Sektör Mobilya Dekorasyon
Yayınlama Tarihi 31 Ağustos 2010
Telefon 444 33 44
Resmi Web Sitesi http://www.istikbal.com.tr/
İSTİKBAL MOBİLYA ŞUBE ADRES VE TELEFON BİLGİLERİ


İstikbal Müşteri Hizmetleri
Organize Sanayi Bölgesi 43.Cadde No: 37/B 38070
Melikgazi Kayseri / TÜRKİYE



AdanaBitlisGiresunKırşehirSakarya
AdıyamanBoluGümüşhaneKilisSamsun
AfyonBurdurHakkariKocaeli(İzmit)Siirt
AğrıBursaHatayKonyaSinop
AksarayÇanakkaleIğdırKütahyaSivas
AmasyaÇankırıIspartaMalatyaŞanlıurfa
AnkaraÇorumİstanbulManisaŞırnak
AntalyaDenizliİzmirMardinTekirdağ
ArdahanDiyarbakırKahramanmaraşMersin(İçel)Tokat
ArtvinDüzceKarabükMuğlaTrabzon
AydınEdirneKaramanMuşTunceli
BalıkesirElazığKarsNevşehirUşak
BartınErzincanKastamonuNiğdeVan
BatmanErzurumKayseriOrduYalova
BayburtEskişehirKırıkkaleOsmaniyeYozgat
BilecikGaziantepKırklareliRizeZonguldak


AdanaBitlisGiresunKırşehirSakarya
AdıyamanBoluGümüşhaneKilisSamsun
AfyonBurdurHakkariKocaeli(İzmit)Siirt
AğrıBursaHatayKonyaSinop
AksarayÇanakkaleIğdırKütahyaSivas
AmasyaÇankırıIspartaMalatyaŞanlıurfa
AnkaraÇorumİstanbulManisaŞırnak
AntalyaDenizliİzmirMardinTekirdağ
ArdahanDiyarbakırKahramanmaraşMersin(İçel)Tokat
ArtvinDüzceKarabükMuğlaTrabzon
AydınEdirneKaramanMuşTunceli
BalıkesirElazığKarsNevşehirUşak
BartınErzincanKastamonuNiğdeVan
BatmanErzurumKayseriOrduYalova
BayburtEskişehirKırıkkaleOsmaniyeYozgat
BilecikGaziantepKırklareliRizeZonguldak



İstikbal Amerika'daki ikinci mağazasını Houston'da açıyor

Türkiye’de mobilya sektörünün önde gelen şirketlerinden İstikbal Mobilya Amerika’daki ikinci mağazasını da Houston’da açıyor. Konuya ilişkin bir açıklama yapan  Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık: “İstikbal olarak dış pazardaki başarımızın temelinde rekabetçi dinamik yapımız, global standartlardaki teknolojimiz yatıyor” dedi.

Temelleri 1957 yılında atılan İstikbal Mobilya A.Ş. 80’li  yıllara kadar, dolap, masa-sandalye gibi mobilya çeşitleri üretiyordu. 1980’li yıllarda yaptığı yatırımlar, inovatif ürün tasarımları, yüksek kalite standartları, çevreye duyarlı ürünleri, uzman çalışanları ve başarılı pazarlama stratejileri ile kısa sürede sektöründe lider olmayı basardı. 90’lı yılların sonunda ise İstikbal, Kayseri’de dev bir entegre tesis kurarak dünyaya uzanan  bir marka olma yolunda en önemli adımı attı. Bugün dünya genelinde 250 mağazasıyla hizmet verdiklerini dile getiren Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık: “Amerika’daki ikinci mağazamızı Houston’da açtık. Bizim İstikbal olarak dış pazardaki başarımızın temelinde rekabetçi ve dinamik yapımız, global standartlardaki teknolojimiz yatıyor. Örneğin İstikbal olarak en çok ihracat yaptığımız ülkelerden biri de İtalya. Mobilyanın merkezi konumundaki İtalya’nın tüm dünyada tanınırlığı ve bilinirliği yüksek olmasına karşın ihracat yapılan ülkeler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bu da, İstikbal’in liderliğini üstlendiği Türk mobilyasının yabancı ülkelerdeki rekabet gücünü çok iyi tanımlıyor” diye konuştu.

Houston’da hedef kitlemiz etnik kökenli tüketiciler

Amerika’da yeni mağaza açtıklarını belirten Bilal Uyanık şu bilgileri paylaştı.”Texas’ın en kozmopolit şehri olan Houston’da bulunan mağazamız, bin 500 metrekare büyüklüğe sahip. Hedef kitlemiz ağırlıklı olarak etnik kökenli. Türklerin yanı sıra, Hint, Pakistan, Vietnam, Afrika ve Arap ülkelerinden tüketiciler mevcut. Mobilyacıların yoğun olarak bulunduğu bölgede açılan İstikbal yine consept mağaza olarak hizmet verecek.

Her ilde mağazamız var

Türkiye’nin her ilinde mağazaları bulunduğunu anlatan Bilal Uyanık  şunları söyledi: “Türkiye genelinde her ilde olduğumuz gibi hemen hemen metropol şehirlerimizin ilçelerinde de geniş metrekarelerde mağazalarımız bulunuyor. Ortalama 5 bin – 8 bin metrekare büyüklüğünde olan mağazalarımızın içinde ev konseptine dair birçok ürünü aynı anda bulabilmek mümkün. Yataktan bazaya ve ev tekstiline, koltuktan yemek odasına ve yatak odasına kadar tüm ürünleri konsept olarak tüketicilerimizin beğenisine sunuyoruz.

300 milyon dolarlık yatırım

Şirket olarak yatırımlara ara vermediklerini açıklayan Bilal Uyanık şu bilgileri verdi: “2010 yılında mevcut ve yeni sektörlere 210 milyon dolarlık bir yatırım yaptık ve 2011 yılında da 300 milyon dolarlık bir yatırım yapmayı öngörüyoruz. Bu rakamın yaklaşık 70 milyon dolarını yurtiçi ve yurtdışı mobilya yatırımlarımızda ve kapasite artırımında kullanmayı hedefliyoruz. Grubumuz bünyesinde 11 bin 500 çalışanımız mevcut.”

4.1 milyar TL’lik ciro

Türkiye’nin en değerli şirketleri arasında yer aldıklarını belirten Bilal Uyanık şöyle konuştu. “8 ayrı sektörde faaliyet gösteren grubumuzun lokomotif sektörü olan mobilya sektöründe 9 bini aşkın kişiyi istihdam ediyoruz. Grup ciromuz 2010 yılında 4.1 milyar TL’ye ulaştı. Bu kapsamda da yüzde 14’lük bir büyüme kaydettik.


