Sektör Ambalaj Malzemecileri
Yayınlama Tarihi 06 Ekim 2018
Telefon +902164241069
Resmi Web Sitesi https://www.aycup.com.tr
Aycup ®

Çamlıbahçe Cad. Çamlıbahçe Mah. No : 81/1A Ortaçeşme / Beykoz / 34825

TEL : +90216 424 10 69

Hızla büyüyen ve gün geçtikçe vazgeçilmez hale gelen, kullan at ürünler sektörüne yeni bir soluk getirmek amacıyla şirketimiz Aycup ® 2012 yılında kurulmuştur.

İstanbul Beykoz'da bulunan ofisi ile kurumsal firmalara yönelik özel çözümler sunarak, başta karton bardak, ahşap karıştırıcı, ofis sarf malzemeleri ve kullan- at ürünlerin satışını yapmaktayız. Kendi müşteri portföyüne kısa bir zamanda sahip olan Aycup ® yaptığı yatırımlarla markasını sektöre kabul ettirerek ciddi bir yer edinmiştir.

Aycup ® kağıt bardak, sektöründeki trendleri sürekli güncel tutarak, satış ve kalite farkını her geçen gün geliştirip büyümektedir.

Kalitesi ile her geçen gün dikkat çeken Aycup ® markamız, karton bardak, tahta karıştırıcı, plastik karıştırıcı, kullan at malzemeleri satışında sektörünün lokomotifi halindedir.

Aycup ® insan sağlığına zararsız, doğada çözülen ham maddeden üretilen ve seçilen kullan at ürünlerinin geri dönüşümü maksimum seviyeye çıkarmak için yoğun gayret göstermektedir. Firmamız müşterilerine kesintisiz hiz