Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 16 Mayıs 2017
Telefon 0216 499 24 00
Resmi Web Sitesi http://www.atlasgruphavuz.com
Atlas Grup Havuz

Tavukçuyolu Cad. No: 160 Y. Dudullu Ümraniye / İstanbul

TEL. : 0216 499 24 00


ATLAS GRUP olarak kuruluşumuzdan bu yana sizlerden aldığımız güç ve destekle, emin adımlarla, hızla büyümekte ve her geçen gün birçok yeni ürünü imalat portföyümüze katmaktayız.

İmalatımızda en yeni teknolojiyi kullanarak, en kaliteli ürünleri, en uygun fiyata sizlere sunabilmenin heyecanını ve gururunu yaşamaktayız. Bu kadar kısa sürede inanılmaz denecek aşamalar katedip, ürünlerimizi dünyanın en ücra köşelerine kadar ulaştırarak ülkemizde olduğu kadar dünyada da tercih edilen marka haline geldik.

Yaklaşık 30 ülkeye yaptığımız direct ihracat her gün biraz daha büyümekte ve global krizin yaşandığı şu günlerde bile firmamızın eğrisi bizi devamlı yukarı taşımaktadır. Bunu da ATLASPOOL markasının piyasada ne kadar benimsendiğine yorumluyor ve gelecekte de siz müşterilerimizin güvenine layık olmak için aralıksız özveriyle çalışıyoruz.

ATLAS GRUP olarak biz bir şirketler topluluğuyuz. Bu bayrak yarışında, herbirimiz ötekini ilgiyle izlemekte ve her başarıyı heyecanla karşılayıp, en ufak bir yılgınlığa izin vermemekteyiz. Siz değerli müşterilerimizi yanımızda hissettiğimiz sürece de karşılaşabileceğimiz her türlü engeli kararlılıkla aşıp, bu yarışı her gün biraz daha önde götüreceğimize eminiz. ATLASPOOL, havuz malzemeleri sektörüne pek çok alanda hizmet vermektedir. Standartlara uygun ve kaliteden ödün vermeyen üretim ve pazarlama anlayışıyla siz müşterilerimize kaliteyi ve uygun fiyatı birarada bulabileceğiniz geniş bir havuz ürünleri yelpazesi sunuyor. TSE ve uluslararası belgeleri bünyesinde bulunduran firmamız güveninize layık olmanın çabası içerisinde her geçen gün kendini yenilemekte, kapasitesini, çeşitliliğini daha da artırmaktadır.

ATLASPOOL, havuzculuk faaliyet alanı içerisinde bilgi birikimiyle müşterisine her türlü kolaylığı sunmakta ve deneyimli kadrosuyla güven içinde birlikte çalışmayı olanaklı kılmaktadır.

Kaliteli, ekonomik ve fonksiyonel özellikleriyle sizleri hem kendi ürünlerimizle tanıştırıyor hem de dünya çapında markaları en uygun fiyatlarla hizmetinize sunuyoruz.

Siz müşterilerimizden gelen öneri ve eleştirilere kulak tıkamıyor, tam tersine bu gibi yaklaşımları saygıyla karşılıyor ve bizi daha da iyiye yönelttiğiniz için de teşekkür ediyoruz. Sizi saygıyla selamlıyor, dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğe sizlerle yürümekten onur duyacağımızı ifade ediyoruz.

Saygılarımızla…