Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 21 Eylül 2016
Telefon 02163982748
Resmi Web Sitesi http://www.sesakustik.net
Aytürk İnşaat

Ahmetyesevi mahallesi çamlık caddesi sema sokak no:9 Sultanbeyli / İstanbul

Tel. : 0216 398 27 48

2000 yılından bu yana sürekli artan bilgi ve deneyimimizle geliştirdiğimiz katma değerli çözüm anlayışımız ve müşterilerimizin bizlere olan güveni, firmamızı ses yalıtımı alanında lider konuma taşımıştır. 16 yıllık süre içerisinde bulunduğumuz bu noktaya varmak ses akustik ekibi için uzun, yorucu ve bir o kadar da zevkli geçti. Bu başarının bir çok ses yalıtım firmasının içerisinde nasıl elde edildiğini kısaca özetlemek istedik.

Kurulduğumuz tarihten bu yana başarının bilgiden ve bu bilgiyi doğru kullanarak sadece ürün satmak yerine değerli çözümler oluşturmaktan geçtiğini biliyorduk. Bunu gerçekleştirebilmek adına her şeyi satan ama hiçbir konuda gerçek anlamda uzmanlaşan bir firma olmamak bizim için doğru yol oldu.

Teknik desteği ve eğitimine ve ayrıca kurumun çözüm ile ilgili gelecek danışmanlık ihtiyaçlarına kadar ihtiyaç duyulan tüm profesyonel hizmetleri kendi kadrosu ile gerçekleşmektedir. Böylece kurumlar uygulanan çözümün yaşam döngüsü içerisinde farklı firmalarla muhatap kalmamakta ve karşıların da tüm entegrasyondan sorumlu tek bir muhatap bulmaktadırlar.

banner110

banner109