Sektör Ajanslar
Yayınlama Tarihi 15 Aralık 2014
Telefon 0 212 281 45 52
Resmi Web Sitesi http://www.atolyegri.com/
ATÖLYE GRİ

Adres : Emniyetevleri Mh. Yeniçeri Sk. No: 5/B 4. Levent – İstanbul

Telefon : +90 212 281 45 52

www.google.com.tr

[email protected]


Hizmetlerimiz

- Ürün Fotoğraf Çekimleri:  Özellikle E-Ticaret ve Katalog çalışmalarınızda kullanacağınız görsellerin kalitesi, aynı zamanda ürünlerinizin de kalitesini gösterir. Profesyonel imkanlarla ve profesyonel bir ekip tarafından hazırlanmış görsellere sahip ürünler, her zaman diğerlerine göre daha ön plana çıkmaktadır. Atölye Gri ekibi, size profesyonel ürün çekim hizmetini sunmaktadır. Cazip tekliflerimiz için bizimle iletişime geçiniz.

- Etkinlik ve Organizasyon Çekimleri: Organizasyonlar, Ürün Lansmanları, Şirket Kutlamaları, Açılışlar, Seminerler, Kongreler, Defileler, v.b. gibi tüm etkinliklerinizi belgelemek, sunumlarda/tanıtımlarda kullanmak ya da çeşitli mecralarda sergilemek için görsel materyallere ihtiyaç duyarsınız. Bu konuda sizin için profesyonel fotoğraf ve video hizmetleri sunuyoruz.

- Tekstil / Katalog Fotoğraf Çekimleri: Katalog çekimleriniz, profesyonel ekip ve profesyonel ekipman ile, isterseniz stüdyomuzda, isterseniz dış mekanda gerçekleştirilmektedir. Özellikle son zamanlarda Online Satış için kullanılan görsellerin ihtiyacı artmıştır, online satış konusunda, belirli kalite standartlarına sahip görseller işinizi kolaylaştıracak ve satışlarınızı artıracaktır. Bu konularla ilgili iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

- VNR / Basın Toplantısı Çekimleri: Basın toplantılarınız için, kameramanlarımız ve fotoğrafçılarımız ile hazırız! Basın toplantılarınızın, konferanslarınızın çekimlerini profesyonel bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Etkinlik bitiminden sonra en kısa zamanda(birkaç saat içinde), basına servis edebilmeniz için gerekli video ve fotoğrafları hazır bir şekilde, istediğiniz formatta size teslim ediyoruz. Bu sayede, bu görselleri, etkinliğinize katılamamış tüm basın kuruluşlarına servis ederek şirketinizin basında daha fazla yer almasını sağlayabilirsiniz. Unutmayın, servis edeceğiniz görsellerin yayınlanabilmesi için belli bir kalite standardına sahip olması gerekmektedir. İşinizi şansa bırakmayın, bizimle iletişime geçin.

- Kurumsal Portre Çalışmaları: Gerek şirketinizin web sitesinde, gerekse yayınlanan makale veya röportajlarınızda kullanabilmeniz için, talebinize göre tüm çalışanlarınızın ya da yönetim kurulu gibi belli bir zümrenizin kurumsal portre fotoğraflarını çekiyoruz. Gerekli profesyonel ışık ekipmanlarımızı ofisinizin uygun bir bölümüne kurarak, isterseniz beyaz fonda, isterseniz ofis ortamınızı da kullanarak çekimlerimizi gerçekleştirebiliriz. Bu sayede, ofisinizden çıkmadan, profesyonel portre fotoğraflarınıza sahip olabilir ve bu fotoğrafları istediğiniz mecrada rahatlıkla kullanabilirsiniz.

- Tanıtım Filmi: Şirketinizi, üretim bölümlerinizi, fabrikanızı profesyonel bir video ile tanıtmanın hem prestij hem de kendinizi ifade edebilmeniz için sağladığı yararlar yadsınamaz. Siz sadece neyi anlatmak istediğinizi söyleyin, biz de önce sizi anlayıp, daha sonra insanlara nasıl anlatacağımız konusunda çalışmaya başlayalım.

- Kurum İçi Eğitim Filmleri: Şirketinizin çalışanlarına veya bayilerine yönelik eğitim filmleri, çalışanların bilgilendirilmesi ve eğitim gibi süreçler için ortaya çıkan büyük maliyetleri düşürerek hedefe en kısa sürede ulaşılmasını hedefler. Birçok konuda hazırlanabilen Kurum İçi Eğitim Filmleri, çalışanlarınızın motivasyonunu artırmak, kurum kimliğini benimsemelerini sağlamak gibi amaçlarla da kullanılabilir. Böylelikle hem zamandan hem de maliyetten kazanılarak sonuca ulaşılabilir.

- Kamera Arkası (Backstage) Fotoğraf ve Video Çekimleri: Reklam ya da fotoğraf çekimlerinizin kamera arkasında neler olup bittiğini, eğlenceli bir video ile sunmanın en güzel yolu Backstage videosu hazırlamaktır. Backstage videolar, aynı zamanda viral reklam etkisi de yaratabildiği için profesyonel bir ekip tarafından hazırlanmasında yarar vardır. Birçok büyük markaya ve şirkete hizmet veren ekibimizin, Kamera Arkası videolarınızı en iyi şekilde hazırlayacağından emin olabilirsiniz. Bize web sitemizin iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz.

- Viral Reklam Çalışmaları: Viral reklamlar, internetteki en önemli reklam yöntemlerindendir. Tüm dünyada yaygın bir şekilde kullanılan bu reklam türü, ülkemizde yeni yeni yaygınlaşmaktadır. Markanızın ya da kampanyanızın internet ortamında hızlıca yayılması ve duyulması için tercih edilebilecek en iyi yöntemlerden biridir.

- Tiyatro, Konser Fotoğraf ve Video Çekimleri: Düzenlediğiniz Tiyatro Oyunları ya da Konser organizasyonlarınızın video ve fotoğraf çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Çekimler bittikten sonra görüntüleri düzenlenmiş ve yayına hazır bir şekilde, istediğiniz sayıda kopya ile teslim ediyoruz.

- Stüdyo ve Ekipman Kiralama Hizmetleri: Yukarıda belirttiğimiz profesyonel hizmetlerimizin yanısıra, çalışmalarınız için profesyonel stüdyo ve ekipman kiralama hizmetleri de sunuyoruz. Stüdyomuzun fotoğraflarına ve ekipman listemize web sitemizin Kiralık bölümünü tıklayarak ulaşabilirsiniz.