Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 05 Eylül 2015
Telefon 0216 498 89 81
Resmi Web Sitesi http://www.merdivenkaplama.com
Merdiven kaplama

Ahmetyesevi mahallesi çamlık caddesi sema sokak no:9 Sultanbeyli
 
0216 498 89 81

Evlerimizde mineflo veya pvc yer kaplama kullandığımız merdiven yapıların beton veya metal olan yüzeylerinin üstüne pvc ve mineflo gibi malzemeler ile plastik zemin kaplaması sonucu oluşan yapıdır. merdiven halı döşeme,Polimer Kökenli Döşeme ve Merdiven Kaplamaları ,ev içi merdiven modelleri ,özfloor merdiven basamak kaplama merdiven veya basamak kaplama ucuz indirimli merdiven çeşitleri için bizi arayınız. Merdiven kaplama yer döşemeleri fiyatları genellikle yapılacak çalışmanın büyüklüğüne, kullanılacak kaymaz vinil ve PVC yer kaplama malzemenin seçimine ve çalışma bölgesine göre değişiklik gösterebilir.

Merdiven kaplama için hastahane ve ana okulları büyüklüğüne göre aynı günde yapabilmekteyiz. Türkiye ‘nin en önde gelen özel hastahane ve özel üniversiteleri için zemin kaplama önemli yer teşkil etmektedir.

Ayrıca Tüm Türkiye için özel servisimiz vardır. Size en uygun malzeme ve en iyi hizmet için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Zemini kaplama yapmak hem ısı hemde uzun ömürlülük için en hesaplı yoldur. Sizlerde hem yaşadığınız alanlarda hemde diğer alanlardazemin kaplama yaptırmanızda fayda olacaktır.

Piyasada çok değişik türlerde ve desenlerde PVC zemin kaplama malzemeleri mevcuttur. m2 Fiyatlarıda 5-6 Tlden tutunda 30 TL ye kadar değişebilmektedir. Fiyatlarda en büyük etken malzemenin kaç kat olduğudur. Pvc merdiven kaplama işlemleriyle merdivenlerinizde hayal ettiğiniz şıklığa en uygun fiyatlarla sahip olacaksınız.

Şık ve dayanıklı merdiven döşemeleri ile ev,ofis,hastane,otel,kreş,vs merdivenlere gözalıcı desenlerle hijyenik,kaliteli,yanmaz,kir tutmaz,aşınmaz merdiven kaplama sistemleri ile özfloor yapı hizmetinizde.PVC zemin kaplamaları kolay temizlenir. Antibakteriyel türleri bakteri barındırmaz. Estetiktir ve aşınmaya dayanıklıdır. Özellikle apartman yada konut merdivenleri için oldukça uygundur.