Sektör Ana Okulları
Yayınlama Tarihi 14 Aralık 2011
Telefon (216) 663 20 75
ATAŞEHİR DOĞA ANAOKULU

İletişim Bilgileri:

Adres: Barbaros Mah. Halk Cad. Kardelen Sok. No:2 Incıty C Blok Ataşehir -İstanbul

Kroki: Kroki için tıklayınız

Telefon: +90 (216) 663 20 75

Fax: +90 (216) 663 20 75

E-mail:[email protected]


Hakkımızda

Eğitimin sınıflarda dört duvar arasında değil de doğayla iç içe açık alanlarda özgürce ve keyifle yapıldığı... Çocukların görerek, yaşayarak ve eğlenerek öğrendiği... Okula gitmenin sıkıntı değil mutluluk verdiği bir eğitim düşüyle başladı her şey... Bu düşün ilham kaynağı ‘doğa`ydı. Sürekli kendini geliştiren, değiştiren, yenileyen, çok yönlü, engellere takılmayan doğa... Ve düşlerimiz, 2002 yılında, doğadan örnek alarak geliştirdiğimiz, dünyada benzeri olmayan ‘Doğa Konseptli Eğitim Modeli` ile ‘Bir Doğa Nesli Yetiştirmek` amacıyla Beykoz Kampüsü`nde gerçeğe dönüşmeye başladı.

‘Doğa Konseptli Eğitim Modelimiz, farkını zamanla göstermeye başladı. Öğrencilerimiz ve velilerimizden sonra, bugün artık dünyada kabul gören bir eğitim anlayışı haline geldi. Doğa Koleji, kurulduğu günden itibaren eğitim kalitesini hiç düşürmeden, benimsediği Doğa Konseptli Eğitim Modeliyle akademik, sosyal ve sportif alanda sayısız başarıya imza attı. Anaokulu ve ilköğretim gruplarında “yaşayarak öğrenme” felsefesinden yola çıkan Doğa Konseptli Eğitim Modeli, farkını zamanla göstermeye başladı. Bugün Türkiye genelinde 35 noktada eğitim verebilen ve başarı grafiğini düşürmeyen Doğa Koleji Kıbrıs Kampüsü ile yurtdışı açılımını da başlattı.



Doğa Kampüsleri’nde ve bağımsız anaokullarda sunulan fiziksel, sosyal, kültürel ve sportif imkânlar, çoklu zekâyı esas doğayı model alan Doğa Konseptli Eğitim Modeli, uluslararası arenada şampiyonluklar kazanan bilim projeleri, doğa ve modern teknolojiyi birleştiren eğitim olanakları, uluslararası standartlarda yabancı dil eğitimi, duyarlılığı arttıran sosyal sorumluluk kampanyaları, Nobel ödüllü bilim insanı yetiştirme programı, liselerde uygulanan ve geleceğin liderlerini yetiştiren t-MBA eğitim programı, çağdaş ve modern tekniklerle verilen çok yönlü okul öncesi eğitimi, başarılı bir hayatın kapılarını açan SBS programı,  sanat, spor ve eğitim başarılarıyla Doğa Koleji Türkiye’de eğitime “altın çağı”nı yaşatıyor. Doğayı temel alarak geliştirilen eğitim konseptiyle, klasik kalıpları yıkarak eğitimde “yaparak ve yaşayarak öğrenme” anlayışını sistemleştiren, başarıyı “eğitim hayattır” cümlesiyle tanımlayan Doğa Koleji; öğrencilerini sadece akademik anlamda değil her alanda donatıyor ve hayata hazırlıyor. Doğa Koleji her öğrencinin farklı ve özel bir birey olduğuna inanarak onların mutluluğunu her şeyin üzerinde tutuyor. 



Türkiye`de arttırdığımız kampüs sayımızın yanında, bu kampüslerden bağımsız 6 butik anaokulu ve 2006 yılında Kanada`da açtığımız Doğa Kiosk International College ile eğitim anlayışımızı yurt dışına da taşıdık. 2008-2009 eğitim yılında eğitime açılan Acarkent Üstün Zekalılar İlköğretim Okulu'yla uzmanlar tarafından hazırlanmış dengeli ve zengin bir müfredat uygulayarak ülkemizde gerekli ilginin yeterince gösterilemediği bu öğrencilerin kapasitelerini ve yeteneklerini en iyi şekilde kullanmalarını hedefledik. Yine Acarkent Doğa Kampüsü'nde lise öğrencilerine uygulanan IB (The International Baccalaureate) Eğitim Programı'yla kültürlerarası anlayış ve saygı aracılığıyla daha iyi ve daha barışçıl bir dünya yaratmaya yardım eden araştırmacı, bilgili ve meraklı genç insanları geliştirmeyi misyon edindik. Genç, dinamik ve yenilikçi eğitim kadrosuyla; Promethan, Apple, Pearson Longman, GEMS International Schools gibi dünyanın sayılı eğitim kurumlarıyla stratejik ortaklık yürüten, modern öğrenme tekniklerini ve dünya standartlarını takip eden Doğa Koleji, Türk eğitim sisteminin çehresini değiştiren, eğitimde yenilik hareketini başlatan Türkiye’nin lider eğitim kurumu…

Biz de bugün, çocuklarımızın mutluluğu ve geleceği için kurduğumuz hayallerin peşinden korkmadan gidip, onları gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Gelecek için daha çok hayalimiz var ve gerçekleştirecek cesaretimiz...

Doğa İstanbul Kampüsleri

Beykoz Doğa Kampüsü
150 yıldır kullanılan Ahmet Mithat Efendi Çiftliği`nin 55 dönümlük arazisi üzerine kurulu Beykoz Doğa Kampüsümüz, Beykoz`un bu güzel ortamını bir eğitim vadisine dönüştürdü. Okullarımızın Doğa Konseptli Eğitim Modeli`nin ilham kaynağı olan Beykoz Doğa Kampüsü, öğrencilerimize doğayla iç içe bir ortamda yeteneklerini keşfetme ve geliştirme fırsatı sunuyor. Binicilik tesislerinden hayvanat bahçesine, trekking parkurlarından kamp alanlarına kadar tamamen doğayla iç içe olan Beykoz Doğa Kampüsü, Doğa Koleji`nin içinde yaşayarak öğrenme modelinin bugün diğer okullarımızla da paylaşıyor.





Bostancı Doğa Kampüsü
Doğa Koleji`nin 2004 yılında Gökdil Koleji ile Tepe Koleji`ni bünyesine katarak yeniden yapılandırdığı Bostancı Doğa Kampüsümüz, eğitime başladığı ilk yıldan itibaren sanatsal, sportif ve akademik başarılarıyla kendisinden söz ettiren bir okul haline geldi. Bu kampüsümüzde; multimedia sınıflardan cep sinemalarına, Microsoft sertifikalı eğitimlerin verildiği bilgisayar laboratuarlardan resim atölyelerine, drama salonlarına kadar pek çok kulüpve aktiviteyle eğitimi çok yönlü platforma taşıyoruz.






Üsküdar Doğa Kampüsü
Doğa Koleji`nin çok yönlü eğitim anlayışını İstanbul`un kalbine taşıyan Üsküdar Doğa Kampüsü, geniş aktivite olanakları ve özgün sınav hazırlık sistemi ile öğrencilerimizle buluşuyor. İstanbul Amerikan Koleji`ni bünyemize katarak, Doğa ailemize eklediğimiz Üsküdar Doğa Kampüsü havuzdan sinemaya kadar geniş bir yelpazede uzanan aktivite olanaklarına sahip. Üsküdar Doğa Kampüsü öğrencileri, biniciliğin yanı sıra haftanın belli zamanlarında Beykoz Kampüsü`nde gerçekleştirilen trekking, tırmanış, kamp gibi doğal aktivitelere katılabiliyorlar. Ayrıca öğrencilerimiz okulumuzda yer alan kapalı yüzme havuzu sayesinde her mevsim yüzme dersi alabiliyorlar.







Acarkent Doğa Kampüsü
2006 - 2007 yılında eğitim - öğretim faaliyetlerine başlayan Acarkent Doğa Kampüsümüz eğitimi teknolojiyle buluşturarak Türkiye`nin en modern okulu olmayı hedefliyor. Veliler ve öğrenciler Doğa Konseptli Eğitim Modelinin yanı sıra; anti-radyoaktif sistemler, anti GSM alanları, havaya duyarlı ısıtma sistemleri, depreme dayanıklı esnek sütunlar, özel güvenlik sistemleri, son teknolojiyle desteklenmiş sınıfları ve doğal alanlarıyla Acarkent Doğa Kampüsü`nde buluşuyorlar. Birçok aktivite olanağının haricinde kendi tesislerinde buz pateni pisti bulunan Acarkent Doğa Kampüsü, eğitimin yeni yüzü olmaya aday...





