Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 16 Ağustos 2010
Telefon 0 212 656 22 11
Resmi Web Sitesi http://www.hayatpark.com.tr/
Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Tel. : 0 212 656 22 11

Güneşli Merkez Mahallesi Evren Caddesi No: 111 PK. 34212 Güneşli / İstanbul

Türkiye’de, insan ihtiyaçlarını ve beklentilerini ön planda tutan, insan yaşamını kolaylaştırma hayalinden yola çıkarak dizayn edilmiş yeni bir hayat başladı. Ulusal ve uluslararası birçok markayı çatısı altında toplayan Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi farklı mimarisi, ürün çeşitliliği, ferah mekanları ve hayatınıza kattığı ilklerle tam anlamıyla yeni cazibe merkeziniz. Müstakiller İnşaat ve Domino Mimarlık önderliğinde, yoğun ve hummalı bir çalışma sonucunda İstanbulluların hizmetine sunulan Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çok kısa sürede sizlerin beğenisini ve takdirini kazanmış olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Türkiye’nin en önemli otobanı E-8 (TEM ) Otoyolu ile D-100 ( E-5 ) Otoyolunun güneybatı ve kuzeydoğu bağlantıları arasında yer alan Bağcılar İlçesi’ne bağlı Güneşli, bu konumu ile bir geçit özelliği taşıyor. Ülkemizin en büyük basın kuruluşlarından Hürriyet, Milliyet, Meydan, Dünya, Vakit ve Yeni Asya ile İstanbul’un önemli ticaret merkezlerinden 326 üyeli MASSİT, 390 üyeli Oto Center, 778 üyeli MASKO ve 3801 üyeli İSTOÇ Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin yakın çevresinde yer alıyor. İstanbul’un en hızlı nüfus artış oranına sahip ilçesi Bağcılar’da Valilik makamının yaptığı açıklamaya göre 700 bini aşkın insan yaşıyor. Çevre ilçeler ve bölge trafiği de göz önüne alınırsa, Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çok yakın bir gelecekte yaklaşık 1 milyon kişiye hitap edecek.

Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi ayrıcalıklarını yaşamak için acele edin...

Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 15 Mart Cumartesi gerçekleştirdiği muhteşem açılış töreniyle kapılarını açtı. İhtiyaçlarınızı tek merkezden karşılayabileceğiniz alışverişin ve eğlencenin yeni adresi Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çıkarmış olduğu dolu dolu içerikli gazetesiyle sizlere daha yakın.

Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin çıkarmış olduğu Hayatpark Gazetesi'nin ilk sayısı sizlerle buluştu. Kapılarını açtığı günden bugüne yoğun ilgi ve beğeni ile karşılanan Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ilk sayısında çatısı altında bulunan markaları ve Hayatpark'lı olmanın ayrıcalıklarını sizlere tanıttı. Eğlenceden alışverişe hayatın tüm renklerini tek bir merkezde bulabileceğiniz Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin ziyaretçilerine hazırlayacağı sürprizler bundan sonra da devam edecek.

Hayatın gerçek keyfini Hayatpark'ta çıkarın...

Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Sinema Salonları

Site Sinemaları : 0 212 651 06 66

Hayatpark AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
 Adres : Güneşli Merkez Mahallesi, Evren Caddesi, No:111, 34212, Güneşli - İstanbul
Tel.: 0 212 656 22 11 - 0 212 474 75 65
Faks : 0 212 474 05 06
















Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi