Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 16 Ağustos 2010
Telefon 0 212 671 67 30
Resmi Web Sitesi http://www.deposite.com.tr/
Deposite Outlet Merkezi

İstanbul'da birbirinden güzel yaşam alanlarına imza atan Sinpaş Grubu'nun 34 yıllık tecrübesi ile Avrupa Yakası'nın gelişen bölgesi olan İkitelli'de merkezi bir konumda hayata geçirdiği Deposite Outlet Merkezi, 170.000 m2'ye yakın geniş bir inşaat alanı üzerine kurulmuştur. İkitelli'de bölgedeki tek alışveriş merkezi olarak Ocak 2008'de İstanbul'lulara kapılarını açan Deposite Outlet Merkezi, kısa sürede outlet mağazacılık anlayışının gözdesi olmayı başarmıştır.

İçinde YKM, Mango, Beymen, Home Stor, Roman, Kiğılı, Teknosa ve Tekzen gibi ünlü markaların bulunduğu iddalı outlet mağaza kombinasyonu, modern ve görkemli mimari yapısı, İkitelli'deki merkezi konumu ve sunduğu sayısız ayrıcalık ile Deposite Outlet Merkezi, tüm müşterilerine önemli avantajlar sağlıyor! Deposite Outlet Merkezi'nde hazır giyimden aksesuara, ev dekorasyonundan elektroniğe aradığının her şeyi bulabilecek, yılın 365 günü indirimli fiyatlarla alışveriş yapabilmenin keyfini süreceksiniz.

Hem içmenin tadına varacağınız farklı ve özel konseptli kafe ve restaurantlar, günün yorgunluk ve stresini üzerinizden atmanızı sağlayacak; sağlık, spor ve spa merkezi Life GYM Club ile bütünleşik bir alışveriş ve yaşam kompleksi olan Deposite Outlet Merkezi'nde, alışverişin yanında keyifli zaman geçirmenin tadına varacaksınız.

Deposite Life Gym Club

Deposite Outlet Merkezi'nin sosyal tesisi, Life Gym Club; yarı olimpik yüzme havuzu, fitness center, grup egzersiz salonu ve squash merkezinin yanı sıra; jakuzisi, saunası, Fin Hamamı, Türk Hamamı, masaj salonları, güzellik merkezi, cafesi ve kameralı çocuk oyun odasıyla da tam donanımlı bir sağlık, spor ve spa merkezidir.

Life Gym Club'ın basketbol ve mini futbol sahaları ile tenis kortundan oluşan açık spor tesisleri ise size, kendinizi çok farklı hissedeceğiniz, sporun bir yaşam biçimi ve eğlence haline dönüşeceği özel bir dünya sunacaktır.

Deposite Outlet Merkezi'nin hemen yanında yer alan Life Gym Club'da size özel hazırlanan kişisel egzersiz programını profesyonel eğitmenler eşliğinde uygulama ayrıcalığını yaşayacak, 2007 dizayn ödüllü modern fitness ağırlık ekipmanlarıyla hedeflerinize hızlı bir şekilde ulaşma fırsatı bulacaksınız.

Spor yapmak artık sizin için değil, aileniz içinde keyif olacak. Life Gym Club'da uydu bağlantılı LCD ekranların bulunduğu modern cardio cihazlarında dilediğiniz TV kanalını izlerken spor yapmanın ne kadar eğlenceli olabileceğini fark edeceksiniz. Ayrıca, anne ve babaların da düşünüldüğü Life Gym Club'da ebebeynler, çocuk oyun odasındaki çocuklarını LCD ekranlardan gözlemleyerek gönül rahatlığıyla spor yapma imkanına da sahip olacaklar.



Life Gym Club'ın squash merkezinde duvar tenisi oynamanın keyfine varacak, grup egzersiz salonunda ise step-aerobiz, plates, aikido, bosu ve spining sporlarını yaparak hem vücudunuza hem de hayatınıza şekil verebileceksiniz.

Life Gym Club; yarı olimpik yüzme havuzu, jakuzisi, bay ve bayanlara özel saunası, Fin Hamamı, Türk Hamamı, masaj salonları, güzellik merkezi ve solaryumu ile aynı zamanda bir spa merkezidir.

Profesyonel antrenörler eşliğinde spor yaparak formda kalmak ve tam sonanımlı bir sağlık, spor ve spa merkezinde günlük yaşamın yorgunluğunu atmak isteyen herkes, üye olarak Deposite Life Gym Club'tan faydalanabilmektedir.

Profesyonel antrenörler eşliğinde spor yaparak formda kalmak ve tam donanımlı bir sağlık, spor ve spa merkezinde günlük yaşamın yorgunluğunu atmak isteyen herkes, üye olarak Deposite Life Gym Club'tan faydalanabilmektedir.

Deposite Life Gym Club İletişim Bilgisi

Adres : Deposite Outlet Merkezi Sosyal Tesis, Atatürk Bulvarı, İkitelli OSB, 34306, İstanbul
Tel.: 0 212 671 19 00 (Pbx)
Faks : 0 212 671 72 98
Web Sitesi : www.lifegymsports.com

Deposite Outlet Merkezi Ulaşım

Deposite Outlet Merkezi, Avrupa Yakası'nın gelişim bölgesi İkitelli'de, Organize Sanayi Bölgesi'nin hemen girişinde, son derece merkezi bir konumdadır. Mahmutbey-Yeşilköy TEM bağlantı yolu (Güneşli- Basın Expres Yolu) üzerinde, Atatürk Bulvarı'nın hemen yanında yer alan Deposite Outlet Merkezi, Atatürk Havalimanı'na 9 Km., Atakent ve Başakşehir toplu konutlarına ise sadece birkaç dakika ile ifade edilecek bir mesafededir.

Otobüsle; Atatürk Bulvarı yada Dolapdere Sanayi Sitesi durağında inerek Deposite Outlet Merkezi'ne kolayca ulaşabilirsiniz.

Metrobüsle; Metrobüs ile Yenibosna'ya kadar gelebilir ve Yenibosna'dan kalkan otobüsler ile Deposite Outlet Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Deposite AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Atatürk Bulvarı, OSB, 34306, İkitelli - İstanbul
Tel.: 0 212 671 67 30 (Pbx)
Faks : 0 212 671 67 33










Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi