Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 16 Ağustos 2010
Telefon 0 216 526 01 01
Resmi Web Sitesi http://www.m1meydan.com.tr/
M1 Meydan Alışveriş Merkezi


Alışverişin yeni “Meydan”ına büyük ilgi…

Alışveriş merkezlerine yepyeni bir yorum getiren çarpıcı mimarisi, tematik konsepti, gelişmiş altyapı teknolojileriyle gelecekte kurulacak alışveriş merkezleri için yeni standartlar getiren “Meydan Alışveriş Merkezi” İstanbul’da Anadolu yakasının yeni “buluşma noktası” oldu.

Metro Group Asset Management’ın, 128 bin metrekarelik bir alanda kurduğu, 70 bin metrekarelik alana konuşlanan 50 mağazası ve farklı tematik mağaza gruplarıyla Alışveriş Meydanı, hipermarketten mobilya ve aksesuara, giyimden spora, medyadan sinemaya, yiyecekten çok katlı mağazaya kadar yerli-yabancı onlarca markayı ziyaretçilerine bir arada sunuyor.

M1 Meydan


İstanbul’un geleceğe dönük yüzü; Ümraniye...

M1 Meydan Alışveriş Merkezi, ikinci köprü başta olmak üzere, tüm yol bağlantılarına çok yakın olduğu için İstanbul’un tüm semtlerinden ulaşımın kolayca yapılabildiği bir konumda bulunuyor. Ümraniye, İstanbul'un geleceğe dönük yüzünü temsil ediyor. Bölge, uluslararası şirketler için de çekici bir iş bölgesi haline geliyor. Çevresinde yeni yapılan konut projeleri de Meydan Alışveriş Merkezi’ni bölgede ayrıcalıklı kılıyor.

Yeşil vahada kurulan modern bir pazaryeri

Bina çatılarının çimlerle kaplı olduğu M1 Meydan Alışveriş Merkezi, Ümraniye bölgesinde yeşil bir vaha görevi üstleniyor. Bu yeşil vahada ziyaretçiler dinlenebiliyor, sosyal aktivitelere katılabiliyor ve bir alışveriş gününü; sinemaya gidebileceği, yemeğini yiyebileceği, açık havadan yararlanabileceği keyifli bir gün haline getirebiliyorlar. Modern yaşama ve ekolojik ortama uygun olarak tasarlanan M1 Meydan Alışveriş Merkezi, yeşilin ve toprak renginin hakim olduğu, açık alanlarında nefes alınan, kapalı alanlarında ise, gün ışığından maksimum ölçüde faydalanılan yeni nesil bir alışveriş merkezi olarak dikkati çekiyor.

Avrupa’nın en büyük jeotermal sistemlerinden biri kuruldu

M1 Meydan Alışveriş Merkezi’nin en büyük özelliklerinden birisi de çevreci olması. Meydan Alışveriş Merkezi, Metro Group’un kalorifer kazanı olmaksızın, jeotermal enerji ile kurulan ilk projesi. M1 Meydan Alışveriş Merkezi, geleceğin enerji kaynakları arasında doğal bir kaynak olan jeotermal enerji sistemiyle ısıtılıp soğutuluyor. Hesaplamalar, toprakta depolanmış olan enerjinin dünyayı yaklaşık 100 bin yıl enerjiyle beslemek için yeterli olduğunu gösteriyor. Bu olağanüstü potansiyeli erken fark eden Metro Group Asset Management, jeotermal enerjiyi ticari yapıların iklimlendirmesinde hayata geçirmeye başladı. Meydan, Metro Group’un jeotermal enerjiyle ısıtılan ve soğutulan ilk ticari yapısı oldu.

Meydan Alışveriş Merkezi’nde jeotermal sistem, yılda 1,3 milyon kilowatt saat primer enerji tasarruf ediyor. Bu enerji daha emniyetli, istenildiğinde kullanıma hazır ve çevre için zararlı herhangi bir atık ya da gaz üretmiyor. M1 Meydan Alışveriş Merkezi’nin toprak enerjisiyle ısıtıp soğutulması yılda yaklaşık 350 tonluk karbondioksitin doğaya verilmesini önlüyor.

Açık havada eğlence ve alışveriş keyfi

M1 Meydan Alışveriş Merkezi; sergiler, canlı performanslar gibi spor, kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra, birbirinden farklı eğlenceli aktivitelerin de yeni adresi olmakta. Perakende mağazacılık mimarisine yeni bir soluk getiren M1 Meydan Alışveriş Merkezi, kendi ligini oluşturacak yeni bir mimari konsepte öncülük ediyor. M1 Meydan Alışveriş Merkezi’nin orta bölümü ise eğlenceli su oyunları alanı olarak tasarlandı. Bir açık hava alışveriş merkezi olan M1 Meydan Alışveriş Merkezi, büyük bir meydan etrafında yer alan tematik mağazaları ile alışveriş dünyasının yeni jenerasyonunu ifade ediyor.

Meydan’daki dünya markaları

Gençler ve kendisini genç hisseden herkes için alışverişi ve eğlenceyi birleştiren M1 Meydan Alışveriş Merkezi, sinema salonları, yeşil alanları, sosyal aktiviteleriyle ve 5 farklı temadan oluşan “dünyalar” konseptiyle, Türkiye’nin ve dünyanın yıldız markalarına ev sahipliği yapıyor.

M1 Meydan Alışveriş Merkezi Sinemaları

Cinebonus Sinemaları : 0 216 466 58 00

M1 Meydan Alışveriş Merkezi Ulaşım

Araba İle; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yolundan Şile- Çekmeköy yönüne saptıktan sonra sağdaki ilk sapağa saparak M1 Meydan Alışveriş Merkezi'nin girişine ulaşabilirsiniz.

M1 Meydan AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Çakmak Mah. Metro Group Sok. No:243, 34770 Ümraniye - İstanbul
Tel.: 0 216 526 01 01
Faks : 0 216 526 24 98











Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi