Sektör Evden Eve Nakliyat
Yayınlama Tarihi 30 Mart 2016
Telefon 05327882096
Resmi Web Sitesi http://www.istanbulankaratasimacilik.com
Hürriyet Nakliyat

Atalar Doğu Cad. No 20 KARTAL

Tel. : 0532 788 29 96 / 0216 488 88 97



Hürriyet Nakliyat 

İstanbul Ankara taşımacılık firması , Şehirler arası taşımacılık Hürriyet nakliyat 1995 yılında İstanbul Kartal’da kurulmuştur. İlk başlarda şahıs firması olarak çalışmaya başlayan hürriyet nakliyat 1995’ten bugüne kadar geçen süre zarfında evden eve nakliyat sektöründe hızla büyümüş ve bu günlere gelmiştir.Büyümesini müşteri memnuniyetine verdiği öneme, iş ilişkilerindeki karşılıklı güvene ve sunduğu hizmetin kalitesine borçludur. Gün geçtikçe daha çok büyüyen Hürriyet Nakliyat Türkiye genelinde referanslı müşteri potansiyeline sahip firmaların başında gelir.

Ankara Şehirlerarası Taşımacılık ve Evden Eve Nakliyat Hizmeti, İstanbul- Ankara Evden Eve Nakliyat hizmetleri arasında yer alan ve kişilerin daha samimi çözümler üretmesini sağlayan tüm fırsatlar ile, sizler için kaçırılmayacak çözümler sunmaya devam ediyoruz. Hürriyet Nakliyat 1995 yılından bu yana çok kişisel, kamu, özel sektör, kurum ve kuruluşunun şehirlerarası taşımacılığını yapmış olup kuruluşlardan özel teşekkür belgesi almıştır.Taşımacılık sektörü güven gerektirir. Dikkat ve dürüstlük gibi kavramların çok öne çıktığı hassas bir sektörel yapıya sahiptir. Hürriyet Nakliyat siz değerli müşterilerimize bu güveni aşılamak için ücretsiz ekspertiz hizmetleri sağlıyor.İşinde uzman personelimiz hizmet süresi boyunca, sizin taşınmanızın daha kolay olmasını sağlayarak ihtiyacınıza ve beklentilerinizi yerine getirecek öneriler sunar planlamasını gerçekleştirir. Hürriyet nakliyat müşterilerimizin eşyalarını ister şehiriçi ister şehirlerarası olsun sigorta kapsamına almaktadır. Sizde güvenilir, kaliteli,hesaplı ucuz şehirlerarası nakliyat firması ile çalışmak istiyorsanız bizimle irtibata geçin.

Eşyalarınız şehiriçi ve şehirlerarası ev ve ofis taşıma işlerinizi uygun fiyat, kaliteli ve sigortalı taşımaktadır.Eşyalarınızı yeni adreslerine güvenle ulaştırıyoruz ve sizlere profesyonel bir taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Ev Taşıma ekspertizi, hizmet süresi boyunca, sizin taşınmanızın daha kolay olmasını sağlayacak aktiviteleri belirlerken, sizin ihtiyacınıza ve beklentilerinizi yerine getirecek öneriler sunar ve planlar. Eşyalarınız alanında uzman ve tecrübeli personellerimiz tarafından hiçbir şekilde zarar görmeden güvenle montajlama ve kurulum işlemlerini sağlıyor ve sizlere mobilyalarınız montalanmış bir şekilde gerçekleştiriliyor. İstanbul- Ankara şehirlerarası evden eve nakliye işlemleriniz için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz 45362