Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 04 Eylül 2010
Telefon 0 (216) 688 36 34
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/kent-carsi-bati-atasehir-7929.html
BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI

Adres: Barbaros Mahallesi Dereboyu Caddesi Ardıç Sokak KentPlus Ataşehir - İstanbul

Çalışma Saatleri
Sabah 10'dan Akşam 10'a - Kapalı Otopark - 30 Mağaza

Genel Bilgi & Konsept
Ataşehir’de ilk kez, geleneksel ticaret anlayışı, mahalle esnafı sıcaklığı ve alışveriş merkezi konforu bir arada. Üstelik yürüme mesafesinde... Kent Çarşı’da, bütün gündelik ihtiyaçların karşılanabileceği 30 mağaza yer alıyor. Temel gıda maddelerinin satıldığı lokomotif mağazada, unlu mamüllerden, süt ürünlerine, kasaptan manava bütün gıda grupları temin edilebiliyor.

Banka şubesinde işlemlerinizi yapar, bay-bayan kuaföründe kendinizi şımartır, kırtasiye mağazasından çocuğun ihtiyaçlarını alır, gözlükçü, giyecek ve hediyelik eşyacı, kuruyemişçi, tekel, kuru temizleme, bilgisayarcı, fotoğrafçı, emlakçı ve petshoptan evin bütün ihtiyaçlarını bir çırpıda temin edebilirsiniz. Canınız yemek yapmak istemediğinde ya da ailece küçük bir değişiklik yapmaya niyetlendiğinizde mantı, döner, köfte ve diğer lezzetler arasından seçim yapıp kendinize güzel bir ziyafet çekebilirsiniz.


BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Ataşehir Veteriner Kliniği

Ataşehir Veteriner Kliniği İstanbul Anadolu Yakası’nda Ataşehir’in ilk özel veteriner kliniği olarak 1997 yılında kurulmuştur. 15 yıllık deneyim ve bilgi birikimimiz, sürekli yenilenen teknoloji ve güncel gelişmeleri takip eden yapımız, uyum içinde çalışan deneyimli hekimlerden oluşan kadromuzla bugün; muayene-teşhis, laboratuvar ünitesi, röntgen, ultrasound, EKG’den oluşan görüntülü tanı ünitesi, kapalı devre gaz anestezi cihazı ve yoğun bakım ünitesinden oluşan operasyon bölümü, yatılı hasta, eve servis ve ambulans hizmeti, pet kuaför ve pet shop bölümü ile tüm hizmetleri tek çatı altında sizlere sunmaktayız.

Amacımız dostlarımızın sağlıkla ilgili gereksinimlerini karşılamak, daha sağlıklı ve uzun bir yaşam sürebilmelerini sağlamaktır.

Minik dostlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, koruyucu hekimlik ve iyileştirici sağlık hizmetlerini veteriner tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, bütünleşik bir yapı içerisinde, uygun ekonomik koşullarda sizlere sunabilmek, veteriner hekimlik alanındaki akademik çalışmaları ve bilimsel araştırmaları yakından izleyerek hayvan sağlığıyla ilgili her konuda yeni bilgi ve gelişmelerin uygulayıcısı olmaktır.

Ataşehir Veteriner Kliniği; sunduğu hizmetlerdeki mükemmeliyet düzeyi hasta ve hasta sahiplerinin memnuniyetini yaratmadaki kararlılığı, kendini mesleğine adamış üstün nitelikli ekibi, sahip olduğu modern alt yapısıyla; Türkiye’de ve dünyada referans gösterilen önemli sağlık kurumlarından biri olmayı hedeflemektedir.
Telefon:
(0216) 688 26 46
Web Adresi:
http://www.atasehirveteriner.com/


BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Bayram Bal

B&B kuaför yenilikçi, farklı ve yaratıcı tarzıyla Londra, Paris ve Milano saç modasını yakından takip ederek 25 kişilik ekibi ile sizlere hizmet sunuyor. Aynı zamanda tüm bu hizmetleri Wella, L’oreal, Goldwell, Diesel gibi sektörlerinin liderleri konumunda olan firmaların ürünlerini kullanarak yerine getiriyor.

Teknoloji Cilt Bakımlarının Hizmetinde...
Cilt bakımı için gerekli tüm fonksiyonlar şimdi güzellik salonumuzda; buhar makinesi, fırça ve taşlama, iontophorese, vakum sprey, yüksek frekans, sıcak-soğuk bakımlarıyla kombinasyon zenginliği. Yani gökkuşağının renklerinden istediğinizi kullanıp kendi renginizi yaratmanız gibi. Üstün teknoloji, yüksek performans, ince detaylar ve mükemmel sonuçlarla B&B cilt bakımında bir imza.

Solaryum
Güneşten hergün yüzlerce kütle kopuyor ve aynı sıcaklıkla evrenin derinliklerinde kayboluyor. Güneşten kopan konforlu, rafine, high-tech kombinasyonlu küçük kütleciklerin salonumuzdaki yansımaları...

Masaj
Mistik anlayışlar, uzakdoğu felsefesi şimdi güzellikle, sağlıkla bütünleşiyor. Ta uzaklarda, uzak doğuda yaygın olarak uygulanan taş masajı şimdi güzellik salonumuzda. Çökelti ve volkanik olaylar sonucunda oluşan taşlar kullanılarak yapılan bu eşsiz terapi, vücudun enerji merkezlerini uyararak ruhsal denge sağlıyor.
Telefon:
(0216) 688 78 66
Web Adresi:
http://www.bayrambal.com

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Bi Buçuk Ekspres

Beyoğlu'nda 9 yıldır, Caddebostan’da 3 yıldır müdavimlerine hizmet veren bibuçuk, şimdi Ataşehir Kent Çarşı’da.

Şirin terası ile Ataşehir Kent Çarşı bibuçuk’ta, ahşap masa ve banklarla donatılmış keyifli bir ortamda , 200gr’lık %100 dana hamburger, t-bone, dana pirzola, antrikot, çıtır patlıcan, wrap, mevsime göre değişen orijinal soslarıyla makarna ve salata gibi klasik bibuçuk lezzetlerine, farklı tatlar da eklendi.

İç ve dış mekan olmak üzere, toplam 200m2’lik alanda, 70 kişilik kapasiteyle, kendine özgü eşsiz tatları, kaliteli hizmet anlayışı ile müdavimlerine sunmaya devam edecek olan Kent Çarşı şube’de haftanın 7 günü kahvaltı servisi de yapılacak.
Telefon:
(0216) 688 83 88
Web Adresi:
http://www.bibucuk.com.tr

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Dagi

Her şey 1983'te başladı. Dagi markası hazır giyim sektöründeki ilk adımlarını attı. O adımlar büyük ses getirdi. Dagi, karakteri, üretim kalite ve kapasitesi, tasarım anlayışı, pazarlama becerisi, kısaca tüm marka dinamikleriyle dönemin ilerisindeydi. 2008'de 25. yılını kutlayan %100 Türk tekstil firması Dagi, kadın erkek iç çamaşırı, pijama, eşofman pazarında liderliğini tescil etti.

Özellikle 2004'teki değişimden sonra tüm ürün portföyü yeniden tasarlandı. Gereken herşey değişti, tüm koleksiyonlar yenilendi. Dagi, erkek ve kadınlar için çamaşır, pijama, eşofman, çorap ve mayo üretimi yapan bir firma konumuna geldi. Özellikle iç çamaşırında büyüyen Dagi, rahatlık ve tasarım alanlarında öne çıktı, tüketicilerin tercih listesinde üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Her ne kadar hazır giyim sektöründe iş yapsa da, butik üretim standartları sayesinde kaliteden ödün vermedi. Tüketicisinin beğenisiyle birlikte saygısını da kazandı.
Telefon:
(0216) 688 80 71 - 72
Web Adresi:
http://www.dagi.com.tr

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Dry Time Kuru Temizleme & Terzi

Dry Time Kuru Temizleme en kaliteli hizmeti üretebilmek için, en kaliteli ve en son teknoloji ekipmanlar ile dünyaca bilinen uluslar arası kullanıma sahip, çevreye ve tekstile zarar vermeyen birinci sınıf kimyasalları kullanır.
Telefon:
(0216) 688 74 98

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Edessa Baklava & Börek

Edessa Tatlıları Kent Çarşı'da... Baklava, Şöbiyet, Burma Kadayıf gibi geleneksel Türk Tatlılarından Profiterol, Waffle 'a kadar biçok tatlı ve nefis börek çeşitlerini bulabileceğiniz ve eve sipariş verebileceğiniz yepyeni bir tatlıcı...
Telefon:
0216 688 04 08

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Fottom

Albümlerinizden bir tıkla baskı siparişi verebilirsiniz.

Daima uygun fiyatlarımız sayesinde, Türkiye'nin neresinde olursanız olun, kaliteli baskıyı, uygun fiyata alma imkanına kavuşursunuz.

Fotoğraflarınız en hızlı şekilde kapınıza teslim edilir.

Standart baskı boyutları dışındaki baskılarınızı da, Fottom ekonomik şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır.

Fottom'da fotoğraflarınızdan t-shirt, mouse pad, kupa ve diğer eşya üzerine baskı yaptırabilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
Telefon:
(0216) 688 13 90
Web Adresi:
http://www.fottom.com

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Garanti Bankası

63 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Garanti Bankası, bugün 78 milyar ABD Doları'na ulaşan aktif büyüklüğü* ile Türkiye'nin en büyük ikinci özel bankası. Garanti, kurulduğu günden beri izlediği verimli, kârlı ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle faaliyet gösterdiği tüm alanlarda pazar payını artırmaya devam ediyor. Sahip olduğu fark yaratan, yetkin ve dinamik insan kaynağı; benimsediği müşteri odaklı hizmet yaklaşımı; kaliteden ödün vermeden sunduğu inovatif ürün ve hizmetler, Garanti'yi Türk bankacılık sektöründe öncü ve lider bir konuma taşıyor. Çizdiği başarılı, sağlam ve istikrarlı grafik Garanti'nin dünya çapında da tanınan, "evrensel bir banka" olmasını sağlıyor.
Telefon:
(0216) 688 73 84
Web Adresi:
http://www.garanti.com.tr

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Heryer

Kalpler arasındaki en kısa yol... Heryer Çiçek

Deneyimli kadromuz ve profesyonel hizmet anlayışımız ile siz değerli müşterilerimize çiçeklerin güzel dünyasının kapılarını açıyoruz.
Telefon:
(0216) 688 56 90
Web Adresi:
http://www.heryercicek.com/

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
İmaj Emlak

İmaj İnşaat, Turizm, Emlak & Pazarlama Ltd. Şti. 1992 yılından bugüne kadar kurumsal bir şirket olarak, emlak danışmanlığı hizmetinde dürüstlüğü ve ciddiyeti ile saygın bir yer edinmiştir.

İmaj'ın vizyonu, emlak danışmanlığında uluslararası standartları uygulayarak sektörde güvenilir bir marka olmaktır.
İmaj; müşterinin tercihleri ve gereksinimleri konusunda "müşterinin isteklerine uyarlanmış hizmet " sunmaktadır.

Müşterilerimizin geri dönmeleri ve tavsiye etmeleri kalitemizin teminatıdır.

Satış yapmak pazarlamanın bir parçasıdır, fakat pazarlama, satış yapmaktan çok daha fazlasını gerektirir.

İmaj, müşterilerine inanırlık, güven, kalite ve farklı hizmet sunar. Müşterinin mutluluğu, İmaj'ın mutluluğu ve başarısıdır.
Telefon:
(0 216) 688 32 70 - 71
Web Adresi:
http://www.imajemlak.com

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Jet-Set Lostra

JET-SET LOSTRA olarak, 35 yıllık deneyimimiz ve 10 yıldır Doğu Ataşehir deki üstün hizmet ve kalitemize güvenerek batı Ataşehir Kent
Çarşı'daki şubemizle karşınızdayız.

Hertürlü ayakkabı, çanta, deri mont tadilat ve bakım işleriniz itina ile yapılır. Ayak sağlığı için gerekli ürünlerimiz mevcuttur. Soru ve hizmetimize değer katacak görüşleriniz için bir telefon kadar yakınız.‏
Telefon:
(0 216) 688 07 83

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Köfte Ağacı

7 yıllık tecrübe ile yeni yerinde ve lezzet konusunda iddialı olarak hizmet veren Köfte Ağacı; kalite ve temizlik konusunda da rakipsiz olmayı hedeflemiştir.

Lezzeti belirleyen bir diğer faktör ise kullanılan et ürünlerinin, Tekirdağ yöresinden geliyor olmasıdır.

Sizi, tasarımıyla ferah bir ortam sunan yeni yerimize bekliyoruz. Ayrıca ister telefon isterseniz web sitemiz üzerinden vereceğiniz siparişleri en hızlı şekilde size ulaştırıyoruz.
Telefon:
(0 216) 688 14 14
Web Adresi:
http://www.kofteagaci.com


BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Mantı Keyfi

En iyi mantıyı anneler yapar sonra biz... Konusunda en iyi olmayı hedefleyen Mantı Keyfi en iyilerle çalışarak birlikte yükseliyor.

