Sektör Dönerciler
Yayınlama Tarihi 08 Eylül 2015
Telefon 0850 644 5775
Resmi Web Sitesi http://www.intiba.com.tr/
İNTİBA DÖNER

Aydınevler Mh. Sanayi Cd. No:30/A Maltepe - İSTANBUL / TÜRKİYE

Tel. : 0850 644 5775


http://www.intiba.com.tr/


İNTİBA DÖNER MALTEPE
Bağdat Cad. İsmet Bey İş Hanı D:128, 34841 Maltepe/Istanbul


İNTİBA DÖNER KARTAL
Kordonboyu, Ankara Cad. No:2, 34860 Kartal/İstanbul


İNTİBA DÖNER KAVACIK

Kavacık, Cumhuriyet Cad. 37/A, 34805 Beykoz/Istanbul


İNTİBA DÖNER BEŞİKTAŞ
Sinanpaşa, Şair Leyla Sk. No:2, 34353 Beşiktaş/İstanbul



İNTİBA DÖNER

Herşey damağınızda iyi bir intiba bırakmak için

İnsanoğlunun süregelen vazgeçilmez tüketim ihtiyaçlarından biri olan kırmızı et 1986 yılında İntiba ve lezzet ustalarıyla tanıştı. Et denince akla gelen öncü firmalardan biri olan İntiba, İstanbul’un seçkin 5 farklı noktasında tüm müşterilerine lezzet ziyafeti vermeye devam ediyor.

Çiftlikten Sofralarınıza Etin Serüveni!..

İntiba Besi Çiftliklerinde hayvan refahı gözetilerek hayvanlarımızın yetişmesini sağlamaktayız. Sağlıklı, kaliteli et için hijyenik kesimhaneler kullanmaktayız ve gıda güvenliği zincirini bozmadan frigofrik araç filomuzla Tuzla-İstanbul’daki İntiba Et işleme tesisimize taşımaktayız. ISO 9001:2008 Kalite Sistemi ile ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği belgelerini almış ve bu sistemleri en iyi şekilde uygulamayı başarmış İntiba Et işleme tesisimizde İNTİBA ürünleri haline getirmekteyiz.

Etin serüveni İNTİBA et işleme tesislerinde bitmiyor; İntiba kasap reyonlarında devam ediyor, İntiba Döner Restaurantlarıyla boyut değiştiriyor. Anadolu yakasındanda 4 farklı noktada, avrupa yakasında da 1 noktada hizmet vermeye devam eden firma, her geçen gün restaurant zincirine yenilerini eklemeye ve franchising vermeden hızla büyümeye devam ediyor.

İstanbul Maltepe ve Kavacık Kasap hizmetiyle kırmızı etin ve sektörün maestroluğunu yapan İntiba Kartal Döner Restaurant, Kavacık Döner Restaurant, Beşiktaş Döner Restaurantlarıyla Döner lezzetine farklı bir boyut kazandırıyor.

Şimdilerde Küçükyalı E5 kenarında inşaatı devam eden Genel Merkez Binası ve Küçükyalı İntiba Döner Restaurant ve üretimin oraya taşınacağı belirtilecek mi Mayıs 2014 tarihinden itibaren hayata geçiyor.

İntiba Restaurant’da Anadolumuzun lezzetleri usta ellerle yeniden şekilleniyor ve sanata dönüşüyor.

“Kendi çiftliğimizde beslediğimiz ve hiçbir katkı maddesi içermeyen dana etinden oluşan ürünlerimizi gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz”

Günümüzün en modern koşulları çerçevesinde veteriner hekimlerimiz ve gıda mühendislerimizin kontrolündeki ürünlerimizi büyük bir titizlikle afiyetinize sunuyoruz.”

Herşey damağınızda iyi bir intiba bırakmak için...

İşimizin insan sağlığıyla direk ilgili olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle temel ilkemiz KALİTE. Profesyonel ekibimizle birlikte İstanbul’da et ve et mamülleri konusundaki adımızı kısa sürede duyurduk.

Taze etteki liderliğimizden aldığımız güçle, yiyecek ve içecek sektörüne de adım atarak başarımızı bu sektörde devam ettirmek için zincir restoranlarımızı açtık. Önceliğimizde yine KALİTE var. Bu ilkemiz profesyonelliğimizi, profesyonelliğimiz güveninizi oluşturdu.

“LEZZET ETRAFINDA DÖNER” Sloganıyla yola çıkan İntiba Döner Restaurantları, ülkemizin en fazla satılan yiyeceği olan döneri en üst kaliteye çıkartmak, müşterilerinin damaklarında ‘leziz bir intiba bırakmak’, sadece et kalitesini değil, restaurant, servis ve hizmet kalitesini de yüksek tutmayı hedeflemektedir.

İntiba Döner Restaurantlarında benzersiz döner ziyafetini yaşamadan, döner hakkında yorum yapmak yanlış olur.

Bu özel lezzet deneyimine tüm lezzet ustalarını davet ediyoruz.