Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 22 Ocak 2012
Telefon 0542 795 44 86
Resmi Web Sitesi http://www.kompozitpolyester.com

 ....Çalışmalarına 1999 Senesinde adım atan Kompozit Polyester, sektörlere yönelik model / tasarım / Kalıp / Üretim ve Kaplamalar üzerine hizmet vermektedir.

....Verdiğimiz öncelikler; hammadde tedarikçilerimiz, çalışanlarımız ve müşterilerimiz kamu , özel veya şahıs işlerine yönelik güven kalite esaslarına dayalı ilişkiler üzerinedir. Bu bağlamda silsileyi takip etmekte disiplini elden bırakmayan yapıya sahip olmaktadır. İş ve çalışma şekli üzerine her zaman adil bağımlı ve işlerinde sorumluluk çerçevesinde hareket etmektedir. Şeffaf, etkinlikten taviz vermeyen yapısıyla en yalın göstergelerden olan bilgi paylaşma politikasıdır.

....Kompozit Polyester çalışanları profesyonel ve stratejik becerilerini kanıtladıkları öz geçmişe sahip, polyester usta, dökümcü, modelcilerinden. Boya ustaları ve ctp polyester kaplama uzmanlarından meydana gelmektedir. Çalışanlarımızın çoğunun başka sektörlerde deneyim sahibi olması, kompozit polyesterin piyasanın potansiyelini değerlendirme ve kullanma konusunda fırsatlarında korkusuz yelken açmasını sağlamaktadır.

....Endüstri ve Sanayii - Yapı Ve Mimari - Otomotiv - Reklamcılık - Görsel Sanatlar- Peysaj Uygulamaları iç ve dış çevreye uygun üretimler yapmaktadır. Modern üretim anlayışı estetiği ön planda tutan çalışma yeteneğini kullanarak kusursuz ürün eldeleri sağlayabilmektedir.

....Söktörün kullanılabilir mevcut ağınında dışına çıkarak Kompozit Polyester malzemesinde ve işçiliğinde kaliteden ödün vermemiştir. Her bireyin ve işin bir potansiyel olduğunun bilincinde referans bağlamlarını güçlü kılan Kompozit Polyester Hedeflerine adım adım ilerlemektedir.


Başlıca Çözümlerimiz

HER ÜRÜNÜN POLYESTER SERİ ÜRETİMİ VE DÖKÜMÜ

CTP KAPLAMA VE İZOLASYON ( Beton, ahşap Ve Saç Yüzeyler )

FİBER POLYESER DAYALI KALIP İŞLERİNİZ

KALIPSIZ TEK SEFERE UYGULAMALARIZ

OTOMOTİV YEDEK PARÇA

FİBERGLAS POLYESTERE DAYALI PROJELERİNİZ

POLYESTER CTP KAPLAMA VE İZOLASYON İŞLERİ

3D MODELLEMERİNİZ ÖZEL TASARIMLARINIZ

POLYESTER ŞEFFAF DÖKÜMLER

POLTESTER PROMOSYON ÜRÜNLERİ ( Şeffaf Masa Üstleri )

KASET KALIP TAMİRLERİ VE ÜRETİMİ

KOMPOZİT REKLAM TASARIMLARI

FİBERGLASS MİMARİ ÜRÜN UYGULAMALARII

RTV SİLİKON KALIPLARI – SİLİKON UYGULAMALARINIZ

KOMPOZİT KAPLAMA

VAKUM KALIPLARI – PREKAST KALIPLARI – BETON KALIPLARI

MAKİNA YEDEK PARÇALARI – BOYUTLU DÖKÜMLER