Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 05 Eylül 2015
Telefon 0216 498 89 81
Resmi Web Sitesi http://www.piramitsungerr.com
Piramit sünger

Ahmetyesevi mahallesi çamlık caddesi sema sokak no:9 Sultanbeyli
 
0216 498 89 81

Piramit süngerler, gözenekleri açık ses yutma özelliğine sahip akustik ses yalıtım süngerleridir. Ses emici özelliğine sahip ses izolasyonu sağladıkları gibi akustik ses düzenleme de sağlarlar.

Eko ve yankı engelleyen I. sınıf kalite yanmazlık sertifikalıdır. Özellikle müzik kayıt odaları ve stüdyolarda tercih edilmektedir. Akustik Piramit sünger yanmazlık özellikte olup bir çok alanda etkili olarak kullanılabilmektedirler. Ses emici ve ses yutucu performans sağlayan piramit süngerlerin uygulaması oldukça kolaydır.
Akustik Piramit Sünger adını şeklinden almaktadır. Piramit şeklindeki bu süngerler gözenekleri açık, ses yutma özelliğine sahip ses yalıtım malzemesidir.

Akustik piramit süngerler de kullanım alanları olarak özellikle müzik kayıt odaları ve stüdyolar tercih edilmektedir. Akustik piramit sünger esnektir ve kolay uygulanabilir.

Özellikle iç mekanların akustik düzenlemeleri için kullanılır. Ses kayıt stüdyolarında, açık plan ofislerde, lokantalarda, disko ve barlarda, atış poligonlarında, televizyon stüdyolarında, havaalanlarındaki kontrol kulelerinde ve daha birçok mekanda, ses yalıtımını - yutumunu sağlamak ve akustiği düzenlemek için kullanılırlar.