Noel Anne Hediye Servisi
- Yılbaşı Mekan Süslemesi
- Yılbaşı Hediye Servisi
- Yılbaşı Parti Organizasyonları
- Kostüm Satış
- Yılbaşı Hediye Paketleri
- Yılbaşı AVM Etkinlikleri
- Yılbaşı Ana Okulu Etkinlikleri

 
NOEL BABA HEDİYE SERVİSİ

Yılbaşının en önemli animasyonu, yılbaşı etkinliği Noel baba servisidir. Noel baba servisi alış veriş merkezlerinde, mağazalarda, sokakta, okulda, yuvada, yılbaşı haftasında pek çok yerde karşımıza çıkan şık bir animasyon şeklidir. Çocukların hayallerini süsleyen Noel baba yılbaşı haftasında her yerde karşımıza çıkacaktır. Noel baba servisi, yılbaşı partinizin belirli bir zamanında çocuklarınıza vereceğiniz hediye ve mesajı çocuklara verecektir. Çocuğunuz hazırladığınız hediyeyi ona verecektir. Alış veriş merkezinde ilgi çekmek için noel baba servisi kullanılmaktadır. Alış veriş merkezi veya mağazanızın yılbaşı promosyonları noel baba tarafından ziyaretçilere hediye edilecek ve mekânınız canlanacaktır.
Noel baba ile yılbaşı promosyon haftanız daha da canlandırılacaktır. Noel babalar olduğu kadar yılbaşı promosyon ve eğlencelerinde son yıllarda noel annelerde bulunmaktadır. Noel anneler şıklık ve zarafetleriyle de dikkat çekmektedir.
 

Bu yıl başında da Noel anne ve Noel babalarımız hazır,adres vermenizi bekliyor..
Erken rezervasyon fırsatı sizi bekliyor ya da hazır paketlerimizden faydalanabilirsiniz..
Türkiye’nin Profesyonel Hediye Servisi...
Alışveriş Merkezleri (AVM) için özel kampanyalar www.noelbabahediyeservisim.com da…
 

HEDİYE SERVİSİ İÇİN 0535 3560427 – 0216 3361232

Osmanağa Mh. Vişne Sk. No:26/1 Kadıköy – İstanbul
Noelbabahediyeservisim.com Bir RİTA ORGANİZASYON iştirakidir…