Sektör Restaurant
Yayınlama Tarihi 30 Ocak 2015
Telefon 0216 3547498
RESİF RESTAURANT

Örnek Mahallesi, Libadiye Caddesi, Bağkur Sitesi, No: 10/1D, Ataşehir, İstanbul

TELEFON : 0216 3547498


MUTFAK TÜRÜ : ebap, Balık, Deniz Ürünleri, Pide

Çalışma saatleri : 12:00 - 24:00



Resif Restaurant



"MÜKEMMEL MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ" ilkesini benimseyerek her zaman sunduğumuz güler yüz ,temizlik, tazelik ve uygun fiyatlarımızla hizmetimizi müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız.

Mükemmel hizmet felsefemizi masanıza ulaştırmak için ihtişamlı bir personel kadrosu oluşturduk...

KALİTE STANDARTLARINA UYGUNLUK
Resif Restaurant olarak, ürünlerimizin satın almasından, hazırlanması ve misafirlerimize sunulması süreçlerine kadar titiz bir gıda güvenliği politikasını uyguluyoruz.  Restoranlarımızda sunulan yiyecek ve içeceklerin en üst kalitede olması için bütün süreçleri uluslararası gıda kalite standartlarına uygun yürütüyoruz.

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ YEMEKLER
Resif Restaurant , alanlarında uzmanlaşmış şef ve aşçılarıyla, Akdeniz mutfağı ve dünya mutfaklarının en seçkin deniz ürünleri ve mezelerini, sağlıklı, lezzetli bir şekilde hazırlamayı ve sunmayı sürdürmektedir.

MÜKEMMEL MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
“Mükemmel müşteri memnuniyeti” ilkesi gereğince, alanında yetkin çalışanlardan kurduğumuz kadromuz, aldıkları sürekli eğitimlerle kaliteli hizmetin her zaman bir adım ötesinde olmanın onurunu paylaşıyorlar.

KALİTENİN İNCE AYRINTILARI
Masa dizilimi ve sandalye sayısından güvenlik sistemlerine, hijyenik ortamdan otopark servisine kadar misafirlerimizin rahatlığını sağlayacak bütün ayrıntıları göz önünde bulundurup, bu ayrıntıların mükemmelliğinden taviz vermiyoruz.