Sarıyer Doğa Kampüsü
Doğa Koleji; Sarıyer`de 1999 yılında kurulan Özel Acarlar Koleji`ni 2005 - 2006 yılı itibariyle bünyesine katarak Doğa Konseptli Eğitim Modeli`ni Avrupa yakasına taşıdı. İstanbul`un en aktif ve çok yönlü okullarından biri olan Sarıyer Doğa Kampüsü, öğrencilerine ayrıcalıklı eğitimin farkını yaşatıyor. Sanat, müzik atölyelerinden modern spor salonlarına, bilgisayar laboratuarlarından özel kulüp odalarına zengin bir alt yapıya sahip Sarıyer Doğa Kampüsü`nde öğrenciler, yaşayarak öğrenmenin tadını çıkarıyorlar.






Kartal Doğa Kampüsü
Botanik bahçesinden evcil hayvan barınaklarına, eğitim için gerekli çok sayıda tesis ve imkana sahip olan Kartal Doğa Kampüsü, 12 dönüm arazi içinde 10.000 m2`lik kapalı alana sahip dev bir eğitim vadisi. Kampüs 7500 m2`lik bahçe ve deniz manzaralı dört ayrı bloktan oluşan eğitim binaları ile doğanın eşsiz güzellikleri arasında eğitim hizmeti sunarak öğrencilerimize sağlam bir gelecek hazırlıyor. Öğrenciler Doğa`nın içinde ağaçların ve hayvanların arasında, muhteşem bir deniz manzarasıyla, huzurlu bir şekilde eğitim görüyorlar.







Yakacık Doğa Kampüsü
Doğa Koleji`nin 2008 yılında Özel Ortadoğu Koleji`ni bünyesine katarak yeniden yapılandırdığı Yakacık Doğa Kampüsü, öğrencilerin dört duvar arasında hapsolmadan, özgürce ders işleyebilecekleri 22 bin metrekare açık, 25 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu bir Doğa Kampüsü...2-6 yaş arası arası tüm küçüklere ikinci bir ev olacak. Beykoz`dan sonra en büyük Doğa kampüsü olan Yakacık Doğa 4 bin öğrenci kapasiteli, açık ve kapalı spor tesisleri, yüzme havuzları, tenis kortları, kır kahvesi, konferans salonu ve geniş yeşillik alanlarıyla öğrenciye ihtiyaç duyduğu özgür ve bol aktiviteli bir okul hayatı sunuyor.








Atakent Doğa Kampüsü
2008 yılında yapımına başlanan Atakent Doğa Kampüsü 2009-2010 eğitim yılında öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerin bina içerisinde hapsolmadan özgürce kendilerini ifade edebilecekleri büyük bir kampüs olan Atakent Doğa Koleji, anaokulu, ilköğretim ve lise öğrencilerine hizmet veriyor. Atakent Doğa Kampüsü içerisinde öğrencilerimizin kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri My Doğa Store mağazası, kapalı yüzme havuzu,  kapalı ve açık spor kompleksi, buz pisti, yüksek kapasiteli konferans salonu, kütüphane,  büyük bir kısmı botanik bahçe ve tarım alanı olarak kullanılacak açık alan  öğrencilere hizmet veriyor.





Topkapı Doğa Kampüsü
Doğa Koleji Ailesi’nin Avrupa Yakası’ndaki yeni üyesi Topkapı Doğa Kampüsü 2010-2011 eğitim ve öğretim yılında eğitim hayatına başladı. İstanbul’un tarihi semtlerinden Topkapı’da yapımına başlanan yeni Doğa Kampüsü, sadece öğrencilerin değil öğretmenlerin de tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak bir mimari yapıya sahip. Öğrencilerinin, Topkapı sur içinde tarihle ve Doğa Konseptli Eğitim Modeli’yle iç içe olacağı Topkapı Doğa Kampüsü anaokulu, ilköğretim gruplarında eğitim veriyor.






Kemerburgaz Doğa Kampüsü
Kemerburgaz Doğa Kampüsü, bölgesinden gelen yoğun talebe cevap verebilmek için 2010-2011 eğitim yılı anaokulu ve ilköğretim gruplarında eğitime başlıyor. Doğa Konseptli Eğitim Modeline uygun tasarlanmış eğitim alanlarından oluşan Kemerburgaz Doğa Koleji’nde yabancı dil branşında kur sistemi uygulanıyor.  Tüm Doğa Anaokulları'nda olduğu gibi 3 yaşından itibaren İngilizce eğitimi başlıyor ve ilköğretimde zorunlu ders olarak müfredata ağırlığını koyuyor. Kemerburgaz Doğa Koleji, çok talep edilen Rusça eğitimi ile İstanbul’daki özel eğitim kurumları içinde yeni bir kulvar açıyor.






Avcılar Doğa Kampüsü
2011-2012 eğitim yılında eğitime başlayan Avcılar Doğa Koleji, her biri 2500 metrekare alana sahip 6 katında 120 dersliği ile anaokulundan Anadolu lisesine, Türkiye’nin genç beyinlerinin yetiştiği akademik bir eğitim üssü olarak yapılandırıldı. Öğrenciler Avcılar Doğa Koleji’nde sadece teorik bilgiyi değil aynı zamanda Türkiye’nin en gelişmiş laboratuarları ve modern tesislerinde pratik bilgiyi de öğrenecekler. , teknik, fen ve sanat dallarında sınırsız imkanların sunulacağı Avcılar Doğa Koleji aynı zamanda İstanbul Üniversitesi’yle akademik bilim programı ortaklığı da yürütecek.






Ataşehir Doğa Kampüsü
2011-2012 yılında Doğa Ailesi'ne katılan Ataşehir Doğa Kampüsü, uzay ve bilim konseptiyle öğrencilerindeki merak duygusunu pekiştiriyor. Koleji; sanatsal, sportif, kültürel ve akademik konularda yetkin imkanlara sahip. 20.000 m² kapalı alanında ve büyük bahçelerinde öğrencilerine bir uzay macerası yaşatacak olan kampüste; sanat sokağı (resim,seramik,tekstil,baskı ve endüstriyel tasarım atölyeleri), uzay yolu ve uzay kütüphanesi, uzay mekiği, planetaryum, dijital kütüphanesi simülasyon odası, uzay cafe, mucitler atölyesi, uzay sınıfı, uzay müzesi, kulüp odaları, bilim odaları, laboratuarlar (fizik ,kimya,biyoloji), 2 spor salonu ve açık spor sahaları yüzme havuzu buz pisti müzik, bateri, keman, gitar, flüt odaları konferans salonları ve cep sineması toplantı ve seminer salonları kütüphane ve okuma salonları, ekoloji dersliği, çoklu zeka atölyesi, açık derslikler, S.O.E.S derslikleri, 50 metrekarelik sınıflar, tüm sınıflarda akıllı tahtalar, açık ve kapalı tören alanları, uzay gözlem kulesi mevcut.

Doğa Türkiye Kampüsleri

Ankara Doğa Kampüsü
Ankara’nın prestijli ve başarılı eğitim kurumlarından biri olan ATEK (Alpay Tarhan Eğitim Kurumları), 2010-2011 eğitim yılından itibaren Doğa Koleji çatısı altında faaliyetlerini sürdürüyor. Bu adım sayesinde Doğa Koleji’nin ayrıcalıklarından Ankaralılar da yararlanma şansına kavuştu. Modern bir eğitim binası ve deneyimli bir eğitim kadrosuna sahip Ankara Doğa Koleji, üç kütüphane, tenis kortu, 12 adet müzik dersliği, konferans salonları, rasathane ve gözlem odaları, amfi tiyatroları, kapalı basketbol, voleybol ve hentbol sahalarıyla bir eğitim kurumundan beklenenden fazlasına sahip.







Denizli Doğa Kampüsü

Denizli`nin başarılı eğitim kurumlarından olan Denizlispor Özel Denizli Koleji 2010-2011 eğitim yılından itibaren Doğa Koleji ailesine katıldı. Modern bir eğitim binası ve deneyimli bir eğitim kadrosuna sahip olan Özel Denizli Doğa Koleji öğrencilere bir çok sosyal tesis ve spor sahalarıyla bir eğitim kurumundan beklenenden fazlasına sunuyor. Denizli Doğa Kampüsü anaokulu, ilköğretim, anadolu ve fen liseleriyle eğitim veriyor.  Denizli Doğa Koleji, İstanbul Doğa Kampüsleri`nin taşıdığı tüm özelliklere sahip.






Bursa Hamitler Doğa Kampüsü

Bursa’nın saygın eğitim kurumu Özel İnal Ertekin Okulları 2010-2011 eğitim yılına Doğa Koleji çatısı altında “merhaba” dedi. Türkiye’de ve dünyada eşi benzeri olmayan farklılıkta ve ayrıcalıkta kişiselleştirilmiş bir eğitim modeli olan “Doğa Konseptli Eğitim” modeli temelinde; öğrencilerine her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimine katkı sağlayacak olan Bursa Doğa Koleji, Doğa bayrağını Bursa’ya taşıyor.







Bursa Çekirge Doğa Kampüsleri

Bursa Doğa Koleji Çekirge Kampüsü`nde yer alan Bursa Çekirge  Doğa Anadolu Lisesi  Bursa`nın saygın ve köklü eğitim kurumlarından Özel İnal Ertekin Okulları`nın 2010-2011 eğitim yılında Doğa Türkiye`ye dahil olmasıyla hizmete başladı. Yerleşke itibariyle Çekirge`nin en güzel bölgesinde bulunan Çekirge Doğa Kampüsü Anaokulu ve lise gruplarında eğitim veriyor.





Sakarya Doğa Kampüsü

Sakarya Doğa İlköğretim Okulu 30 dönüm arazi üzerine kurulu olup, 10.200 metrekare kapalı alanı, akıllı tahtalar ile donatılmış sınıfların yanı sıra modern araçlar ile donatılmış fizik, kimya, biyoloji laboratuarları ile öğrencilerimize modern eğitimin gerektirdiği teknolojik altyapıyı sağlayarak eğitim vermektedir. Kampüsümüzde bulunan toplam 2000 metrekare alana sahip açık ve kapalı spor salonları öğrencilerimizin fiziksel gelişimini sağlamak adına hizmet verirken öğrencilerimiz futbol, basketbol, voleybol, tenis kortu gibi branşlarda eğitmenler nezaretinde çalışmalar yapılıyor.





Mersin Doğa Kampüsü

Mersin`in öncü ve köklü eğitim kurumlarından Palmiye Koleji eğitim hayatına Mersin Doğa Koleji olarak devam ediyor ve Doğa markasının Mersin`deki başarılı temsilcisi olma yolunda hızla ilerliyor. 20 yılı aşkın bir süredir Mersin`in aydınlık gençlerini yetiştiren Palmiye Koleji deneyimli, dinamik ve istikrarlı yönetim ve öğretmen kadrosu ve Doğa Koleji`nin her alanda sağladığı katma değerle; okul öncesi eğitimden liseye, düşünen, yorumlayan, analiz ve sentezler yaparak olayları irdeleyen, sorumluluk duygusu gelişmiş, doğayı seven ve koruyan bireyler yetiştirmeye Doğa markasıyla devam edecek.




Batman Doğa Kampüsü
Batman Doğa Koleji, 2010 - 2011 eğitim yılında Batman`ın köklü ve saygın eğitim kurumlarından Özel Doruk Koleji`nin Doğa Koleji`ne katılmasıyla kuruldu. Doğa Koleji`nin Batman`daki temsilcisi olan Batman Doğa Koleji, Doğa Konseptli Eğitim sistemini benimseyerek Batmanlı öğrencilere eşsiz eğitim olanakları sunuyor. Akıllı tahta sistemleriyle donatılan 32 derslik ve 760 kişilik öğrenci kapasitesi olan Batman Doğa Kampüsü, kapalı yüzme havuzları, tenis kortlu, halı sahası, basketbol ve voleybol sahaları, tarım alanları, hayvan barınakları, Cep sineması salonu, Sanat, müzik atölyelerinden modern spor salonlarına, bilgisayar laboratuvarlarından özel kulüp odalarına zengin bir alt yapıya sahip bulunmaktadır. 600 kişi kapasiteli teraslı yemekhane, tam donanımlı bilgisayar, İngilizce, fen bilimleri ve sosyal bilimler laboratuarları, cep sineması, açık - kapalı satranç derslikler, sanat atölyeleri, mini hayvanat bahçeleri Batman Doğa Koleji`nin sunduğu sosyal imkanlardan bazıları...



Kocaeli Doğa Kampüsü
Toplamda 8.000 metrekare alana kurulan Kocaeli Doğa Kampüsü 2011-2012 eğitim yılında eğitim hayatına Doğa Koleji çatısı altında başladı. Anaokulu, ilköğretim ve lise gruplarında eğitim verecek Kocaeli Doğa Koleji modern eğitim tekniklerini kullanarak bilim ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Geniş sosyal alanlarıyla öğrencileri dört duvar arasında hapsolmaktan kurtaracak olan okul, açık-kapalı spor tesisleri, kapalı yüzme havuzu, konferans salonu, akıllı tahta sistemleriyle donatılan sınıflarıyla bir eğitim kurumundan fazlasını öğrencilerine sunuyor…




Malatya Doğa Kampüsü

2011-2012 eğitim yılında hizmete giren Malatya Doğa Kampüsü anaokulu, ilköğretim ve lise gruplarında eğitim verecek. Doğa Kampüsleri'nin öğrencilerine sunduğu sosyal, sportif ve kültürel imkanlar Malatyalılarla buluşuyor.







Çorlu Doğa Kampüsü

Doğa Koleji'nin eğitim kalitesini Çorlu'yla buluşturan Çorlu Doğa Koleji 2011-2012 eğitim yılında öğrencileriyle buluştu. Çorlu'da eğitimin çehresini değiştirecek olan Çorlu Doğa Koleji anaokulu, ilköğretim ve lise gruplarında eğitim verecek.








Antalya Doğa Kampüsü

Akdeniz Bölgesinin incisi Antalya da Doğa Koleji'nin ayrıcalıklı eğitimden ve sunduğu dünya standartlarındaki eğitim teknolojilerinden faydalanacak. Antalya Doğa Koleji 2011-2012 eğitim yılında hizmete başladı.







Aydın Doğa Kampüsü

Doğa Türkiye açılımıyla 2011 yılında Doğa Koleji ailesine katılan Aydın Doğa Koleji Aydın'ın başarılı, özgüveni tam ve mutlu çocuklarını yetiştirmek için hazır. Aydın Doğa Koleji 2011-2012 eğitim yılında öğrencilerine hizmet vermeye başladı. Çocukların ihtiyaç ve beklentilerine göre şekillendirilen okul binası öğrencilerine pek çok sosyal, kültürel ve sportif imkan sunuyor.






Şanlıurfa Doğa Kampüsü

2011-2012 eğitim yılında Doğa Koleji çatısı altında eğitim verecek olan Şanlıurfa Doğa Koleji, öğrencilerine sunacağı akademik, kültürel, sosyal ve sportif imkanlarla Şanlıurfa'nın eğitim anlayışına yeni bir boyut getirecek. Şanlıatalar Koleji'nin Doğa Koleji'ne katılmasıyla eğitim hayatına başlayan Şanlıurfa Doğa Koleji sunduğu sınırsız imkanlar ve Doğa Konseptli Eğitim Modeli ile geleceğin başarılı liderlerini yetiştiriyor.




Butik Doğa Anaokulları

Ataşehir Doğa Anaokulu

Ataşehir Doğa Anaokulu`nda eğitim, çocukların tüm gelişim alanlarını (zihinsel, duygusal, sosyal, fiziksel, özbakım becerileri) desteklemeyi sağlamak, onlara temel değer ve alışkanlıkları kazandırmak üzere sevgi, ilgi ve güvene dayalı bir ortamda gerçekleştiriliyor. Büyük sınıfları, sanat atölyeleri, kapalı yüzme havuzu, büyük oyun parkı ve aktivite odaları ile Ataşehir Doğa Anaokulu`nda uzman eğitim kadrosu tarafından 3-6 yaş grubu çocuklarına eğitim veriliyor.






Çiftehavuzlar Doğa Anaokulu

2007-2008 eğitim ve öğretim yılında açılan Çiftehavuzlar Doğa Anaokulu`nda alanında uzman öğretmenler tarafından verilen branş derslerinde çocuğun yetenekleri belirleniyor, spor faaliyetlerinde fiziksel gelişimi destekleniyor. İngilizce dersleri ise erken yaşta başladığı için öğrenme daha kolay ve kalıcı oluyor. Tırmanış, tenis, yüzme, trekking, müzik, resim, bale, dans, drama, cooking, tarım ve satranç dersleriyle Doğa Anaokulları`nın öğrencileri yarınlara şimdiden hazır...

 


Çekmeköy Doğa Anaokulu
2008-2009 Eğitim yılında Doğa Ailesi`ne katılan Çekmeköy Doğa Anaokulu, oyun parkı, meyve ağaçları ve geniş tarım alanları ile toplamda 800 metrekarelik bir alana kurulmuştur. 500 metrekaresi bahçe ve yeşil alan olarak düşünülen Çekmeköy Doğa Anaokulu`nda, 9 derslik, 1 kapalı yüzme havuzu, oyun odası, gösteri salonu ve 2 adet teras bulunmaktadır. Depreme dayanıklı esnek sütunlar, özel güvenlik sistemleri, son teknolojiyle desteklenen Çekmeköy Doğa Anaokulu, çocukların mutlu öğrenmeleri için her ayrıntı düşünülerek tasarlanmış bir eğitim yuvası...




Yenişehir Doğa Anaokulu

2009-2010 eğitim yılında faaliyete geçen Yenişehir Doğa Anaokulu her çocuğun farklı bir birey olduğu temeline dayanan, yaşayarak öğrenmeye önem veren ve dünyayı farklı bir bakış gözlemlemeyi öğreten Doğa Konseptli Eğitim Modeli`nin en son halkası. 2008 yılında yapım çalışmalarına başlanan Yenişehir Doğa Anaokulu diğer Doğa Anaokulları`nda olduğu gibi çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyici tüm faaliyetlerin okul öncesi eğitimle iç içe olduğu bir anaokulu...




Florya Doğa Anaokulu

Önce İstanbul'un Anadolu Yakasına yayılarak okul öncesi eğitimdeki ayrıcalığını ortaya koyan Doğa Anaokulları 2010-2011 Eğitim yılında Avrupa yakasının en uzak noktalarından olan Florya'da öğrencilerini bekliyor. Öğrencilerine sınırsız öğrenme olanakları sunan Doğa Anaokulları şimdi de Florya 'da Doğa Nesli yetiştirmeye devam ediyor.





Bahçeşehir Doğa Anaokulu

Bahçeşehir Doğa Anaokulu, tamamen öğrencilerinin ihtiyaçları ve kullanım şekli göz önünde bulundurularak yapılandırıldı. Sosyal alanları, modern spor tesisleri, akıllı tahta ve modern eğitim teknolojileriyle donatılan derslikleri, yüzme ve buz pateni dersleri, tarım alanları, hayvan barınakları, müzik atölyesi, drama, bale odaları, doğanın içinde dizayn edilmiş çocukların doğadan esinlenerek yaratıcılıklarını geliştirecekleri özel sanat atölyesi, cep sineması, laboratuarı, uzay gözlem odası ve ekoloji alanlarıyla Bahçeşehir Doğa Anaokulu bir anaokulundan beklenenden çok daha fazlasına sahip. 





Doğa Yurtdışı Kampüsleri

Kıbrıs Doğu Akdeniz Doğa Koleji
Türkiye’nin 35 noktasında eğitim veren Doğa Koleji yurtdışı hedeflerine Kıbrıs ile başladı. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin üniversite öncesi eğitim veren k12 kurumlarını devralan Doğa Koleji Kıbrıs’da eğitimin yeni markası olma yolunda. Kurulduğu günden itibaren spor, sanat, akademik ve sosyal alanlarda sayısız başarılara imza atan Doğa Koleji Türkiye’deki kampus sayısını hızla yükseltirken Kıbrıs çıkartmasıyla yurtdışı açılımının da temelini attı. Kıbrıs’ın gözde eğitim kurumlarından Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ)’nin bünyesinde eğitim veren anaokulu, ilköğretim ve lise kademelerini devralan Doğa Koleji uluslar arası standartlardaki modern ve çağdaş eğitim sistemini, başarılarını, kalitesini ve benzersiz konseptini Yavru Vatan’a taşıyor. 2011-2012 Eğitim yılında eğitime başlayan Kıbrıs DAÜ Doğa Koleji ilk yurtdışı Kampüsü olması sebebiyle adeta Doğa Koleji’nin gözbebeği niteliğinde. Sınırsız imkanlarla donatılacak olan kampusün, yetkin kadrosu, çağdaş eğitim sistemiyle kısa zamanda Kıbrıs’ın akademik bilim üssü olacak.




banner110

banner109