Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 06 Aralık 2011
Telefon (0 216) 315 31 88
Resmi Web Sitesi http://mefkurinsaat.com/anasayfa.html
Mefkur İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti

Plastik Doğrama - Giydirme Cephe - Alüminyum Doğrama - Otomatik Panjur

Yenisahra Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. Süngertaşı Sk. No:1 Ataşehir / İST.


Tel: (0 216) 315 31 88
Fax: (0 216) 315 22 31




Bostancı Projesi
Bostancı Projes...
Resmi göster
Esatpaşa Projesi
Esatpaşa Projes...
Resmi göster
Fındıklı Projeleri
Fındıklı Projel...
Resmi göster
sancaktepe projesi 1
sancaktepe proj...
Resmi göster
4
4
Resmi göster
6
6
Resmi göster
22
22
Resmi göster
33
33
Resmi göster
55
55
Resmi göster
66
66
Resmi göster
Normal Kat A
Normal Kat A
Resmi göster
Normal Kat B
Normal Kat B
Resmi göster
Zemin Kat A
Zemin Kat A
Resmi göster


Hakkımızda


MEFKUR İNŞAAT  San. Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında kuruldu.  Sektörel yenilikler, piyasanın değişen şartlarını göz önünde bulundurarak Plastik Doğrama İmalatı yapmak üzere kurulan fabrikamızda birçok başarılı projeye imza atmış bulunmaktadır.

Firmamız Alüminyum Doğrama, Cam  Balkon Kapama, Duşakabin, Mutfak Dolapları, Kış Bahçesi, Motorlu Panjur, Giydirme cephe  hizmetleri vermektedir.  1999 yılında sektördeki deneyimlerini İnşaat Sektörüne Mütahitlik ve Taahhüt hizmetlerininde de  Mefkur İnşaat kalitesiyle buluşturmuştur.

Mefkur İnşaat ve Uygar İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi Genel Müdürü Şerif AKDANA, İstanbul İlçemizin Anadolu yakasında Maltepe Bölgesi, Esatpaşa Bölgesi, Kayışdağı Bölgelerinde bir çok şantiyelerimizle, siz saygı değer müşterilerimize "Yaşanacak Mekanlar Sunmak" sloganıyla durdurak bilmeden hizmetlerine devam etmektedir.

Türkiye ve Avrupa' da büyük ölçekli projelerde uygulamakta oldugu işlerin tasarimini bünyesindeki Proje Grubu ile yapan MEFKUR İNŞAAT, uygulama Proje Grubu ile de konstrüksiyon / kaplama ürünlerinin hazırlıklarını ve şantiye tatbikatlarını her safhasını kontrol altında yürüterek sonuçlandırmaktadır.

Prensip olarak taşeron kullanmayan MEFKUR İNŞAAT, deneyimli montörleri ve şantiye şefleriyle; Arap Ülkeleri, Rusya Federasyonu (Sibirya dahil), Bağımsız Devletler Topluluğu ve yurdumuzun birçok köşesindeki yüzbinlerce metrekare işe imza atmiştır. MEFKUR İNŞAAT uygulamadan kaynaklanan deneyimleri doğrultusunda kendine has "özel proje sistemlerini tasarlayan" bir grup olarak sektöründe önemli bir yer edindi.


MEFKUR İNŞAAT yönetici grubu; işlerini seven, mesleklerine saygili ve deneyimli kişilerden oluşmaktadır.Işi yanlızca ofis ortamında değil, her türlü mevsim koşullarında ve doğrudan uygulama sahasında takip ederek, ekip çalişmasının başarıya ulaşacağına inanırlar. Takip edilen yol; üretim ve uygulamayı birebir kontrol etmek, tatbik edilen çatı veya cephenin bütüne uyumu için sarf edilen çaba ve iş ciddiyetinin motive edilmesini sağlamaktır.

