Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 18 Ağustos 2010
Telefon 0 212 547 74 53
Resmi Web Sitesi http://www.olivium.com/
Olivium AVM Alışveriş Merkezi



Olivium Outlet Center

Kazançlı Alışveriş Keyfi Olivium'da

1 Nisan 2000’de İstanbul’un ilk Türkiye’nin ise en büyük outlet alışveriş merkezi olarak kapılarını açan Olivium Alışveriş Merkezi, sahip olduğu markalar ve bulunduğu semtin tarihiyle örtüşen mimari yapısıyla Zeytinburnu’nun parlayan yıldızı olmuştur. Müşterilerini kazançlı alışverişle tanıştıran Olivium Alışveriş Merkezi bulunduğu bölgenin kalkınması için birçok sosyal kültürel organizasyona imza atmıştır. İçinde bulunduğu toplumun sorunlarına kayıtsız kalmamayı ilke edinen alışveriş merkezinin çabaları çeşitli tüketici dernekleri tarafından birçok kez ödüllendirilmiştir.

Olivium Outlet Center hizmete açtığı ekstra çarşısıyla hızla artan talebi karşılamaya ve hizmet kalitesinde öncü tavrını sürdürmeyi hedeflemektedir. Birçok seçkin markayı ekstra çarşıda hizmete açan merkez modayı uygun fiyatla buluşturmaktadır.

Alışveriş Merkezinin Çok Ötesinde

Günümüzde alışveriş merkezlerinin sayılarının giderek artmasına rağmen, sadece bulunduğu bölgeden değil tüm İstanbul’dan ziyaretçi akınına uğrayan Olivium Alışveriş Merkezi gücünü giderek arttırmaktadır. Olivium Outlet Center Türk ve dünya markalarının en uygun fiyatlarla sunulduğu fırsatlar merkezidir.Paranın gerçek değerinin belli olduğu bu merkezde, tüketicilerin alışverişin yanı sıra hayatı kolaylaştıran ve eğlence ortamı sunarak bir yaşam merkezi haline gelmiştir. Tüm dünya markaları ve yerli markalarla, tekstilden elektroniğe marketten spor giyime birçok kategoride birçok mağazalar yer almaktadır.

Müşteri memnuniyeti için geliştirdiği sayısız ücretsiz proje ise Olivium Alışveriş Merkezi’ni hesaplı alışverişi daha da cazip hale getiren bir yaşam merkezine dönüştürülmüştür. Yalnızca yerli müşteriler içinde bir kazanç ve eğlence merkezi olan alışveriş merkezinin ayrıcalıklarını yaşamak isteyen herkesi Olivium Alışveriş Merkezi’ne davet ediyoruz.

Olivium Outlet Center Sinema

Cinecity Sinemaları : 0 212 546 96 96

Tüm misafirlerimizin sinema keyfinden tam olarak faydalanabilmesi için, salonlarımıza film başladıktan sonra izleyici kabul edilemediğini üzülerek bildiririz.
Çocuk filmleri dışında diğer filmlere 5 yaş altındaki çocuklar alınmamaktadır. Çocuk filmlerinde 5 yaş altı çocuklar için de öğrenci bileti fiyatı geçerlidir.
Tüm filmlerde 5 yaş ve üzeri çocuklar için öğrenci bileti fiyatı geçerli olup, ayrı bir koltuğa ait biletin satın alınması gerekmektedir.
İnternet Üzerinden Satın Aldığınız Biletlerinizi Cinecity Olivium - Zeytinburnu Gişesinden Rezervasyon Numaranız, Kimliğiniz ve Ödeme Yaptığınız Kredi Kartınızla Beraber Temin Edebilirsiniz.
Satın alma işleminde sanal kart kullandıysanız; Biletlerinizi Cinecity Olivium - Zeytinburnu gişesinden Rezervasyon Numaranız, Kimliğiniz ve Sanal Kartın Bağlı bulunduğu Kredi Kartınızla Beraber Temin Edebilirsiniz.
İnternet Üzerinden Satın Alınan Biletlerin İadesi Mümkün Değildir.

Olivium Outlet Center Ulaşım

Otobüsle Ulaşım
Otobüsle ulaşımda Olivium Alışveriş Merkezi'ne en yakın durak olan Zeytinburnu Olivium durağında iner ve kısa bir yürüyüşten sonra Olivium Alışveriş Merkezi'ne ulaşırsınız.
93 Zeytinburnu - Eminönü
93C Zeytinburnu - Beyazıt
93M Zeytinburnu - Mecidiyeköy
93T Zeytinburnu - Taksim

Deniz Otobüsü ile Ulaşım
Deniz yolunu tercih ederseniz birkaç alternatifle Olivium Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz. Kadıköy, Bostancı ve Üsküdar'dan deniz otobüsü ile Bakırköy'e ulaşıp, Bakırköy'den Olivium Alışveriş Merkezi'ne banliyö treni ile kısa bir zamanda ulaşabilirsiniz.
Kadıköy'den deniz otobüsü ile kısa bir zamanda Eminönü iskelesine gelebilirsiniz. Eminönü'nden 93 numaralı otobüs ya da tramvay ile Olivium Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.
Bostancı ve Kadıköy'den deniz otobüsü ile Yenikapı iskelesine gelerek Sirkeci - Halkalı hattındaki banliyö treni ile 10 dakikada Olivium Alışveriş Merkezi'nde olabilirsiniz.

Vapur Seferleri
Kadıköy ve Üsküdar iskelelerinden yarım saatte bir kalkan vapurlarla Eminönü iskelesine; buradan tramvay, tren ve otobüsle kolayca Olivium Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Hafif Metro ile Ulaşım
Zeytinburnu hafif metro durağı
HM (Aksaray - Yeşilköy)
BY38
BY39

Tramway ile Ulaşım
Eminönü'nden Zeytinburnu'na tramvay ile gidebilirsiniz.

Tren Seferleri
Sirkeci - Halkalı güzergahındaki Banliyö Treninin sizi götüreceği Olivium Alışveriş Merkezi'ne en yakın durak Kazlıçeşme istasyonudur. Yolculuğunuz yaklaşık 20 dakika sürecektir. Seferler sabah saat 05:45' ten 23:45' e kadar sürmektedir.

Havaalanından Ulaşım
Atatürk Havalimanı'ndan hafif metro ile Zeytinburnu'na vardıktan sonra çeşitli alternatiflerle kısa sürede Olivium Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Olivium AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Prof. Dr. Muammer Aksoy Cad. No:1/1, Zeytinburnu - İstanbul
Tel.: 0 212 547 74 53 (Pbx)
Faks : 0 212 582 06 26











Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi