Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 17 Ağustos 2010
Telefon 0 212 368 69 00
Resmi Web Sitesi http://www.istanbulcevahir.com
Cevahir AVM Alışveriş Merkezi



İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Avrupa'nın ve dünyanın en büyük ve önde gelen alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri olarak 15 Ekim 2005 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Alışveriş merkezi anlayışının sınırlarını zorlayan mimari yapısı ziyaretçilere; gün ışığında, cadde ferahlığında, klimatize, hijyenik ve güvenli bir ortam hazırladı.

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş merkezi İstanbul Cevahir, 10 kata yayılan toplam 343 mağazasıyla ve 2500 araç kapasiteli kapalı otoparkıyla ziyaretçilerine kusursuz bir alışveriş deneyimi sunuyor. İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde vizyon filmler, leziz tatlar, kapalı temalı oyun parkı alanı Atlantis'te sınırsız eğlence; yeni bir yaşam tarzında bir araya geliyor. İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, ziyaretçilerin tüm aile üyeleriyle birlikte yaşayacağı keyifli bir alışveriş ortamı hazırlıyor. İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, dünyanın önde gelen markalarına ev sahipliği yapmanın getirdiği keyifli alışveriş anlayışı, farklı ve ilkleri yaşatan etkinlikleriyle ziyaretçileri için sosyal hayatın içinde vazgeçilmez bir parça olmayı başardı.



Cevahir AVM Alışveriş Merkezi

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Türkiye'nin metropolü İstanbul'un stratejik bir noktasında bulunuyor. İçlerinde Koçtaş, YKM, Debenhams, Teknosa, Tepe Home ve Migros'un da yer aldığı güçlü markalardan oluşan mağaza karmasının yanı sıra organize perakendeciliğin güçlü ve uluslararası markalarının en önemli faaliyet alanlarından biri olarak, yerli ve yabancı ziyaretçilerine yılın 365 günü hizmet veriyor. Yalnızca alışverişin değil eğlencenin, modanın, değişik damak tatlarının, kültürün, sanatın ve sosyal yaşamın en önemli merkezlerinden biri olan İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi; güncel eğilimlerin ve geleceğin şekillendirildiği, çağdaş, toplumla barışık, geleneklerine saygılı bir kurum olarak İstanbulluların hizmetinde...

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi Proje Bilgileri

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yerli ve yancı 17 mimari büro arasında yapılan bir yarışma sonucunda, birinci seçilen Minoru Yamasaki (ABD) tarafından hazırlandı. Avan projesi Minoru Yamasaki tarafından çizilmiş ve Minoru Yamasaki müşavirliğinde, Cevahirler Projelendirme Merkezi (CPM) tarafından uygulam projeleri hazırlanarak son halini aldı.


Cevahir AVM Alışveriş Merkezi


Toplam Arsa Alanı : 62.475 m2
Toplam İnşaat Alanı : 420.000 m2
Kapalı İnşaat Alanı : 348.299 m2
Kapalı Otopark Alanı : 71.016 m2

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi Sinemaları

Megaplex Sinemaları : 0 212 380 15 15

İstanbul Cevahir Eğlence Merkezi

Atlantis Eğlence Merkezi...

58.000 m2 kapalı alana kurulu, İstanbul'un tek kapalı eğlence merkezi Atlantis, Türkiye'de bir alışveriş merkezinin içinde yer alan ilk eğlence merkezi olma özelliğine sahip. Her geçen gün oyunlarına bir yenisini ekleyen Atlantis, kendini sürekli yenilemekte ve misafirlerine doyumsuz bir eğlence ortamı sunmayı amaçlıyor.

Birbirinden eğlenceli oyun üniteleri, çocukların vazgeçilmez keyfi kukla tiyatrosu ve Türkiye'nin en yeni ve kapsamlı "Sega" oyunlarıyla zenginleştirilen Atlantis Eğlence Merkezi oyunlarına her geçen gün bir yenisini ekliyor.

Atlantis Eğlence Merkezi, hepsi birbirinden keyifli tam 5 kata yayılmış bir kompleks. 5 kata yayılan eğlence merkezindeki 23 ünite, 3 yaşından 60 yaşına kadar herkesin eğlenebileceği tarzda tasarlandı. Atlantis’in eğlenceli atmosferini yaşamak isteyen çocuk veya yetişkin her yaştan insan, burada dilediğince vakit geçirebiliyor.

Eğlence merkezindeki üniteler, uluslararası güvenlik kurallarına göre dizayn edilerek üretildi. Amerikan NAARSO ve Alman TUV kurumlarının standartlarına uygunluğu belgelendi.

Neşe Erbek Joyfull House

İstanbul Cevahir AVM içersinde kurulan merkez, 2-8 yaş tüm sağlıklı, eğlenmeyi ve keşfetmeyi seven çocuklara sahip ebeveynlerin rahatlıkla ve güvenle çocuklarını bırakabilecekleri büyük bir oyun alanı olarak görev yapıyor.

Neşe Erberk – Joyfull House Oyun Evi sanat köşesi, tırmanma duvarı, dijital oyun köşeleri, zıp zıp, oyun parkı, aktivite köşeleri ve fiziksel gelişim çalışmaları gibi kavramları bir araya getirip, çocukların saatlerce eğlenecekleri bir merkez…

Ayrıca, temalı doğum günü ve parti organizasyonları için de muhteşem seçenekler de sunuluyor…

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi Ulaşım

Atatürk Havaalanı yönünden gelirken; E-5 Karayolu Mecidiyeköy sapağından girip şişli yönüne dönerseniz Büyükdere Caddesi üzerinde solunuzda...

Kadıköy yönünden gelirken; Bağaziçi Köprüsü çıkışı Mecidiyeköy sapağından girip Mecidiyeköy Emniyet Müdürlüğü önünden Şişli yönüne saptıktan sonra, Şişli Camisi'nden Büyükdere Caddesi'ne dönerseniz sağınızda...

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ni bulacaksınız...


Cevahir AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Büyükdere Cad. No:22, Şişli - İstanbul
Tel.: 0 212 368 69 00
Faks : 0 212 380 13 52
 
 
Cevahir AVM Alışveriş Merkezi İnternet Sitesi :
www.istanbulcevahir.com














Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi