Sektör Balıkçı Midyeci
Yayınlama Tarihi 30 Ocak 2015
Telefon 0216 573 45 45
Resmi Web Sitesi ww.cesmedalyanbalikcisi.com
ÇEŞEM DALYAN BALIKÇISI

Küçükbakkalköy Mahallesi, Atilla İlhan Caddesi, No 44, Ataşehir/İstanbul

Tel. : 0216 573 45 45

Çalışma saatleri:
 
Bugün açık · 12:00–01:00


HAKKIMIZDA


2007 yılında kapılarını açan Çeşme Dalyan Balıkçısı Ataşehirbölgesinin ilklerindendir..

Farkımız mı ? Ege usulü balıkçılık..O ne demek derseniz; ilk aşamada sabah gün ağarırken balıkçı teknelerinden balık ve deniz mahsülleri almak, tezgaha dönüp günün mezeleri hazırlamaktır. Sonrasında güzelim balıklar tazeliğinden ödün vermesin diye buz üstü yapmak ve usta ellerden çıkan mezeleri dolapta teşhir etmektir.

Kısacası Ege usulü balıkçılık demek herşey taptaze günlük demek.. Bizde “maalesef yok” cevabını duyabilirsiniz, bitmiş olabilir, mevsimi olmayabilir. Darılmaca gücenmece yok, sizin için en taze ve en leziz nasılolunurun formülü budur

Açılır tavanlı tek katta 34 metre ön cephesi, 3 cam cephesi ve 150 kişilk kapasitesi ile Çeşme Dalyan balıkçısı içinizi açacak kadar ferah, zaman geçirilecek kadar keyifli , gün arasında iş yemeklerinizde yada akşam arkadaş sohbetlerinizde yadabaşbaşa nezih bir balık sofrası istediğinizde hizmete hazırdır.

En önemlisi canınız balık çektiğinde, gece Ataşehir i yukardan seyredeyim, hem manzaram olsun, hem muhabbet dediğinizde biz servise hazırız.. ve her zaman bekleriz !