Sektör Rent a Car Firmaları
Yayınlama Tarihi 19 Ağustos 2010
Telefon numarası : 0 212 465 81 00 0 212 465 54 79 0 212 465 33 99 Adres : Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali Rent A CarMahali Yeşilköy/Bakırköy/İSTANBUL ataşehirweb rehberi

EURONET CAR RENTAL
OFİSLERİMİZ 24 SAAT HİZMETİNİZDE

Dış Hatlar Ofisimiz
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali  Rent A Car
Mahali Yeşilköy/Bakırköy/İSTANBUL
Telefon    0 212 465 81 00 - 0 212 465 54 79     Fax  0 212 465 33 99

İç Hatlar Ofisimiz
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali  Rent A Car
Mahali Yeşilköy/Bakırköy/İSTANBUL
Email
[email protected]

HAKKIMIZDA

Euronet Car Rental 1999 yılında İstanbul'da kurulmuştur. İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hat ve İç Hat Geliş terminallerinde hizmet vermektedir.
Kurum kültürümüz kişiye saygı değeri üzerine kurulmuş olduğundan, müşterilerimizin isteklerine en iyi şekilde cevap vermeyi amaçlamaktayız.
24 saat açık olan ofislerimizden size her zaman hizmet vermeye hazırız.

GENEL BİLGİLER VE KİRALAMA KOŞULLARI

Kiralama Süresi: En az 24 saattir. Daha kısa süreli kiralamalarda 1 gün fiyatı uygulanır

Ehliyet ve Kiralama Yaşı: L, LA, M grubu araçlar için 25 yaşını, diğer tüm gruplar için 21 yaşını doldurmuş, en az 2 yıllık yerli veya Türkiye’de geçerli yabancı sürücü belgesine sahip herkes Euronet oto kiralama hizmetlerinden yararlanabilir.

Ek Sürücü: Kiralanan aracın, kiralayan şahıs dışındaki kişiler tarafından kullanabilmesi için ek sürücünün sürücü belgesi bilgilerinin kira kontratı üzerinde gösterilmesi zorunludur. Bu hizmet ücret karşılığı sağlanmaktadır. Ek sürücünün kira kontratı üzerinde belirtilmemesi durumunda, araçta meydana gelecek herhangibir kaza durumunda sigortaların tümü geçersiz sayılır. Bu gibi durumlarda aracı kiralayan kişi ve kullanan kişi kaza sonucu meydana gelen hasardan  ve 3. şahıslara verilen maddi / manevi kayıplardan ayrı ayrı veya müşterek olarak sorumlu  tutulurlar.

Teslim Koşulları: Euronet ofislerinin bulunduğu illerde ve il merkezi sınırları dahilinde  kiralanan araçların müşteriye teslim edilmesinde ve müşterinden teslim alınmasında ücret talep edilmez. Euronet ofislerinin bulunmadığı yerlerde yapılacak teslim etme ve teslim alma hizmetleri ücrete tabidir. Kiralanan aracın teslim alınmasında gecikme olması durumunda  her saat başı kira kontratı üzerinde belirtilen fiyatın 1/5 i alınır. 3 saati aşan gecikmelerde ise 1 günlük fiyat alınır.

İptal ve No Show Koşulları: Kiralamaya 1 saat kala yapılan iptallerde ve müşterinin haber vermeksizin kiralamayı gerçekleştirmediği durumlarda kiralama bedelinin tamamı tahsil edilir. Son 24 saate kadar yapılan iptallerde ise 1 günlük ücret tahsil edilir.

Yurt  Dışına Çıkış: Kiralanan aracın yurt dışına çıkartılabilmesi için önceden yetki belgesi alınması gerekmektedir.

Trafik Cezaları: Trafik kurallarına uyulmamasından kaynaklanan her türlü hasar ve ceza aracı kiralayan kişiye aittir. Aracın resmi ve yerel makamlar tarafından alıkonması nedeni ile geçen süre, kira süresine dahil edilir.

Ödeme: Toplam kira tutarı kiralamanın başlangıcında Euronet tarafından kabul edilen kredi kartlarından herhangibiri ile veya peşin olarak tahsil edilir. Ayrıca, kiralama öncesi kredi kartından ön provizyon alınır. Kredi kartı ön provizyon vermez ise araç teslim edilmez.

Önemli Uyarı: Araçtaki tüm sigortaların geçerli olabilmesi için kaza durumunda aracın yerini değiştirmeden en yakın polis veya jandarma karakolundan kaza ve alkol raporunun alınması gerekmektedir. Kazada alkol / uyuşturucu etkisi altında olunmaması koşulu aranır, aksi takdirde meydana gelen her türlü hasar 3. şahıslara verilen  maddi ve manevi kayıplar kiralayan kişiden tahsil edilir. Aracın çalınması durumunda en yakın polis veya jandarma karakoluna müracaat edilmelidir. Ayrıca araçta meydana gelecek çalınma ve kaza durumunda en yakın Euronet ofisine aynı gün içinde derhal bilgi verilmelidir.

Diğer Hizmetler: Şoför ve rehber hizmetimiz vardır. Portbagaj, bebek koltuğu, zincir ve navigasyon cihazı kiralanır. Yurtiçi ve yurtdışı otel ve kiralık araç rezervasyonu yapılır.

 

Euronet gerekli gördüğü durumlarda önceden haber vermeksizin kiralama fiyat ve koşulları ile rezervasyonda belirtilen araç tipini değiştirme hakkını saklı tutar.