Sektör Diş Doktorları, Poliklinikler
Yayınlama Tarihi 01 Şubat 2012
Telefon 0216 688 35 87
Resmi Web Sitesi http://www.drhuseyintirman.com/
Özel Dr. Hüseyin Tırman Polikliniği

UPHİLL COURT TOWERS
Barbaros Mahallesi A1 A Blok Kat:12 D:69 -70 Batı Ataşehir - İstanbul

Tel: 2166883587
Fax: 2166887567


Hüseyin Tırman

Dr. Hüseyin Tırman kimdir?

Hüseyin Tırman 1973 yılında Burdur ‘da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Burdur’da tamamladıktan sonra üniversite eğitimini 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Kısa bir süre için eğitim amaçlı Londra’da bulundu. 1997 yılında kendi üniversitesinde İşletme Yönetimi ve Organizasyonu master eğitimi ve İşletme İktisadı Enstitüsü’nde Yönetici Geliştirme MBA programlarını tamamladı. 2002 yılına kadar ilaç sektöründe ürün yöneticiliği yaptıktan sonra ilaç kariyerini Amerika’da noktalayarak Medikal Estetik alanında hekimlere Sağlık Bakanlığı ile sertifika veren Flavius ile ortak çalışma kararı aldı. 2004 yılında Ataşehir Flavius’u kurup bu alanda eğitim ve çalışmalara devam ederek  poliklinikte halen hekim ve yönetici pozisyonunda çalışmaktadır. Flavius Ataşehir Hakkında; Ataşehir Flavius 2004 yılında bölgenin yapılanmasına uygun olarak yaşayanların medikal estetik ve güzellik  alanında tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacı ile bu alanda deneyimli  doktorlar tarafından  kuruldu.  Estetik ve Güzellik alanında “En  yeni teknoloji ve En profesyonel kadro ile hizmet verebilmek” hedefi ile ilk ruhsatlı Medikal Estetik ve Güzellik Merkezlerinden biri olarak yola başladı.

Hakkımızda;

Yüz gençleştirme, bölgesel zayıflama ve selülit tedavileri, yara yanık izlerinin iyileştirilmesi  ve lazer epilasyon alanında çalışmaya başlanarak mezoterapi, karboksiterapi,  elektroterapi, vakumterapi, vibrasyon tedavisi,  mikropeeling (mikrodermabrazyon) , kimyasal ve ultrasound peeling, radyofrekans, kavitasyon, soğuk lipoliz, oksijenterapi, botoks uygulamaları, kollejen dolgu( Hyaluronik asit )ile kaş, burun, dudak, yanak , çene ve  vücut  dolguları , kalıcı makyaj ve tıbbi kamuflaj, cilt ve vücut bakımları, maskeler  ve tıbbi masaj gibi birçok ihtiyaca yönelik uygulamanın bir arada bulunabileceği bir konsept oluşturulmuştur.


Kurumumuza başvuran hastaların mevcut sorunları değerlendirilerek,  ihtiyaç duyulan tedavilerin kişiye özel hazırlanarak kaliteli ürünler, en yeni teknoloji, profesyonel hizmet ile en iyi sonuçlar vermek hedeflenmektedir.  Hekim tarafından hazırlanan programlarda kişinin sorunları giderilirken bölgenin yapısal ve fonksiyonel olarak en iyi hale getirilmesi ve uzun vadede kalıcı çözümler düşünülmekte ayrıca koruyucu tedbirler de alınması sağlanmaktadır.