Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 16 Ağustos 2010
Telefon 0 216 554 77 77
Resmi Web Sitesi http://www.capitol.com.tr
Capitol Alışveriş ve Yaşam Merkezi


Capitol Alışveriş ve Yaşam Merkezi Tarihçe

1993 yılında kurulan, İstanbullular'a alışverişin,eğlencenin ve kültürel aktivitelerin tamamını 14 yıldır bir arada sunan Capitol Alışveriş ve Eğlence Merkezi, kısa zamanda alışveriş ve eğlence anlayışına getirdiği yüksek standartlarla, sadece alışveriş değil, aynı zamanda bir "yaşam merkezi" olarak hizmet vermektedir. Capitol Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerinin alışverişin yanı sıra bir çok ihtiyacına daha cevap vermektedir. Misyonu, en iyi hizmeti Capitol'de geçirdikleri her anda ziyaretçileriyle buluşturmaktır. Capitol Alışveriş Merkezi, hedeflediği kaliteden ödün vermeden yolunda yenilikçi ve ilerici bakış açısıyla hızla ilerlemektedir. Capitol Akademi, mağaza çalışanları ve yöneticilerine yıl boyunca verdiği eğitimlerle hizmet kalitesini en üst düzeye çıkararak müşteri memnuniyetini mükemmelleştirme çalışmalarına devam etmektedir.Capitol Akademi tarafından uygulanan eğitimler, Türkiye'de ilk kez ve sadece Capitol Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde, yılın 365 günü kesintisiz olarak yapılmaktadır.

Profesyonel iş anlayışıyla Capitol Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine hep daha iyisini sunmak için çalışarak, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC (International Council of Shoppings Centers) tarafından 27 Nisan 2006'da "Yenilenen Alışveriş Merkezleri" dalında "Avrupa'nın En İyi Projesi" seçilmiştir. Türkiye'ye getirilen bu büyük ödül, Capitol'ün cesur iş ortaklarının ve değerli ziyaretçilerinin memnuniyetini yaratmak üzere 14 yıldır kesintisiz olarak devam eden yapılandırma çalışmalarının ürünüdür. Bu çabanın Avrupa'dan gelen büyük ödülle taçlandırılması, büyük bir onur ve mutluluk kaynağı olmuştur.



Ayrıca Capitol, Birleşmiş Markalar Derneği'nin (BMD) düzenlemiş olduğu 2005 yılı Alışveriş Merkezleri ve Mağazalar Yılbaşı Tasarım Yarışması'nda "Nahıllar ve Kartopları" projesi ile de birinci seçilmiştir. İstanbullular'ın "buluşma noktası" Capitol; Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği'nin 1999 yılında ilk defa düzenlediği Alışveriş Merkezleri yarışmasında "Sigarayı Capitol'de Bırakın" kampanyasıyla da "Pazarlama" dalında "Başarı Ödülü"ne layık görülmüştür.

Türkiye'nin ilk ve en büyük sinema kompleksine sahip olmanın haklı gururunu yaşayan Capitol'de, son derece konforlu, lüks ve rahat birbirinden şık 14 sinema salonu bulunmaktadır.Vizyondaki tüm filmleri Capitol Spectrum Sinemaları'nın bu çok şık salonlarında izleyebilir ve biletinizi www.capitol.com.tr sitesinden online olarak alabilir, sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz. Capitol Spectrum 14 Kart sahibi olarak sinemanın büyülü dünyasını özel avantajlarla yaşayabilirsiniz.

Tüm bu hizmetler Capitol'ün üstün hizmet anlayışının ışığında geliştirilmiş ve ziyaretçilerimizin hizmetine sunulmuştur. Her zaman "Yaşam Merkezi" olma gayesinde olan Capitol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bir ilk olan "valet parking" sistemi ile hızlı, rahat, ayrıcalıklı bir şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz.Yaptığınız alışveriş sonunda valelerimiz, eşyalarınızın taşınmasında size yardımcı olarak Capitol Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin kalitesini ve üstün hizmet anlayışını sizlere sunacaktır. Her daim ilkleri yapmayı misyon edinen Capitol'de doorman ve servis hostesi hizmeti de bir ilk olarak devam etmektedir.

Avrupa'nın en iyisi Capitol, hizmet anlayışını her zaman daha da ileriye taşıyacak ve sizler için çalışarak daha da büyük işlere imzasını atacaktır.

Capitol Alışveriş ve Yaşam Merkezi, saat 10.00 - 22.00 arasında açık bulunmaktadır.

Capitol Alışveriş ve Yaşam Merkezi Vizyon

Sizin tutkunuz bizim gücümüz...

Hedefi ziyaretçilerine ve tüm çalışanlarına en iyi hizmeti vermek olan Capitol Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu hedefe ulaşmak amacı ile Türkiye'de bir ilk olan Capitol Akademi'yi kurdu. Capitol'ün 1500'ü aşkın çalışanına 365 gün kesintisiz eğitim veren Capitol Akademi, Capitol Ailesini, A'dan Z'ye yeniden yapılandırıyor. Hedeflediğimiz üstün, kusursuz hizmet kalitesine ulaşmanın yolunun sadece ve sadece insan gücü olduğunun bilincinde olmamız, bizi ailemizin her bireyine yatırım yapmaya yönlendiriyor, çünkü; sizin tutkunuz bizim gücümüzdür!

Capitol Alışveriş ve Yaşam Merkezi Sinemaları

- 14 salon, yirmiden fazla film
- 1700 koltuk
- Bedensel engelliler için özel yerler
- 120 cm aralıklı geniş koltuklar
- Titreşimli özel efekt koltukları
- Çocuklar için özel koltuk yükseltici
- Dolby Digital Surround EX ses sistemi
- Cuma / Cumartesi gece seansları

Capitol Spectrum14 Sinemaları : 0 216 554 77 70



Capitol AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Mahir İz Caddesi, 34662, Altunizade, Üsküdar - İstanbul
Tel.: 0 216 554 77 77 (Pbx)
Faks : 0 216 554 77 88
 












Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi