Sektör Hastane - Tıp Merkezleri
Yayınlama Tarihi 20 Haziran 2010
Telefon 0216 577 16 00 (pbx)
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/kadikoysifa-atasehir-hastanesi-adres-ve-telefonlari-6426.ht
Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi,   
Adres ve Telefonları


AİLE HEKİMİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA


KadıköyŞifa Sağlık Grubu İstanbul Anadolu yakasının ilk özel hastanesi olan ve 2009 yılında EFQM Ulusal Kalite Büyük Ödülünü kazanan KadıköyŞifa Kadıköy Hastanesi’nin ardından, Anadolu yakasının hızla gelişen bölgesi Ataşehir’de 2009 yılında başlayan yatırım ile 2010 yılında KadıköyŞifa Ataşehir Hastanesi’ni açtı.

Uluslararası işbirlikleri ile, “hizmette farklılık” prensibini ön plana taşıyacağı değişik alanlarda sağlık hizmeti sunacak olan KadıköyŞifa Ataşehir Hastanesi, akıllı bina mimarisi ve mekanik alt yapısıyla her türlü yeni teknolojiye uyumlu, ileri otomasyon sistemleri ile kesintisiz takip edilen toplam 10.000 m²lik alanda 87 yatakla hizmet veriyor.

KadıköyŞifa Ataşehir Hastanesi, 9 yataklı Yenidoğan ve 6 yataklı Erişkin Yoğun Bakım Üniteleri, 3 ameliyathanesi (1 OR1 Ameliyathanesi), Doğumhanesi, ev sıcaklığının otel konforu ile birleştiği hasta odaları ile çok çeşitli alanlarda kapsamlı sağlık hizmeti sunuyor.

Ataşehir’in hemen girişinde, Avrupa yakası’na TEM bağlantısı ile oldukça yakın bir konumda yer alan KadıköyŞifa Ataşehir Hastanesi, akıllı bina mimarisi ve mekanik donanımı ile, teknolojinin insana dokunduğu, her türlü yeni teknolojinin uygulama etkinliğini artıracak şekilde planlandı. Tıbbi alanlarda ihtiyaç duyulan havalandırmanın hastanenin her bölgesinde aynı şartlarda sağlanmasından, hastanenin her köşesine bilgi aktarımını sağlayacak sağlık frekanslı kablosuz iletişim ağına kadar teknolojik altyapısı ile birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor. Hastanenin tamamında ciddi detaylar hastaların göremeyeceği ancak hasta memnuniyetine direkt pozitif etki edecek şekilde tasarlandı ve ileri ki dönemlerde gerçekleştirilmesi planlanan uygulama ve hizmetlere yönelik gerekli teknolojik donanım ve altyapı çalışmaları tamamlandı.

KadıköyŞifa Ataşehir Hastanesi’nde, “geleceğin teknolojisi” olarak tanımlanan “minimal invaziv tedavi” prensibi doğrultusunda, omurga cerrahisi, robotik cerrahi, laparo - endoskopik cerrahi gibi bazı alanlarda yetkin ekiplerle sağlık hizmetinde fark yaratacak hizmetler sunulacak.