Mutfağımızda özel bir yeri olan Mantı'nın ‘ farklı, temiz, leziz' sunulabileceği ‘ sağlıklı ve hızlı ’ bir çalışma başlattık. Evde ve Elde yapılan ürünü ‘ ürün reçetesi ' ve ‘ marka imajı ' titizliği ve prensipleriyle hazırladık.
2 çeşit klasik haşlanmış, 3 çeşit kızarmış, 2 çeşit kepekli, 1 çeşit buharlı mantıdan oluşan toplam 8 çeşit mantı ve menüsünü oluşturduk. Mantı menümüzün içerik özeti; Klasik, Diyet- Diyabetik, Vejeteryan şeklindedir.

Mantı Keyfi’nde mantı çeşitlerimizin yanında her gün zeytinyağlılar, çorba ve etli yaprak sarma, güveç, çok özel tatlı çeşitleri ( İrmik Helva, Hakiki Kemal Paşa Tatlısı,Tahinli Kabak Tatlısı ) salatalar, ara sıcaklar ( Kıtırlı Sos Tabağı, Çiğ Börek, Paçanga, Gözleme, Sigara Böreği, İçli Köfte ) özenle hazırlanmaktadır.

Hedefimiz; bu Mantı Keyfi ürün konseptinin hizmet ve sunum standartlarını en üst düzeyde geliştirmek; fiyatını bir Hamburger - Menü seviyelerinde tutarak daha geniş bir müşteri kitlesiyle buluşturmaktır. Mantı Keyfi Cafe & Restaurant konsepti aynı mekanda ( 1 ) Masaya garsonla servis, ( 2 ) Paket Servis, ( 3 ) Fast Food tarzı elde taşınarak yenen servis ile sunum yapabilmektedir. Dünyanın EN küçük, elit, sağlıklı ve hızlı Mantı Keyfi C&F zinciri franchising - bayilik uygulamasıyla birlikte Kurumsal Toptan Mantı Satışı yoluyla da daha çok müşteri ile buluşmayı hedeflemektedir. Mantı Keyfi olarak lezzetli ürünler sunmanın yanında Türk Mutfağını temsil etmeninde onurunu heyecanını taşıyoruz.
Telefon:
(0 216) 688 04 77
Web Adresi:
http://www.mantikeyfi.com

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Marin Tobacco Shop

En güzel ürünlerimizi damak zevkinize sunuyoruz!

Sınırsız çeşitlerimizle size bir telefon kadar yakınız.
Telefon:
(0 216) 688 78 33

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Mert Optik & Lens

1997 yılında Ataşehir Mozaik Çarşı'da faliyetine başlayan Mert Optik ilerleyen dönemlerde Göztepe ve Batı Ataşehir'de açtığı yeni şubeleri ile mağaza sayısını üçe çıkarmıştır. Geleceğe ve gelişmelere dinamik bir biçimde uyum sağlamakta, hizmetlerimizde müşteri memnuniytini esas almakta ve bu doğrultuda da stratejimizi belirlemekteyiz. Sizi dünyaca ünlü markaların optik gözlük, lens, güneş gözlüğü gibi ürün çeşitlerine en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile sahip olabileceğiniz en yakın mağazamızda Mert Optik Ayrıcalığını yaşamaya davet ediyoruz.
Telefon:
(0 216) 688 77 00


BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
You are here

MidWest seçkin hediyelik eşya çeşitleriyle Kent Çarşı'da hizmetinizde.
Telefon:
(0 216) 688 26 68

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Nan-da Döner

1979 yılında başlayan lokantacılık serüveni son olarak Batı Ataşehir Kent Plus AVM.’de devam etmektedir.

