Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 17 Ağustos 2010
Telefon 0 212 373 33 33
Resmi Web Sitesi http://www.citysnisantasi.com
Telefon numarası : Faks :  Adres : ataşehirweb rehberi

City's Nişantaşı AVM Alışveriş Merkezi


City's Nişantaşı

City's Nişantaşı... Artık Nişantaşı daha farklı...

Türkiye'nin ve Avrupa'nın yeni moda ve yaşam merkezi City's Nişantaşı, şehrin en prestijli noktası Teşvikiye Caddesi'nde; büyüleyici mimarisi, birbirinden seçkin markaları, exclusive restoranları, renkli cafeleri ve benzersiz hizmetleriyle Nişantaşı'nda hizmetinizde...

İlklerin dünyası City's Nişantaşı... Eşsiz bir mimari...



Teşvikiye Caddesi'nde yer alan City's Nişantaşı, mimarisiyle bir ilki gerçekleştiriyor. Sahip olduğu teknolojisiyle içerdeki konuklarını şaşırtan City's Nişantaşı, dış cephesinde yer alan16 metreye 6 metrelik led ekranıyla da Avrupa'da bir ilk.. Caddenin yapısına uygun inşaa edilen City's Nişantaşı, aynı zamanda şehrin en yoğun bölgesinde, inşa edilen en hızlı yapı olma özelliğiyle bir ilk...

Türkiye'de ilk defa 126 dünya markası tek bir noktada...

City's Nişantaşı'nda farklı segmentlerden oluşan, herkesin aradığını bulabileceği 126 dünya markası bulunuyor. Dünyada ilk defa Türkiye'de mağaza açan markaların yer aldığı City's Nişantaşı sunduğu marka seçenekleriyle vazgeçilmeziniz oluyor. Siz de bu marka karmasında yer alabilir, markanızı dünyaya tanıtabilirsiniz...

Dünya standartlarında sıra dışı bir otopark...

24 saat açık, 1600 araçlık 6 katlı Icon Parking, hem Nişantaşı'nın park sorununa kalıcı çözüm getiriyor, hem de sahip olduğu teknolojisiyle konuklarını şaşırtıyor. Her katta yer alan doluluk oranını gösteren plazma ekranlarla konuklarını yönlendiren sistem, sürücülere parka uygun noktalar hakkında bilgi veriyor.

Dünyanın en iyi sinema kompleksi Citylife...

City's Nişantaşı Citylife Sinemaları; dev perdeleri, son teknolojiye sahip iklimlendirme sistemi, bilgisayar donanımlı tam otomasyonlu projeksiyon ve dolby digital surround ex ses sistemiyle sinema keyfini farklı bir boyuta taşıyor. Ferrari araçlarına özel koltuk tasarımı yapan ve üreten dünyanın en ünlü mobilya grubu Poltrane Frau'nun tasarladığı sinema koltuklarında vazgeçilmez bir sinema deneyimi sunuyor. Birçok galaya ev sahipliği yapan City's Nişantaşı Citylife Sinemaları'nın fuayesinde ise eğlence gece 22.00'dan sonra da devam ediyor.

Türkiye'de ilk defa bir alışveriş merkezinde eğlence 22.00'dan sonra da devam ediyor...

İstanbul'un en ünlü gurmelerinin yer aldığı restoran ve barlar, 22.00'dan sonra da hizmet vermeye devam ediyor. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlencenin devam ettiği City's Nişantaşı'nda, özel kokteyller, özel üretim Fransız şaraplar tadılabiliyor ve gecenin rengini City's Nişantaşı belirliyor.

Türkiye'de bir ilk... Konuklarını güler yüzle karşılayan Doorman'ler...

İlk defa Türkiye'de bir alışveriş merkezi, misafirlerini kapıda özel üniformalı doorman'ler ile karşılıyor. Konukların araçlarında inmelerine yardımcı olan doorman'ler, aynı zamanda City's Nişantaşı hakkında da konuklarını bilgilendiriyor.

Türkiye'de bir ilk... Siz sadece hangi kata gitmek istediğinizi söyleyin...

Türkiye'de ilk defa bir alışveriş merkezi; Tiffany'de Saks Fifth Avenue'de olduğu gibi konuklarını asansör kullanıcı personelle yolculuk yapmalarını sağlıyor. Konukların yapması gereken tek şey, hangi kata gitmek istediklerini söylemek...

Sizi düşünen özel bir hizmet... Vestiyer ve Emanet Paket Hizmetleri...

İlk defa Türkiye'de bir alışveriş merkezinde; alışverişe gelen konuklar, montlarını yada elinde taşımak zorunda kaldığı fazla paketlerini vestiyer ve Emanet Paket Hizmetleri bölümüne bırakabiliyor. Böylece konuklar rahat rahat City's Nişantaşı'nın keyfini çıkartırken, alışverişini de yapabiliyor.

