Sektör Kasap - Tavukcular
Yayınlama Tarihi 11 Mart 2015
Telefon (0216) 661 6818
Resmi Web Sitesi http://www.mahalleninkasabi.com
MAHALLENİN KASABI

Adres :Ferhatpaşa Mah. Kocasinan Cad. No:96 Ataşehir 34858 İstanbul

Telefon : (0216) 661 6818 pbx
Fax: (0216) 661 6034


E-mail:  [email protected]




Mahallenin Kasabına Hoş Geldiniz...

Mahallenin Kasabı , bir ilki gerçekleştirerek hem sağlıklı hem de lezzetli et arayışında olan tüketicilere eti ‘kulak küpe numarası’yla satıyor. Kendi çiftliğinde klasik müzik eşliğinde, hijyenik bir ortamda, doğal yemlerle büyüttüğü hayvanların kesime ve ardından tüketiciye ulaşmasına kadar ki süreci tümüyle kontrol eden Mahallenin Kasabı ’nda satılan etin hangi hayvana ait olduğu ve hayvanın geçmişine ait tüm bilgilere üzerindeki stickerda yer alan ‘kulak küpe numarası’ndan ulaşmak mümkün..!
Trakya' daki Çiftliğimizden Sizlere...
 
Barın Çiftliği, kaliteli ve sağlıklı ürünleri tüketicilerle buluşturabilmek için kurulmuş bir çiftliktir.       

Çiftliğimiz, 2011 yılında Lüleburgaz Tatarköyü mevkiinde 80 dönümlük arazi üzerine kurulmuş olup 3000 metrekare kapalı alana sahiptir. Üretim kapasitesi 600 baş olan Barın Çiftliği’nde tüm üretim faaliyetleri son teknoloji kullanılarak yapılmaktadır. Tesislerimizdeki alanında uzman veteriner kadromuz ile tüketici haklarını savunan ve insan sağlığından ödün vermeyen bir çalışma prensibine sahibiz. Tüketiciye kaliteli hizmetimizin devamlılığını sağlamak için de bu prensiplere bağlı kalmaktayız. Kurduğumuz bölgesel ağ ile müşterilerimize her yoldan ulaşabilmekte ve hayvancılık sektöründe aranan bir marka olmak adına çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerlemekteyiz.

Barın Çiftliğini ziyaret ediniz..,


Vizyonumuz

 Mahallenin Kasabı, kendi sektöründe Türkiye’nin en bilinen ve tanınan markası olmak, tüketiciye kaliteli hizmetin devamlılığını sağlamak, sektörde söz sahibi olmak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, sorumluluk alanına giren konularda günümüz teknolojisinin sağladığı her türlü imkânı kullanarak kendisini geliştiren , girişimci ve yenilikçi bir marka olmak, verdiğimiz tüm hizmetlerde Türkiye'de en iyisi olmaya devam ederek örnek şirket olmak, hizmetleri ile ulusal pazarlarda değerini sürekli artıran bir kuruluş olmak ve bunlara bağlı kalarak planlı bir şekilde büyümektir.

Misyonumuz

 Mahallenin Kasabı, Müşterilerimizi ve isteklerini önemseyen bir anlayışla çalışmak.

Markamıza, sistemimize ve çalışan personelimize güven duyulmasını sağlamak.

Global standartlarda ve geçerlilikte iyi bir hizmet vermek