Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 05 Eylül 2015
Telefon 0216 498 89 81
Resmi Web Sitesi http://www.fakrocatipenceresi.gen.tr
Çatı Penceresi

Ahmetyesevi mahallesi çamlık caddesi sema sokak no:9 Sultanbeyli
 
0216 498 89 81

Kullanılmayan çatı aralarına temiz hava ve doğal gün ışığı katarak, yaşam alanlarına dönüştüren muhteşem ürünlerdir çatı pencereleri. Doğal çam ağacından imal kasa ve gövdeleri, dış ortamdan yalıtan aluminyum eteklik sistemleri ile su sızdırmazlık garantili ve uzun yıllar kullanacağınız malzemelerdir. Kendi ekseni etrafında 165 derece dönebilen ve böylece dışarıdaki camı, evinizin rahatlığıyla temizleme imkanı sağlar sizlere. Açma kapama kolu, pencerenin alt tarafına yerleştirilmiştir ve ergonomik, döküm çinkodan mamuldür. Böylece yüksekte konumlanmış pencereleri daha rahat kontrol edebilirsiniz.

24 mm çift camı vardır ve cam arası ısı iletkenliği çok düşük olan argon gazı ile doldurulmuştur. Isı kaybı ve güneşin ısıtıcı etkisi minimuma indirilmiştir. Kasa ve kanat kısımları İskandinav çamından yapılmıştır ve tamamen masif yapıdadır. Bu sayede çatı pencereniz sadece size özel desenlidir. Aynı desenden başka hiçbir yerde karşılaşmazsınız. Bu yüzden renk seçenekleri yoktur. Ancak istediğiniz renge boyayabilirsiniz.

Çatı pencereleri aksesuarları ısıdan koruma ve ışıktan koruma olarak ikiye ayrılır. Isıdan koruyan güneşlik sistemi ısının dış cama gelmeden savuşturulmasına, aynı zamanda da ışığın içeri girmesine izin verir. Işık koruma aksesuarı ise siesta perdelerdir. Kanat kısmına yerleştirilen raylar üzerinde hareket eden siesta perde istenilen her noktada sabitlenebiliyor. Tamamen kapatılması durumunda ortamı tamamen karartıyor.