En çok tercih edilen ürünler

- Tüketici beklentilerinin de gösterdiği gibi; fonksiyonel, konforlu ve şık olan ve bütünselliği olan ürünlerimiz daha çok tercih ediliyor.
- Özellikle 2011 yılında da modern ve avangard yemek ve yatak odaları, rahat oturum konforuna sahip panel mobilya ile yine konsept olarak tasarlanan koltuk takımları, yepyeni genç odası takımlarımız ve sağlığın, hijyenin, fonksiyonelliğin, konforun ve teknolojik özelliklerin ön planda olduğu en yeni yatak çalışmalarımız öne çıkan ürün grupları olarak dikkat çekiyor.
- Bununla beraber sade ve modern tasarımlar da tercihleri etkileyen önemli unsurlar arasında yer alıyor.
- Günümüzde konut metrekarelerinin küçülmesine paralel olarak da, küçük hacimli, hafif ve fonksiyonel ürünlerimiz tüketici beklentilerini karşılar nitelikte.
- Farklı vücut yapısı, kilo, uyku alışkanlıkları ve tercihleri düşünülerek geliştirilen İdeal Comfort, İdeal Form ve Perform yatakları, yatak satın alma alışkanlıklarını değiştirecek nitelikte. Yatakla ilgili yaşanan tüm olumsuzlukların en aza inmesini sağlayacak bu yeni tasarımların, ömrünün üçte birini yatakta geçiren insanların yaşam kalitesini de artırması hedefleniyor.
- Yay teknolojisinin yanı sıra ekstra rahatlık sağlayan iki bölgeli ‘torba yay sistemi” yatağın iki bölgeli yapısını desteklediği gibi vücudun doğal pozisyonda kalmasını sağlayarak omurga için en sağlıklı uyku ortamını oluşturuyor. Oksijen terapi teknolojisi ile geliştirilen yataklar, ortamdaki oksijen miktarını artırmaya yardımcı oluyor. Bu da çok daha dinlendirici,  huzurlu ve konforlu bir uyku ortamının oluşmasına fırsat veriyor.


İstikbal Diana ürün grubunda neler var.


Her türlü ihtiyacı karşılıyor
Sektörün en önemli oyuncuları arasında yer aldıklarıni dile getiren Bilal Uyanık: “Türkiye mobilya sektöründeki gelişmeleri sürekli takip eden ve yarım asırdır da, sektörde faaliyet gösteren İstikbal, geride kalan süre boyunca sektörün ihtiyaçlarını önce çok iyi anlayan, sonra bu ihtiyaçları kendi dinamikleri paralelinde değerlendirmeyi öğrenen ve nihayetinde sektör dinamiklerini büyük ölçüde belirleyen bir firma olarak tanımlayabiliriz. Aynı zamanda İstikbal, tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran ve her türlü ihtiyaçı aynı çatı altında sunan uygulamaları ev dekorasyonunda bütünselliğe hizmet eden ürün grupları, Türkiye’ye yayılan geniş bayi ağı ve yurtdışı mağazalarıyla her zaman ulaşılabilir bir marka. İstikbal Mobilya ürün gruplarının yanı sıra, şık ve modern tasarımların hayat bulduğu halı, aksesuar ve aydınlatma ürünlerinde Deco markasıyla tüketicisiyle buluşuyor” dedi.


Diana Yatak Odası:
Klasik motiflerin modern desenlerle birleşmesinden oluşan ‘Avangard’ı yatak odasına taşıyan Diana Yatak Odası Takımı, siyah ve beyazın en zarif birlikteliklerini, özel kulplar, ince ayrıntılar, göz alıcı tasarımlarla zenginleştiriyoruz. Kahverenginin doğal şıklığı ile de tercih edilebileceği gibi, gardırop için sürgülü kapı alternatifi de bulunan Diana Yatak Odası Takımı hem güzelliği hem de zerafetiyle dikkat çekici.
Diana Yemek Odası:
Farklı tasarımıyla dikkat çeken Diana Yemek Odası, siyahın asalet dolu uyumu ve beyazın ferahlık duygusu ile bir bütün oluştururken, kahverengi ile de farklı bir stil yaratıyor. İster gümüş, ister altın renkli motifler ile farklı güzellikteki ayaklar ve kulplar, yemek ziyafetleri için vazgeçilmez bir ışıltı yaratıyor.
Diana Koltuk Takımı:
Kadifenin şıklığı, huzur veren sakinliği, yepyeni, sıradışı tasarım Diana Koltuk Takımı’nda bulunuyor. Parlak kumaşları ışıltılı tasarımlarla bir araya getiren takımı, metal görünümlü işlemeler ve göz alıcı motifler süslüyor. Diana Koltuk Takımı, beyaz ve kahverengi seçenekleriyle sunuluyor.











Ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon, ataşehir mobilya, dekorasyon,