MEFKUR İNŞAAT bugüne kadar yapmış oldugu üretim ve uygulamalar, ülkemizin ve dünyanın çesitli ülkelerinde her biri seçkin ve nadide bir eser olarak çevresine değer katmaktadır.

Bu yapılar aynı zamanda çağdaş mimariye katkıda bulunmaktadır ve MEFKUR İNŞAAT’nin araştırma ve geliştirme gücüne güç katmaktır.


Hizmetlerimiz


Son Güncelleme: Çarşamba, 10 Kasım 2010 06:12 Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 09 Haziran 2010 18:19
Bu bölümde sizlerle hizmetlerimizle ilgili kısa bilgiler paylaşacağız. Bu bölüm sürekli güncellenmektedir.

aluminyum doğrama

Alüminyum kullanılan mekanlara ve isteğe göre birçok alternatifleri vardır Sürme seri , kayar katlanır sistem , kanatlı sistem , bazılarıdır. Gününümüzde yalıtıma verilen önem doğrultusunda ısı yalıtımlı alüminyum profillerde kullanılarak ısı ve ses kontrolü arttırılmaktadır. müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ÇUHADAROĞLU , FENİŞ , SARAY ,ASAŞ ALÜMİNYUM markalarını tercih ediyoruz.Aksesuar olarak DORMA , GEZE , KALE, GU markalarını tercih ediyoruz.

asansör uygulamaları
Aluminyum ve Cam kullanılarak birçok asansör firmasının çözüm ortağıyız. Çelik Asansör kulelerinde; kule etrafını Lamine Cam, Temperli Cam kullanarak modern, sağlam ve estetiklik katıyoruz. Asönsör kapılarında kendi özel kalıplarımızı kullanarak özürlü asansörlerinin kapılarını radar, fotosel sistemli hale getirerek rahat kullanım için çözümler sağlıyoruz.

cam ürünler
Günümüzde Cam Ürünleri sağlam, estetik, modern ve görsellik olarak bir çok alanda kullanmaktayız. Lamine cam, Isıcam, temperli cam, bombeli cam, mat cam, füzyon cam, kurşun geçirmez cam gibi ürünlerle uygulama alanına göre alternatif camları kullarak çözüm üretiyoruz.

Cam Balkon

Cam Balkon sistemi kullanılacak mekanların özelliğine göre Sürme Cam Balkon sistemi, Katlanır Cam Balkon sistemi, Eşiksiz Cam Balkon Sistemi, Eşikli Cam Balkon sistemi, Üstten Askılı Cam Balkon sistemleri kullanılmaktadır. Sistemlerde kullanılan camlar 8mm veya 10 mm temperli cam olup kırılmalara karşı sağlamlık kazandırılmaktadır. İsteğe göre füme, yeşil, bronz, şeffaf renkli cam seçenekleri de mevcuttur. Kullanılan şeffaf fitiller sayesinde ısı ve ses kontrolü sağlanmaktadır. Sistem çok sert rüzgarlı ve yağmurlu havalarda çok az da olsa su geçirme riski vardır.

Cam Kapılar

10 mm temperli cam kullanılarak yapılmaktadır. Mekanınızın özelliğine ve isteğinize göre standart ölçülerde cam kapı yapılabildiği gibi özel ölçü cam kapı imalatı da yapılmaktadır.

Cam Saçaklar

Bina, ofis, fabrika, market, hastane, pastahane, avm giriş kapılarının üzerlerine yağmur ve rüzgardan korunmak amacıyla ve mekana görsel bir zenginlik katmak için uygulanan ürün gamıdır. Cam olarak Lamine Cam, Temperli Cam, Renkli Cam, Füme Cam, Yeşil Cam seçenekleri mevcuttur. Taşıyıcı metal olarak ise paslanmaz profil , aluminyum profil, çelik profil veya spider kullanılarak uygulama yapılmaktadır.

