Sektör Turizm Seyahat Organizasyon
Yayınlama Tarihi 18 Nisan 2020
Telefon 08504555505
Resmi Web Sitesi http://ankaraanlasmasi.co/
Ankara Antlaşması Vize Uzatma Başvurusu
Ankara antlaşması vize uzatma başvurusu sürecin bitmesine 28 gün kala yapılır. Bu aşamada ise İngiltere’de çalışan kişinin iş planını nasıl yürüttüğüne ve ihtiyaçlarını karşılayıp karşılayamadığına dikkat edilir. İlk kez vize aldıysanız eğer maksimum 1 yıl sonrasında yeniletmeniz önem taşır.
Ankara Antlaşması Vize Uzatma Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ankara anlaşması şartları hakkında bilgi sahibi olmanız halinde danışmanlık merkezleri ya da konsolosluklar üzerinden başvuru yapabilmek son derece basittir. Başvuru formu, 3 aylık banka dökümü, mesleki yeterlilik belgesi ve diğer kişisel evraklar mutlaka tam olmalıdır.
• Ankara anlaşması başvuru nasıl yapılır diyorsanız öncelikle 18 yaşını geçmiş olmanız gerekir.
• Daha sonrasında ise kendi mesleğinizi yapabilecek kadar bir bilgi birikimine ya da donanıma sahip olmaya özen gösterilmelidir.
• Başvuru sürecinde yüz yüze görüşme ya da mülakat süreci olmadığı gibi işlemlerin direk İngiltere üzerinden ilerlediğini belirtmekte fayda vardır.
Giderlerin Karşılanıyor Olması Önemli!
Ankara antlaşması vize uzatma başvurusu için belirlenen zaman dilimine dikkat edilmesinin yanı sıra aynı zamanda işinizin giderlerinizi karşılamasına da özen gösterilmelidir. Eğer vize süreci boyunca yaptığınız iş nedeniyle gerekli kazancı sağlayamadıysanız ve zor durumda kaldıysanız talebiniz geri çevrilir. 3 yıllık vize uzatması için başvuru sırasında iş planı ve aylık elde edilen tutar ile ilgili dokümanlarda mutlaka hazır olmalıdır.