Türkiye'de bir ilk... Exclusive Asansör...

Türkiye'de ilk defa City's Nişantaşı kulesinin içinde yer alan özel exclusive asansör, misafirlerini dünyanın en ünlü lezzetlerinin yer aldığı özel restoran katına hostesler eşliğinde yönlendiriyor. Exclusive asansördeki bu özel yolculuk, City's Nişantaşı'nın konuklarına verdiği değeri ortaya koyuyor.

Türkiye'de bir ilk... Özel olarak tasarlanmış kostümler...

İlk defa Türkiye'de bir alışveriş merkezi, personel kostümlerini bir modacının tasarlamasını istedi. Canan Göknil'in tasarımını üstlendiği bu özel kostümler ile kalabalığın içinde ihtiyacınız olan personele hem daha rahat ulaşmanızı sağlıyor, hem de şıklıklarıyla göz kamaştırıyor.

City's Nişantaşı Konsept

City's Nişantaşı, İstanbul'da bulunan diğer bir çok bölgesel alışveriş merkezi gibi değil; şehrin en prestijli lokasyonunda yer alması, fiziksel özellikleri ve hedef kitle yapısı ile daha çok "Fashion Center" veya "Life Style Center" olarak çok özel bir konuma sahiptir.

City's Nişantaşı projesi diğer alışveriş merkezleri ile mukayese edildiği zaman İstanbul'daki en üst konuma yerleşen; Akmerkez, Kanyon gibi projelerin daha yukarısına konumlanan A+ bir proje olarak ön plana çıkmaktadır.

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Derneği (ICSC) tarafından tanımlanmış olan alışveriş merkezleri tipleri incelendiğinde City's Nişantaşı projesine emsal alışveriş merkezleri aşağıdaki şekilde tanımlanmıştır;

Life Style Center

En üst alım gücüne hitap eden, dünya markalarının, yeme-içme ünitelerinin/cafe ve restoranların, eğlence unsurlarının yer aldığı, ziyaret.ilerin alışveriş yaparken kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri bir mağaza kurmasına sahip yaklaşık 15.000 m2 - 20.000 m2 kiralanabilir alanı bulunan alışveriş merkezleri, Life Style Center olarak tanımlanmaktadır.

Fashion Center

Moda odaklı, en üst alım gücüne hitap eden, ağırlıklı hazır giyim markalarını yer aldığı, 15.000 m2 ile 20.000 m2 arasında kiralanabilir alanı bulunan alışveriş merkezleri Fashion Center olarak tanımlanmaktadır.

City's Nişantaşı Hizmetleri

- Otopark
- Market
- Çiçekçi
- Banka
- Terzi
- Sarrafiye
- Acente
- Lostra Salonu
- Kuru Temizleme
- Party Kid's
- Petshop

City's Nişantaşı Sinemaları

Nişantaşı Citylife Sinemaları : 0 212 373 35 35

City's Nişantaşı Konum

City's Nişantaşı İstanbul perakende alışverişinin tam kalbi ve en lüks semti olan Nişantaşı, Teşvikiye Caddesi üzerinde konumlanmıştır. Nişantaşı uluslararası ve ulusal en prestijli markaların yer aldığı, İstanbul'un ve Türkiye'nin moda merkezidir.

İstanbul'un en yoğun yaşam merkezi olan Beşiktaş ve Taksim'e 5 dakika içersinde kolayca ulaşabilirsiniz. Birkaç dakika yürüyüş mesafesi içinde olan Osmanbey Caddesi üzerinde halihazırda Taksim ve Levent arasında işleyen İstanbul Metrosu bulunmaktadır.

Taşkışla ve Maçka Parkları arasında teleferiğe sadece 5 dakikalık bir yürüyüş mesafesindedir. Nişantaşı'nda alışveriş yapan kitle İstanbul'un çeşitli bölgelerinden Nişantaşı'na alışveriş yapmak ve iyi vakit geçirmek amacıyla gelmektedir.

Metro ile; Taksim - Levent Metrosu'nun Osmanbey durağında inip Teşvikiye Caddesi'nden aşağı doğru inerek ulaşabilirsiniz.

Belediye Otobüsü ile; (30M) Beşiktaş - Mecidiyeköy, (43) Taksim - Dikilitaş, (46K) Kuştepe - Kabataş

Özel aracınız ile; Mecidiyeköy'den Halaskargazi Caddesi'ni takip ederek Teşvikiye Caddesi'nden inerek yada Taksim'den Askeri Müze sapağının sağından Valikonağı Caddesi'ni takip ederek ulaşabilirsiniz...


City's Nişantaşı AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Teşvikiye Mah. Teşvikiye Cad. No:162, Nişantaşı - İstanbul
Tel.: 0 212 373 33 33
Faks : 0 212 373 33 30
 


 
City's Nişantaşı AVM Alışveriş Merkezi İnternet Sitesi :
www.citynisantasi.com














Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi