Sektör Restaurant
Yayınlama Tarihi 27 Şubat 2016
Telefon (0212) 218 2171
Resmi Web Sitesi http://www.beykonagikuzucevirme.com/
Beykonağı Restaurant

Rumeli Kavağı Mah. İskele cad. No: 13 Sarıyer, İstanbul

TEL. : (0212) 218 2171
GSM  : 0 532 061 63 71

Beykonağı Restaurant
İstanbul ‘daki ender lezzet mekanlarından biri olan Beykonağı Kuzu Çevirme ‘nin sahibi İbrahim Bey yöresel lezzetlerimizden biri olan kuzu çevirmeyi Tarihi Beykonağı ‘nda siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyor. İbrahim Bey, kuzu seçiminden kesimine, pişirilmesinden servisine kadar her şeyiyle bizzat kendisi ilgilenerek, işine verdiği titizliği ortaya koyuyor.
Bolu bölgesinden alınan 13-14 kiloluk kuzular iyice temizlendikten sonra içerisine tuz basılarak ağaç kazıklara geçirilip dikiliyor. Sonra çam odununun karşısında dört saatlik bir pişirilmeye bırakılıyor. Tuz, kuzunun her yerine işliyor ve tabağınıza geldiğinde nefis lezzeti parmaklarınızı ısırttırıyor. Etin gerçek lezzetini, tadını unutmamak üzere damağınızda hissediyorsunuz. Sırık kebabı olarak ta bilinen kuzu çevirmenin aslında gerçek adı eşkıya kebabı olduğunu belirtiyor İbrahim Bey.
200 Kişilik mekanımızda, kuzu çevirmenin dışında ızgara ve kebap çeşitlerimizi de beğeninize sunmakta. İbrahim Bey her türlü toplantı ve organizasyonlarınızda geniş ve ferah mekanında sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağını belirtiyor.
 
İbrahim Özyıldırım
Beykonağı Kuzu Çevirme