Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 24 Temmuz 2019
Telefon 02163281383
Resmi Web Sitesi https://www.imhyapi.com/
Uzun yıllardır sektörde çalışan uzman kadromuzla kısa sürede iş dünyasında önemli işler başardık. Başlangıçta, ağırlıklı olarak küçük ve orta ölçekli işlere odaklandık ve zaman içinde orta ve büyük ölçekli işyerleri için alüminyum doğrama , tente sistemleri , ofis bölme kış bahçesi giyotin küpeşte üretmeye odaklandık.

Alüminyum ve alüminyum türevlerini çağdaş yorumlar ile şekillendirmeye çalıştık. Anlaştığımız her projede müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tuttuk.

İşin büyüklüğünü, çaba sarfiyatını en iyi şekilde nasıl yapabileceğimizle ilgileniyoruz. Her işi erken bitirmek için kendimizi prensip olarak kabul ediyoruz.
Binebileceğin en ucuz arabaya bin yaşayabileceğin en güzel mekanda yaşa.– INGVAR KAMPRAD İkea - Chef Officer
Tecrübeli Mimar Mühendislerimiz ve bölümümüz teknik elemanlarımız, müşterilerimizin istekleri doğrultusunda proje geliştirme çalışmalarını yürütmektedir. Müşterilerimizin ürettikleri çeşitli çözümlere ek olarak üretimlerini de yapıyoruz.

Üretim bölümümüz, mühendis mühendisliği alanında deneyimli tecrübeli teknisyen, ustabaşı ve işçiden oluşmaktadır. Tasarım ve iş geliştirme departmanı tarafından verilen projeler için gerekli üretimleri yaparlar.

Amacımız, mümkün olan en kısa zamanda eksiklikleri ortadan kaldırmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır. Ekibimizin başında, ekibimizin başında bir mimar mühendis ve bir uzman teknisyen bulundu.