Yemek yemek; insanlığın var oluşundan bu yana herkesin vazgeçilmezi, bir kısmının zevki ve tutkusu olmuştur. Kimine göre doymaktır amaç kimi için sanattır. Bize göre bir tutku ve vazgeçilmez bir zevktir. Hem baba mesleğimiz hem sanatımız hem de zevkimiz olmasından dolayıdır ki, hazırlanması pişirilmesi servis sunumu ve en önemlisi o enfes yemeğin usulüne göre tadılması, hâsılı her aşaması özel bir anlam taşır.
Telefon:
(0 216) 688 85 55
Web Adresi:
http://nandadoner.com

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Nokta Kırtasiye

Geniş ürün yelpazemizden yararlanmak için sizleri Kent Çarşı mağazamıza bekliyoruz.
Telefon:
(0 216) 688 74 75
Web Adresi:
http://www.noktaofis.com

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Pafe Break

Taptaze ve bol çeşitli ürünleriyle sıcak bir mola için; Pafe Break.
Telefon:
0 216 688 49 49

BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Panayır Şarküteri

Lezzet Festivali Panayır Şarküteri Kent Çarşı'da.
Telefon:
(0216) 688 49 49
Web Adresi:
http://www.panayirgida.com.tr


BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Susurluk Tost ve Ayran Evi

Aslı gibi değil, aslı” ilkesiyle yola çıkan Susurluk Tost ve Ayran Evi büyümeye karar verdi.

STAE, Kalite-Lezzet-Doğallık üçgenini genişleterek, nesilden nesile aktarılan bu doğal lezzet alışkanlığını herkese ulaştırmayı görev ediniyor. Türkiye’nin kendine has ve tamamen doğal tatlarından olan Susurluk Tostu ve Ayranı’nı artan talebe yetişmek için tüm lezzetiyle yaymayı hedefliyor.

Tost Ekmeği Kara Tava olup Susurluk ve çevresinden , tamamen doğal ekşi mayalı olarak pişirilir.
Peyniri Taze Mihaliç peyniridir.

Sucuğu özel olarak %100 Dana etinden tarafımızdan özel olarak yaptırılmaktadır.

Kumru ekmeği İzmir/ Alaçatı ‘dan özel olrak getirtilmektedir.

Yoğurdumuz İnek ve Manda sütünün karışımından meydana gelmektedir.Elde yayık usulü yapılan Ayranımız farklılığını hissettirmektedir.
Çiğbörek ve Gözlemeler ise Taze el açma olarak siparişe göre yapılmaktadır.

Tüm ürünlerimiz tamamen doğal mamullerdir.

Susuruluk Tost ve Ayran Evi (STAE) hizmet noktalarını sürekli arttırmaktadır.

En son yeni konsepti ile Ataşehir şubesi hizmete girmiş ve damak tadı düşkünlerine hem paket servis hem hoş bir ortamda oturma keyfini sunacak şekilde hizmete girmiştir.

Damak zevki düşkünleri için………

Visa,Mastercard,Sodexo,Ticket,Multinet,SetCard,PassCard geçerlidir. Yemeksepeti.com üyesidir.
Telefon:
0 216 688 18 58
Web Adresi:
http://www.susurluk.com.tr


BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI
Tekno City

Her Türlü Bilgisayar Teknik Servisi
Cep Telefonu Teknik Servisi
Cep Telefonu Aksesuarı
Play Station & PSP Tamiri
Play Station & PSP Oyunları
Oyun Konsolu Aksesuarları
Notebook Tamiri
Yazıcı Tamiri
Monitör Tamiri
Kartus ve Toner Dolumu (Garantili Teknik servis)
Bilgisayar Aksesuarlari ve Sarf Malzeme Satışı Mevcuttur.

Ayrıca üyelerimize evlere film servisi yapmaktayız...
Telefon:
(0 216) 688 75 56

Ataşehir Veteriner Kliniği
(0216) 688 26 46
Bayram Bal
(0216) 688 78 66
Bi Buçuk Ekspres
(0216) 688 83 88
Dagi
(0216) 688 80 71 - 72
Edessa Baklava & Börek
0216 688 04 08
Fottom
(0216) 688 13 90
Garanti Bankası
(0216) 688 73 84
Heryer Çiçek
(0216) 688 56 90
İmaj Emlak
(0 216) 688 32 70 - 71
Jet-Set Lostra
(0 216) 688 07 83
Mantı Keyfi
(0 216) 688 04 77
Marin Tobacco Shop
(0 216) 688 78 33
Mert Optik & Lens
(0 216) 688 77 00
Midwest
(0 216) 688 26 68
Myhtos Gurme
0216 688 53 54
Nan-da Döner
(0 216) 688 85 55
Nokta Kırtasiye
(0 216) 688 74 75
Pafe Break
0 216 688 49 49
Panayır Şarküteri
(0216) 688 49 49
Susurluk Tost ve Ayran Evi
0 216 688 18 58






BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI, BATI ATAŞEHİR KENT ÇARŞI,