Sektör Restaurant
Yayınlama Tarihi 29 Kasım 2014
Telefon 444 7 999
Resmi Web Sitesi http://www.gelik.com.tr
Gelik Et Restaurantları, BULVAR 216 AVM

Adres : Barbaros Mh., Gelincik Sk, 34750 Ataşehir/istanbul
Tel     : 444 7 999


Gelik Et Restaurantları


Adres : Kennedy Caddesi Ataköy Sahilyolu-İSTANBUL
Tel     : 444 7 999
Mail   :  [email protected] 
    
   
Gelik Et Restaurantları Şubelerimiz

Ataköy (Merkez) Sahilyolu Ataköy - İST.
Tel : 444 7 999

Gelik Et Restaurantları
Levent Çarşı Caddesi No:24 1. Levent - İST.
Tel : 0 212 281 15 92

Gelik Et Restaurantları
Cevahir AVM
Mecidiyeköy - İST.
Tel : 0 212 380 23 70

Gelik Et Restaurantları
Capacity AVM
Bakırköy - İST.
Tel : 0 212 560 28 89

Gelik Et Restaurantları
Torium AVM
Haramidere - İST
Tel : 0 212 450 25 54




Gelik Et Restaurantı 1972 yılında Ataköy Sahil Yolu üzerinde lüks sınıf belgeli restaurant olarak kurulmuştur.
Kurucuları işadamları 1921 Akseki doğumlu Ömer Duruk ile 1933 Eskipazar doğumlu İbrahim Denizer'dir.

Gelik ismi Karabük Eskipazar yöresinde "Yayla Evi" anlamına gelmektedir. Tüm iç ve dış dekorasyon özüne uygun tarzda dekore edilmiştir. Damak tadı, porsiyonlarımızdaki doyurucu gramaj, hijyenik ve şeffaf üretim, kaliteli ürün müessesemizin değişmeyen prensipleridir. Türkiye ekonomisine ve turizm sektörüne önemli katkılarda bulunan müessesemizde yaklaşık 400'e yakın personel hizmet vermektedir.

Müesseselerinin şu anda İstanbul'da faaliyet gösteren toplam 5 şubesi bulunmaktadır ve tüm restaurantlarda ürün kalitesi ve lezzeti markasına uygun olarak aynı seviyededir. Şubelerimizden 2 tanesi restaurant olamak üzere; Ataköy Sahilyolu ve Levent Çarşı'da faaliyet göstermektedir. Take-Away (Al-Götür) ve Paket Servis hizmetleri de mevcuttur. Diğer 3 şubemiz ise; Capacity AVM, Cevahir AVM ve Torium AVM’de bulunmaktadır.

Ailece hem hoş vakit geçirebileceğiniz, hem de benzersiz lezzetleri tatma fırsatı bulacağınız restaurantlarımızda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız...

Tüm şubelerimizde sizlere sunmakta olduğumuz ürünlerin kalite, lezzet, hijyen açısından Müesseseleri ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olması amacıyla Avcılar-Firuzköy'de 4000 m²'lik kapalı alana sahip üretim tesisimiz Haziran 2010 yılından itibaren faaliyet göstermektedir.

Gelik Ürünlerimiz, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi prensiplerine ve Tarladan Çatala Güvenli Gıda İlkesine uygun olarak mal kabulden servise sunulana kadar tüm aşamalarda Gıda Mühendisi ve Veteriner Hekim kontrolü altında üretilmektedir. Hammadde tedarikçilerimiz sektöründe lider, Türkiye ve Dünyanın önde gelen markalarından oluşmaktadır. Tedarikçilerimizin üretim şartları ve ürün kaliteleri de sürekli olarak kontrol altında tutulmakta, periyodik olarak hammadde analizleri ve tedarikçi üretim alanı kontrol ziyaretleri yapılmaktadır. Mal Kabul aşamasında tüm ürünlerin kontrolleri (sıcaklık, ph değeri, üretim ve son kullanma tarihleri vs.) yapılmakta ve ürünlerin izlenebilirliği adına yapılan tüm kontroller ile ilgili sonuçlar kayıt altına alınmaktadır.

Gelik Üretim tesisimizde ürün gruplarına göre ayrılmış 14 adet Soğuk Hava Deposu, Chiller Odası (Hızlı Soğutma sistemi), Kuru Gıda Deposu, İçecek Deposu, Baharat Deposu, Sarf Deposu, ve Temizlik Kimyasalları deposu bulunmaktadır.

Gelik Gıda olarak; Sağlıklı ve Güvenli Gıdalar üreterek halk sağlığını korumak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için tüm ürünlerimiz günlük olarak üretilmekte ve servise sunulmaktadır.

Gelik Üretim tesisimizde; Kırmızı Et Üretim Bölümü, Kanatlı Et Üretim Bölümü, Pişirme Bölümü, Kuyu Kebabı Üretim Bölümü, Pide Hamuru Üretim Bölümü, Ayran Üretim Bölümü, Sebze Yıkama ve Dezenfeksiyon Bölümü, Bulaşıkhane, Mal Kabul Bölümü ve Sevkiyat Bölümleri birbirinden ayrı olarak dizayn edilmiştir.

Gelik Sürekli olarak kontrol altında yürütülen üretim işlemlerimiz sonucunda, kalitemizin devamlılığını korumak adına, imal edilen ürünler şubelerimize sevk edilmeden önce, Tadım Ekibimiz tarafından duyusal olarak kontrol edilmektedir.

Gelik Ailesi olarak amacımız; Siz değerli müşterilerimize Sağlıklı, Lezzetli ve Güvenilir Gıdalar sunmaktır. Bu sebeple 41 yıldır olduğu gibi kaliteden asla ödün vermeden, geleneksel damak tadımıza uygun lezzetler üretmeye ve bu lezzetleri sizlere sunmaya devam etmekteyiz. Daha nice uzun seneler ilk günkü amatör ruhumuzu ve heyecanımızı kaybetmeden, 40 yıllık tecrübemizle oluşan profesyonelliği birleştirip sizlere hizmet etmeyi hedeflemekteyiz.

Gelik Üretim tesisimizi ve uygulamalarımızı yerinde görmeyi arzulayan herkese üretim tesisimiz saat 07.00 ile 16.00 arasında habersiz ziyaretlere açıktır. Bu amaçla tesisimizi, istenilen zaman diliminde ziyaret ederek, üretim alanımızda ki uygulamalarımız ile ilgili gözlem yapma ve fikir edinme olanağı sağlamaktadır. Bu ziyaretleriniz bizleri çok mutlu edecektir.