Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 05 Eylül 2015
Telefon 0216 498 89 81
Resmi Web Sitesi http://www.sesakustik.net
Melamin Sünger

Ahmetyesevi mahallesi çamlık caddesi sema sokak no:9 Sultanbeyli
 
0216 498 89 81

Melamin süngerlerin en büyük özellikleri düşün yoğunluk ile yüksek frekanslı sesleri yutması ve antibakteriyel bir ses yalıtım süngeri olmasıdır. Ekstra yanmazlık özelliğine sahip melamin süngerler basotect melamin sünger olarak da bilinirler. Kullanım alanları çok geniş olup yüksek performans sağlayan bir üründür.

Uygulamasını kendinizde kolayca yapabilirsiniz. Basotect melamin süngerlerin kullanımları ve uygulamaları kolaydır. Kendiliğinden yapıştırıcılı modelleri de vardır.
Antibakteriyel olması sebebiyle genellikle hastane okul gibi mekanlarda kullanılmasına rağmen renkleri ve işlevi itibariyle bir çok kullanım alanına sahiptir. Bunlardan bazıları stüdyolarda, ses kayıt odalarında, akustik odalarda, müzik ve çalgı odaları vb. gi bir çok kullanım alanı vardır.

Basotect melamin süngerler gürültüyü ve uğultuyu engeller, ortam akustiğini düzenlemede iyi performans sağlarlar. Basotect süngerler melamin köpüğünden üretilen akustik ses yalıtımı, akustik izolasyon ve akustik düzenlemelerde kullanılan sünger tipidir. Genel özellik olarak yanmaz ve üstün ses emici performans sağlarlar. Fiyatları ise şu şekildedir.