Sektör Oteller
Yayınlama Tarihi 19 Ekim 2014
Telefon 0376 417 10 10
BOUTİQE ARMAR OTEL ILGAZ

Adres : Kadınçayırı Mevkii Yıldıztepe Kayak Merkezi Ilgaz - ÇANKIRI

Telefon : 0376 417 10 10 

Faks : 0376 417 10 18


E-Mail : [email protected]
     
Ankara, İstanbul ve diğer illerden Ilgaz ilçesine otobüs ile gelindiğinde ilçeden 16 km uzaklıktaki merkeze ulaşım taksi ve minibüsler ile oldukça kolaydır.

Özel araçları ile gelmeyi tercih edenler, Ilgaz Kastamonu karayolu üzerinde Yenice Köy mevkiinden sağa dönerek 6 km düz asfalt yolu takip ederek kolayca merkeze ulaşabilirler. Vadi boyunca merkeze kadar yolun düz olması ulaşımı çok kolaylaştırmaktadır.

    

BOUTİQE ARMAR OTEL ILGAZ

Oda ve Yatak Kapasitesi


24 Oda, 80 Yatak, 15 Standart Oda, 3 Suit, 6 Dublex..

BOUTİQE ARMAR OTEL ILGAZ
Oda Özellikleri

Telefon, Duş ve Tuvalet , Saç Kurutma makinası, Minibar , Uyandırma Servisi, 24 Saat Oda Servisi , Uydu TV , Merkezi Isıtma

BOUTİQE ARMAR OTEL ILGAZ
Oda Manzarası

Dağ Manzarası, Orman Manzarası


BOUTİQE ARMAR OTEL ILGAZ
Yeme İçme


1 Restaurant Kapalı (100) Açık kap: 300, Kahvaltı Salonu (toplam kap: 100), Kafeterya. Cafeterya Restaurant, 500 kişilik, Zirve Cafeterya Restaurant, 300 kişilik, Lobi Bar, Restaurant Bar, Grill, Türk, Uluslararası Mutfakları.


BOUTİQE ARMAR OTEL ILGAZ
Aktivite ve Sporlar


Kayak,2,5 ve 1 km kayaklı koşu pisti, 2.5 km biathlon kayak pisti,Baby lift – snow board ( %30 eğimli ),Oryantirik ( yön bulma ), Dağcılık ,Dağ Tırmanışı ,Treking,Doğa Yürüyüşü ,Kampçılık


Konaklama Tipi Tam Pansiyon


Mekanik Tesisler ve Pistler:

Ilgaz Yıldız tepe Doğa ve Kış Sporları merkezinde, 2 adet beyb lift ve Saatte 1500 kişi taşıma kapasiteli Deta Chable Telesiej var. Kış sporlarına yeni başlayanlar için 600m uzunluğunda %25 eğimli pistleri vardır. ( Karınca Pisti ve Ay Işığı Pisti ).

Orta derece ve ileri derece kayak bilenler için;

Dikmen pisti 2400 m. uzunluğunda başlangıç yerinden varış noktası arasındaki yükseklik farkı 400m. Olan Slalom, Büyük slalom ve Snow board Dünya kupalarının yapılabileceği pist kurallarına uygunluktadır. Orman yollarında Kuzey disiplini ve tur kayağı için 10km doğal pistler var.(Yapım Aşamasında)

Türkiye’de ilk defa düşünülen biathlon, tekerlekli kayak ve kayakla atlama pistleri planlanmıştır.
Orta ve İleri derece kayakçılar için 4000m. Büyük Ayı pisti ve 300m. Küçük Ayı pistleri plan aşamasındadır.

BOUTİQE ARMAR OTEL ILGAZ
Toplantı Salonu

1 Toplantı Salonu Toplam kap: 300, Ses Sistemi, Kablosuz mikrofon, Masa Mikrofonu, Işık Sistemi, Dvd Oynatıcı, Vcd Oynatıcı, Video, Sahne, Kürsü, Müzik Yayını, Slayt Oynatıcı, Bilgisayar Projektörü, Projektör Perdesi, TV, Yazı Tahtası, Faks

BOUTİQE ARMAR OTEL ILGAZ
Servisler

Uyandırma Servisi, Internet, Kuru Temizleme , Çamaşır ve Ütü Servisi , Resepsiyonda Emanet Kasası , Jeneratör , Açık Otopark

BOUTİQE ARMAR OTEL ILGAZ
Konum Dağda, Ilgaz

Çankırı İli, Ilgaz İlçesi, Kadınçayı Mevkiinde Yıldıztepe Kayak Merkezine SİZLERİ BEKLİYORUZ.
 
Aktivitelerimiz içerisinde amacınıza uygun mutlaka bir aktivite bulabileceksiniz.       
İşletme vizyonumuz : Kayak sporu ve her türlü kar üstü faaaliyetlerinin kış turizmiyle buluştuğu nokta olarak gördüğümüz hizmetlerimizi tam profesyonel ve dürüstlük anlayışı içerisinde vermek vizyonumuzdur.


BOUTİQE ARMAR OTEL ILGAZ 
Departmanlarımız :
 
1. REZARVASYONLAR DEPARTMANLIĞI

Kayak malzemeleri kiralama rezervasyon masası (Kayak,snowboard,kayaklı yürüyüş takımları,kayak kıyafetleri , kızak,şişme bot ,kayak safari ekipmanları v.b)Kar üstü aktiviteleri ve ders kayıt masası (Kayak ve snowboard egitimi Kar ve ATV motoru,buzul tırmanma kulesi ,kar rafting,safari kayakcılığı,kayaklı yamaç paraşüt,motorlu paraşüt ile hava taksi, hava balonu v.b)
 
2. PROMASYON VE ORGANİZASYON DEPARTMANLIĞI

Organizasyonların planlanması, projelendirilmesi, anlaşmarı ve uygulaması aşamaları, (Kayak, bord,kızak,bot v.b.yarışmaları,gece kayağı, kar üstü eğlenceleri,(kar üstü kayak cimnastiği-kar voleybolü, hentbolü, badmintonu ,kar hokeyi v.b.) şölenler, törenler ve diger aktiviteler v.b.)
 
3.TEKNİK HİZMETLER DEPARTMANLIĞI (Teknik servis)

Kar üstü araçların ve Kayak ve snowboard malzemelerinin bakım onarım ve montajı.Promasyon ve organizasyon ile kar üstü aktivitelerinde kulanılan araç gereç ekipmaları ile kurulacak sabit ve seyyar platpormların bakımı onarımı ve montesi.Hizmetlerimiz uluslararası standartlardadır.

Kayak eğitimlerini veren diplomalı öğretmenlerimiz ve diğer alt kadrolarımızın tümü, branşlarında ,uzman ve tecrübeli kişilerdir.                    




banner110

banner109