fotosel kapılar
Fotoselli kapı kullanılan mekanlara göre iki kenar sabit arada iki yana kayar, bir sabit bir yana kayar veya 90 derece açılabilen tekli veya çiftli kapılarda bina, market, hastane, pastahane, ofis, fabrika, Avm, şirket giriş kapısı olarak kullanılarak ısı kontrölü sağlar ve modern şık bir görsel elde edilir.

giydirme cephe
Cephelerin çirkin görüntülerini modernize eden bir ürün grubudur. Giydirme Cephe yapılan proje'ye ve müşterilerimizin isteği doğrultusunda, kapaklı giydirme cephe, silikon giydirme cephe, spider giydirme cephe,kompozit giydirme cephe seçenekleri ve ÇUHADAROĞLU, FENİŞ, SARAY ASAŞ ALUMİNYUM profilleri kullanılır. Şişecam pantentli reftlekte temperli ısıcam uygulanır.

Kış Bahçesi
Kış bBahçesi kullanılacak mekanların ve müşterlerimizin istekleri doğrultusunda pvc doğrama, aluminyum doğrama, ısı yalıtımlı sürme sistem doğrama, kayar katlanır sistem, sürme sistem, cam balkon sistemleri kullanılarak uygulama yapılmaktadır. Çatıda nitelikli ısıcam, polikarbon, osb ve şıngıl kullanılmaktadır. Kış Bahçesi uygulamalarında genellikle müşterilerimizin istkleri doğrultusunda uygun sistemler ve malzemeler kullanılarak sistemler projelendirilir.

Küpeşte
Aluminyum Küpeşte fransız balkonlar da, merdivenler de, teraslar da, balkon çevrelerin de, ofis girişlerin de camlı küpeşte, emniyet şeritli küpeşte, spider küpeşte seçenekleri kullanılarak müşterilerimizin isteği doğrultusunda hazırlanmaktadır.

Motorlu Panjur
Motorlu Panjur opsiyonel olarak uzaktan kumandalı, zaman ayarlı, anahtar butonlu, redüktörlü motorlu ve manuel panjur olarak uygulama yapılmaktadır. Garaj girişlerin de ise seksiyonel kapılar uygulanmaktadır.

Ofis Bölme Sistemleri
Ofislerdeki sıkıcı duvarlardan kurtulmanın en etkili yoludur. İstenildiğinde tamamen kapalı bir odaya istenildiğinde ofis içinde çalışanlarınızı kontrol etmenize yarayan bir çok alternatifi olan Ofis Bölme Sistemleri Kadıköy Aluminyum olarak tasarımından projelendirmesi ve uygulanmasına kadar başarıyla verilen bir hizmettir.

Özel Tasarımlar
Firmamızın ürün yelpazesinde yer alan tüm hizmetlerimizi belli sınırlara koymak yerine isteğe ve talebe uygun Özel Tasarımlar sunarak siz değerli dostlarımıza hizmet vermekteyiz. Tamamiyle sizlerin tasarladığı yada düşlediği mekanları uygulamaya geçirerek eşsiz ortamlar hazırlamaktayız.

Polikarbon Uygulamaları
Teraslar da , kafe , kış bahçesi, sera, bina girişi saçaklar da müşterilerimizin istekleri doğrultusunda değişik renk ve kalınlıklar da uygulanmaktadır. Ayrıca fabrika çatılarında havalandırma penceresi , duman çıkış penceresi, ışıklık amacıyla uygulanmaktadır.

Sera Üretimi
Üretimi tamamiyle kendi bünyemizde olan Seralar hem kullanılacak alana göre uygun şekilde tasarlanıp hemde bahçenize tam bir sera havası vermektedir.


Referanslarımız


40 yıllık tecrübemizi siz değerli iş ortaklarmızla paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için en güncel gelişmeleri takip ederek en uygun maliyetlerle hizmetinize sunmaya devam edeceğiz.

Firma Adı     Semt / İL     Uygulama
Adapazarı Islama Köftecisi     Kadıköy / İstanbul     Cam Balkon Sistemi
Adapazarı Islama Köftecisi / Şube     Küçükyalı / İstanbul     Katlanır Cam Balkon Sistemi
Ak İnşaat     Arnavutköy / İstanbul     Alüminyum Doğrama
Assos İlaç A.Ş.     Çekmeköy / İstanbul     Isı Yalıtımlı Aluminyum Doğrama
Ata 2 Sitesi     Çengelköy / İstanbul     Alüminyum Ofis Bölme
Av. Banu Basın     Kadıköy / İstanbul     Camlı Küpeşte İmalat
Ayedaş     Maltepe / İstanbul     Cam Merdiven
Aykut Kocaman     Kavacık / İstanbul     Cam Dekorasyon
Baykon Endüstriyel Terazi Sanayi     Gebze / Kocaeli     Alüminyum Süpürgelik
Bilakis Makarna & Salata     Beylikdüzü / İstanbul     Ayna Dekorasyon
Bilakis Makarna & Salata / Şube     Capitol / İstanbul     Güneş Kırıcı Sistemleri
Bilakis Makarna & Salata / Şube     Maltepe / İstanbul     Alüminyum Kompozit Panel
Bilakis Makarna & Salata / Şube     Kemerburgaz / İstanbul     Eşiksiz Sürme Cam Sistemi
Bilgen Sitesi     Koşuyolu / İstanbul     Aliminyum Küpeşte
B.J.K Pendik Sosyal Tesisleri     Pendik / İstanbul     Sürme Cam Sistemi
British English     Bahariye / İstanbul     Cam Kapı
British English / Şube     Bakırköy / İstanbul     Giydirme Cephe Sistemi
British English / Şube     Kadıköy / İstanbul     Polikarbon Işıklık Sistemleri
British English / Şube     Şişli - M.köy / İstanbul     Cam Balkon Sistemi
British Line     Kadıköy / İstanbul     Kompozit Cam Cephe
British Time     Kadıköy / İstanbul     Aluminyum Camlı Küpeşte
British Time / Şube     Bakırköy / İstanbul     Aluminyum Kapı
Bursa Ray Metrosu     Bursa     Asansör Kulesi Cam Kaplama
Çamlıca Konakları     Çamlıca / İstanbul     Polikarbon Sistemleri
Çatı Mimarlık     Uphill Towers     Cam Ofis Bölme
D Yapı     İstanbul     Alüminyum Dere Sistemleri
Deniz Restaurant     Dragos / İstanbul     Aluminyum Separasyon
Durusu Park Villaları     Hadımköy / İstanbul     Camlı Sera Uygulama
Dünya Ticaret Merkezi     Sirkeci / Istanbul     Cam Kapı Dekorasyon
Ege Basim     Atasehir / Istanbul     Pimapen Pvc Pencere
Eksioglu Insaat     Gülsuyu / Istanbul     Silikon Cephe Uygulama
Esa Kuaför     Caddebostan / Istanbul     Vitrin Cam Sistemleri
Eskat İnşaat     Eskişehir     Cam Vitrin Sistemleri
Eylül Restaurant     Dragos / İstanbul     Fotosel Kapı
Fehti İzan     Maslak / Istanbul     Cam Bölme Sistemleri
Fiat Evsan Oto     Maltepe / Istanbul     Seksiyonel Kapı
Fish & Chips     Caddebostan / İstanbul     Cafe Kapatma Sistemleri
Fish Lady     Caddebostan / İstanbul     Vitrin Cam Sistemi
Ford Otosan     Kartal / İstanbul     Isı Yalıtımlı Alüminyum Doğrama
Gerçek Otomotiv     Balmumcu / İstanbul     Paslanmaz Kart Okuyucu
Gökhan Gönül     Ataşehir / İstanbul     Cam Merdiven Sahanlık
Hacıbaşer Baklama Kebap     Acıbadem / İstanbul     Sürme Cam Sistemleri
Haydarpaşa Gata Askeri Hastenesi     İstanbul     Pvc Doğrama Sistemi
Hoşver Yapı     Ümraniye / Istanbul     Paslanmaz Cam Saçak
Hüryap Emlak     Ataşehir / İstanbul     Fotosel Kapı İmalatı
Hüseyin Kalkavan İnşaat     Etiler / İstanbul     Cam Saçak
IDB Yazılım     Çamlıca / İstanbul     Alüminyum Harpuşta
IDB Yazılım / Şube     Levent / İstanbul     Giydirme Cephe
Isısan     Balmumcu / İstanbul     Alüminyum Güneş Kırıcı
Isısan / Şube     Koşuyolu / İstanbul     Polikarbonat Sera Sistemi İmalatı
Isısan / Şube     Samandıra / İstanbul     Paslanmaz Küpeşte
İglo Mimarlık     Levent / İstanbul     Cam Merdiven
İlyas Ekşioğlu     Cevizli / İstanbul     Adopen Pvc Doğrama
İstanbul Barter     Maslak / İstanbul     Paslanmaz Bayrak Direği
Kadıköy Life     Kadıköy / İstanbul     Jaluzi Ofis Bölme
Karadeniz Mimarlık     Adapazarı     Isı Yalıtımlı Sürme Seri Doğrama
Kar Seramik Fabrikası     Gebze / Kocaeli     Ofis Bölme
Koç Mimarlık     Ataşehir / İstanbul     Sürme Doğrama
Konut Wimec Asansör     Kadıköy / İstanbul     Cam Parapet
Küçük Ev A.Ş.     Levent / İstanbul     Asansör Kapısı
Kzone     Metrocity /İstanbul     Cafe Camlı Kapatma
Lidya İnşaat     Çekmeköy / İstanbul     Sürme Aluminyum Doğrama
Mado     Erenköy / İstanbul     Katlanır Cam Sistemi
Makrowin     Ferhatpaşa / İstanbul     Motorlu Cam Tavan
Miller Oto     Çanakkale     Ofis Bölme Sistemleri
Mv Turizm     Osmanbey / İstanbul     Egepen Pvc Doğrama
Neval İnşaat     Ataşehir / İstanbul     Güvenlik Kulübesi İmalatı
Neval İnşaat / Sube     Ümraniye / İstanbul     Aluminyum Küpeşte
Olimpia Restaurant     Maslak / İstanbul     Cephe Kaplama
Ortaköy Dürümcüsü     Ataşehir / İstanbul     Kompak Lamine Kaplaması
Oyakbank Merkez (Ingbank)     Maslak / İstanbul     Alüminyum Kapı
Ozon Triko     Beylikdüzü / İstanbul     Aluminyum Camlı Kapı
Önder İnşaat     Keyap / Istanbul     Isı Yalıtımlı Alüminyum Doğrama
Park Hotel     Dragos / İstanbul     Asansör Kulesi Cam Kaplama
Peksimet Kafe     Caddebostan / İstanbul     Eşiksiz Sürme Cam Sistemi
Petek İnşaat     Küçükyalı / İstanbul     Spider Cam Saçak
Pırıltı Butik     Suadiye / İstanbul     Cam Tavan Sistemleri
Pokom (Polis Kongre Merkezi)     Tozkoparan / İstanbul     Giydirme Cephe Sistemi
RenkAs     Kadıköy / İstanbul     Paslanmaz Köşebent
Retim İnşaat     Levent / İstanbul     Aluminyum Projelendirme
Simpaş - 3     Dudullu / İstanbul     Otomatik Panjur
Spicca Cafe     Caddebostan / İstanbul     Motorlu Panjur
Starbucks Cafe     Çekmeköy / İstanbul     Katlanır Cam Sistemleri
Statik Yapı     Koşuyolu / İstanbul     Cam Tavan , Kış Bahçesi
Sultanahmet Köftecisi     Ankara Avm     Cam Saçak
Sultanahmet Köftecisi / Şube     Ataşehir / İstanbul     Paslanmaz Cam Saçak
Sultanahmet Köftecisi / Şube     Bayrampaşa / İstanbul     Cam Balkon Panjur
Sultanahmet Köftecisi / Şube     Beylikdüzü / İstanbul     Vitrin Camı
Sultanahmet Köftecisi / Şube     Beyoğlu / İstanbul     Sürme Cam Sistemleri
Sultanahmet Köftecisi / Şube     B.çekmece/ İstanbul     Alüminyum Cam Küpeşte
Sultanahmet Köftecisi / Şube     Çengelköy /İstanbul     Vitrin Camı
Sultanahmet Köftecisi / Şube     İdealtepe / İstanbul     Ayna Dekorasyon
Sultanahmet Köftecisi / Şube     İzmir     Aluminyum Süpürgelik
Sultanahmet Köftecisi / Şube     Kale Avm     Cam Merdiven
Sultanahmet Köftecisi / Şube     Kayseri     Spider Cam Kaplama
Sultanahmet Köftecisi / Şube     Küçükyalı / İstanbul     Camlı Küpeşte
Sultanahmet Köftecisi / Şube     Maltepe Carrefour     Pleksi Aydınlatma
Sultanahmet Köftecisi / Şube     Ümraniye / İstanbul     Cam Sahanlık
Şahsuvaroğlu     Cevizli / İstanbul     Polikarbonat Kış Bahçesi
Şahsuvaroğlu / Şube     Ballıca Köyü Gebze     Polikarbonat Saçak
Telecity     Koşuyolu / İstanbul     Aluminyum Pencere
Tekin Acar Kozmetik     Profilo /Mecidiyeköy     Stant Cam Uygulaması
Teknotel     Yenisahra / İstanbul     Aluminyum Stant Uygulaması
Topkapı Petrol     Topkapı / İstanbul     Asansör Kapısı
Tusem     Kadıköy / İstanbul     Jaluzi Ofis Bölme
Tv8     Fulya / İstanbul     Alüminyum Sahne Dekorları
T.N.T.     Ümraniye / Istanbul     Cam Saçak
Von Mimarlık     Levent / İstanbul     Cephe Kaplama
Veliefendi Hipodrumu     Bakırköy / İstanbul     Asansör Cam Kaplama
Yeditepe Üniversitesi     Kayışdağı / İstanbul     Cam Kapı
Yeşilova Mimarlık     Ferhatpaşa / İstanbul     Paslanmaz Cam Saçak
Yüksel Yalçın Gelinlik     Kadıköy / İstanbul     Vitrin Camı

istanbulun tüm ilçelerinde uygun fiyatlı çözümlerimizle hem kaliteli hemde hızlı cam ürünleri alüminyum ürünler, kış bahçesi, polikarbon uygulamaları, asansör uygulamaları hizmetleri vermekteyiz. hizmet verdiğimiz ilçeler aşağıdaki gibidir.
Adalar, Büyükada, Burgazada, Heybeliada, Kınalıada, Kaşıkadası,Sedefadası ,Sivriada , Yassıada, Tavşanadası , Arnavutköy , Ataşehir , Avcılar , Bağcılar , Bahçelievler , Bakırköy , Başakşehir , Bayrampaşa , Beşiktaş , Beykoz,Polonezköy , Beylikdüzü , Beyoğlu , Büyükçekmece , Çatalca , Çekmeköy , Esenler , Esenyurt , Eyüp , Fatih , Gaziosmanpaşa , Güngören , Kadıköy , Kağıthane , Kartal , Küçükçekmece , Maltepe , Pendik , Sarıyer ,Emirgan-Tarabya ,Kilyos , Sancaktepe , Silivri , Sultanbeyli , Sultangazi , Şile , Şişli , Tuzla , Ümraniye , Üsküdar , Zeytinburnu hizmet verdiğimiz bir çok şahsi konut ve işyeri bulunan ilçelerdir. Logolar bilgi amaçlı konulmuştur. İzinsiz kullanılamaz ve ilgili firma isteği üzerine kaldırılabilir.